Jump to content

Tasos Vas

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Tasos Vas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tasos Vas

    μινι αναβάθμιση

    Ε νταξει στα 3,5 δεν νομίζω να αντέξει ο καημένος ο Q Άντε να πάει μέχρι 3 με μια aftermarket ψύκτρα που έχω και ακόμα να βρω χρόνο να την εγκαταστήσω χαχα Εσείς τι θα προτείνατε ? Να κάνω μια τέτοια κίνηση ή να βάλω την ψύκτρα ( http://www.asus.com/Thermal_Solution/Silent_Knight_AL/ ) και να επενδύσω τα χρήματα σε μια κάρτα γραφικών ?
  2. Tasos Vas

    μινι αναβάθμιση

    Για game το θελω παιδια , μου κατσε στραβα οτι δεν θα παιζει το witcher 3 δεν θα εχει αναβαθμισιμοτητα τι εννοεις ειναι νεκρα socket ?
  3. Tasos Vas

    μινι αναβάθμιση

    Για AMD ουτε κουβεντα ε?
  4. Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να κάνω μια μινι αναβάθμιση στο pc μέχρι το καλοκαίρι και μινι λέγοντας cpu + mobo μέχρι 300 ευρώ. Έχετε να προτείνετε κάτι ? Το σύστημα είναι Μobo: ASUS P5E3 CPU : Intel Q6600 Ram : 8GB DD3 ( 4X2) 3 HDD SATA GPU: ATI 6970 1 GB PSU : 600W
  5. Tasos Vas

    Προβλημα εκκινησης H/Y

    δεν νομίζω για bios γιατί με την παλιά μου την κάρτα Nvdia 9600 gt επαιζε κανονικά. Απλά μου κανει εντύπωση οκ δεν λεω οτι η 6970 δεν ειναν βαριά καρτα τρώει σίγουρα παραπάνω ρεύμα αλλά και σε ενα psu guide που βρήκα και έβαζες ολα τα στοιχειά του υπολογιστή και σου έλεγε πόσο W πρέπει να είναι το PSU έλεγε recommended κάπου στα 450.
  6. Γεια σας παιδα τι λεει ολα καλα? Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης απο την στιγμη που εβαλα μια καινουργια καρτα ( hd 6790 ) το pc μου εχεις θεμα να ξεκινησει με την πρωτη. Δηλαδη παει να ανοιξει και σβηνει , μπορει να παρει με την πρωτη μπορει να ανοιξε και μετα απο 5 προσπαθειες. Οταν λες παει να ανοιξει και σβηνει δεν εννοω μπαινει στα windows και σβηνει . Θα μου πειτε ειναι μικρο το τροφοδικο. το θεμα ειναι οτι ειναι 600w coolmaster δεν ειναι ουτε μικρο ουτε μαρκας με εκαψες αυτο που κανει εντυπωση και φυσικα οταν παρει προς δεν εχω θεματα μετα ουτε σε gaming να σβησει ουτε τιποτα. Any ideas? Το σύστημα είναι Μobo: ASUS P5E3 CPU : Intel Q6600 Ram : 8GB DD3 ( 4X2) 3 HDD SATA GPU: ATI 6970 1 GB PSU : 600W DVD-R και τετοια δεν εχω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.