Jump to content

Σήφης Κουρής

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    kriti

Σήφης Κουρής's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Σας ευχαριστώ ολους για της απαντήσεις σας ησασταν πολύ σαφείς!!!
  2. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Οκ σε ευχαριστώ φιλέ μου να σαι καλά!
  3. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Με καλυψες απόλυτα με την απάντηση σου και σε ευχαριστώ...μήπως γνωρίζεις πιο είναι το όριο της παραγγελίας για να μην περάσει τελωνείο ένα δέμα?
  4. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Και όσον αφορα τα τελωνεία καθώς οι περισότεροι πωλητές στο ebay είναι εκτός Ευρώπης τι ισχυει?Υπάρχει μέχρι κάποιο ποσο αφορολογητο η οτι κάτσει?
  5. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Και τοτε γιατί να το κάνω?Απλα ρωταω επειδή μου το ριπές!
  6. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Που χρησιμεύει αυτό?
  7. Σήφης Κουρής

    Ebay η amazon?

    Ευχαριστώ παιδια...και κάτι άλλο αν ξέρετε...ποιο amazon είναι συνήθως πιο φθηνό σε θέματα τεχνολογίας?απο τα ευρωπαϊκά εννοώ!
  8. Καλησπέρα παιδιά και καλες απόκριες να δούμε!Ανοίγω ενα θέμα που πιθανόν έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά όσο έχω ψάξει πρόσφατα στοιχεια δεν έχω.Αναφέρομαι για αγορές απο εξωτερικο μέσω ebay και amazon. Για να μην σας κουραζω όμως πάμε κατευθείαν στις ερωτήσεις. 1)ebay η amazon να προτίμησω για αγορα κινητού και γενικά μς οτι έχει να κανει με τεχνολογία. 2)μήπως γνωρίζει τι παιζει με τελωνεία αυτές τις εποχές? Πχ αν αγοράσω μέσω ebay η amazon απί χώρα εντος Ευρώπης λογικά δεν πληρώνω τελωνείο.ισχυει? 3)πρεπει να προσεξω κάτι πριν αγοράσω απί κάποιο απο τα δυο site πιθανές παγίδες κλπ? Όλες οι απαντήσεις καλοπροερετες απο χρήστες που έχουν χρησιμοποιησει και χρησιμοποιούν αυτά τα 2 site.ευχαριστώ για τον χρονο σας!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.