Jump to content

nelsonmb

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

nelsonmb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nelsonmb

    5 ήχοι κατά την εκκίνηση

    Μετά από τόσες μέρες μου ήρθε το λάπτοπ ξανά! τους ρώτησα αν μου καναν αντικατασταση η επισκευη (γιατι επισκευη τους ειπα δεν θελω) και μου ειπαν αντικατασταση!! εβαλα το serial number στο site της dell και γραφει ενα "collect and return" στην dell στις 9 δεκεμβρη του '14.... Επισκευασμενο ειναι σιγουρα μια φορα δηλαδη!! (εγω το αγορασα 13/02/15 πρωτη φορα) Τωρα το κρατάω? η παλι τα ιδια..
  2. nelsonmb

    5 ήχοι κατά την εκκίνηση

    Το έχω στείλει πίσω στη Mediamarkt εδώ και μια βδομάδα, παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο για να δω πότε θα το δει τεχνικός...τη μία μου λένε σε 2 εργάσιμες την άλλη σε 10 εργάσιμες..μου έχουν παίξει τα νεύρα μου!! + το ότι μου λένε για επισκευή και όταν τους λέω πως εννοείται αντικατάσταση εφόσον ήταν προβληματικό εξαρχής μου λένε δεν ξέρω τι να σας απαντήσω!! και το άλλο είναι πως έκανα χαζομάρα και δεν κράτησα τα serial number του λάπτοπ και μου είπαν γνωστοί πως γενικά παίζει να το επισκευάσουν, να μου το στείλουν πίσω, να μου πουν ότι το αντικατέστησαν με καινούργιο και να μην πάρω χαμπάρι...
  3. Καλησπέρα! Αγόρασα πριν μερικές μέρες ένα laptopτης Dell. Συγκεκριμένα το DELL Inspiron 15 3542 I7-4510U/8GB/1TB/Κάρτα Γραφικών 2GB από τη Mediamarkt. Κατά την εκκίνηση λοιπόν ακούγονται 5 δυνατοί χαρακτηριστικοί ήχοι. Σύμφωνα με το σχετικό λινκ http://www.dell.com/support/article/us/en/19/SLN114868/EN πρόκειται για CMOS battery failure. Ακολουθώ την διαδικασία για την επίλυση του προβλήματος αλλά στο step 4 με το που συνδέω τον φορτιστή ανάβει με την μία το λάπτοπ και παρουσιάζεται ξανά το πρόβλημα χωρίς να μπορώ να προχωρήσω στο step 5. Εκτός από οποιαδήποτε συμβουλή σας, θα ήθελα να ρωτήσω κιόλας αν είναι κάτι που συμβαίνει και λύνεται ή πρέπει να το επιστρέψω σαν προβληματικό λάπτοπ?
  4. nelsonmb

    Αγορά Laptop Γνώμη

    Ευχαριστώ πολύ, αγόρασα το λάπτοπ!! έχω ένα προβληματάκι βέβαια αλλά θα το βάλω σε σχετικό post!!!
  5. nelsonmb

    Αγορά Laptop Γνώμη

    Όλο το εξάμηνο δούλευα στο matlab σε ένα PC desktop όπου σερνόταν. Και τώρα για τα μαθήματα που έχω όπως αναφορικά ένα μάθημα ''CAM/CAD/CNC'' θα κάνω χρήση Creo και Solidworks. Επειδή θα πρέπει να δουλεύω και εκτός σπιτιού δεν σκέφτομαι καθόλου για desktop!
  6. Καλησπέρα! Ψάχνω για ένα καινούργιο laptop γύρω στα 600-700 ευρώ. Το χρειάζομαι για χρήση matlab και 3D σχεδιαστικών προγραμμάτων καθώς το απαιτεί η σχολή μου. Έχω καταλήξει σε αυτό το laptop: DELL Inspiron 15 3542 I7-4510U/8GB/1TB/Κάρτα Γραφικών 2GB και εκτός από την γνώμη σας για την επιλογή μου, θα ήθελα να ρωτήσω αν η σειρά αυτή της dell έχει κάποιο ελάττωμα καθώς με προβληματίζει η τιμή των 650 ευρώ, όταν όλα τα υπόλοιπα laptop με αντίστοιχα χαρακτηριστικά η τιμή τους κυμαίνεται στα 900-1000 ευρώ. Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετή. Επιπρόσθετα σκέφτομαι και μία αναβάθμιση με ssd αργότερα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.