Jump to content

Κατερινα κατσιμαρδου

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    athina
  • Ενδιαφέροντα
    pc mageirikh

Κατερινα κατσιμαρδου's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. δεν ξερω τι εχει κανει το παιδι που μ το εδωσε!! δεν τον ειχα εγω,οσο τν ειχε αυτος απο τοτε που τν πηρε δεν του εχει αλλαξει κτ!! απλα τα windows!
  2. καλησπερα! μ εδωσε ο κολλητος μου τον υπολογιστη του και δυστυχως εχει περασει τα windows 8 και απο τοτε δεν ειχε ηχο ο υπολογιστης! μαλλον δεν τον υποστηριζει δεν ξερω τι παιζει! παντως ενσωματωμενη καρτα ηχου εχει!!δεν ξερω τι ακριβως μπορω να κανω εκτος απο το να αλλαξω καρτα ηχου,για να ακουστει!! γτ ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τπτ χωρις ηχο..απλα να μπαινω φβ,και ειναι εκνευριστικο να μν μπορεις να εχεις ηχο αν μπορειτε να βοηθησετε με καποια γνωμη! πειτε μου..
  3. δεν εχω αλλο καλωδιο,πρεπει να παω να παρω ...:/..πφφ...! ναι θα δοκιμασω..:/ τι να πω...ευχαριστω παντως.!
  4. εχω μπερδευτει η αληθεια ειναι !!!! χαχα !!! :/ δεν εχει υποδοχη hdmi παντως...!!! :/ το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικος μου οποτε να τον παω να τον δουν,θα μ παρουν ενα 20αρικο,οποτε τσαμπα θα παει ! γ αυτο μπηκα εδω,μπας και βρω καμια ακρη...!
  5. οχι,σχετικα με αυτο π ειπες,εχω βαλει την τηλεοραση σε αυτο που λεει vga !! δλδ pc..! ειπαμε!! χαχα !! και αυτο με την καρτα γραφικων δεν το ξερω...θα πρεπει να ρωτησω τν κολλητο μου...:/...!!οσο γ αυτο που μ ειπε ο vaqwoe , ανοιξα το πλαινο πιεσα τν καρτα γραφικων...δεν ακουσα κανενα μπιπ ή κτ..! επισης οταν ανοιγο τν πυργο να δουλευψει αναβουν τα φωτακια αλλα δεν ακουγετε κανενα μπιπ!!! τωρα δεν ξερω,εχω προσπαθησει τα περισσοτερα που μ εχετε πει ! μπορει εγω να μν πιεζω παλι καλα..:/..δεν ξερω...παντως δεν γνωριζω κατα ποσο εχει και ενσωματωμενη καρτα γραφικων...:/
  6. μα το θεμα ειναι οτι δεν δινει καθολου σημα,καθολου εικονα,δεν βγαζει τπτ...ουτε για να μπω στν επιφανεια εργασιας ουτε τπτ..:/...και στις 2 τηλεορασεις που το εκανα,παλι τα ιδια!!!δεν δειχνει τπτ...!!
  7. Καλημέρα !!! εχω ενα προβλημα με τον πυργο του υπολογιστη,ειδα οτι ξερετε πραγματα γενικα και θα ηθελα την βοηθεια σας...! μ εδωσε ο κολλητος μου τον πυργο του για να κανω μια δουλεια επειδη χαλασε το λαπτοπ μ !! και τον συνεδεσα με την οθονη της τηλεορασης μου...κανονικα με vga μιας και δεν επαιρνε υποδοχη hdmi το Pc ...! και ενω αναβει κανονικα με το τροφοδοτικο και λοιπα,στν οθονη εμφανιζεται μηνυμα που λεει δεν εχει σημα,ενω το καλωδιο ειναι κομπλε και αναγνωριζεται απο τν τηλεοραση,το εκανα και με τις δυο τηλεορασεις,μηπως και η μια ειχε θεμα..αλλα τελικα δεν βγαζει εικονα πουθενα,ουτε λογοτυπο ουτε τπτ....:/ και δεν ξερω τι μπορει να φταιει ! μ ειπε ο κολλητος μ να κοιταξω τν ram...αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως...!:/ ενω σε εκεινον δουλευε κανονικα...! παρενθεση...τν εφερα με αμαξι και μπορει να ταρακουνηθηκε και να εχει φυγει τπτ..αλλα και παλι πως θα το καταλαβω...;;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.