Jump to content

John Best

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

John Best's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. John Best

    Noctua NH-U12S Push Pull (2 Ερωτησεις)

    Λοιπον το στησιμο εγινε παμε να τσεκαρουμε θερμοκρασιες Αν και τις βλεπω ικανοποιητικες με προβληματιζουν καποια σκαμπανεβασματα του cpu πχ απο απο 24 παει 18 και στα καπακια στους 25 και παλι 16/18 βαθμους μεσα σε 1 με 2 δευτερα..
  2. John Best

    Noctua NH-U12S Push Pull (2 Ερωτησεις)

    ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε Volrath. αρα προχωραω απροβληματιστα στο σεταρισμα με το σπλιτερ οπου θα ειναι αυτοματα κ στα ιδια rpm.
  3. Γεια σας και Καλο σας Βρηκα Λοιπον εχω την μομπο αυτην http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4672#ov και για ψυκτρα την NH-U12S με εναν επιπλεον ανεμιστηρα NF-F12 PWM α)το ερωτημα μου μπορω να χρησιμοποιησω και τους δυο ανεμιστηρες με ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο CPU fan header της μομπο με το y-splitter pwm?η θα καψουμε τπτ πακροπροθεσμα? β)Μετα για push pull εφοσον ειναι ιδιοι η ανεμιστηρες δε χρειαζετε να εχουν διαφορετικα rpm ο push και ο pull η χρειαζετε? ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.