Jump to content

George Giannopoulos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

George Giannopoulos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. George Giannopoulos

    Ergohuman V2 Chair

    Πηγαίνοντας και μια βόλτα στο Πλαίσιο Γλυφάδας διαπίστωσα 2 πράγματα. 1. Και η εκθεσιακή τους έχει το ίδιο πρόβλημα, το δεξί μπράτσο ακουμπάει στη πλάτη όταν είναι τέρμα πίσω και μέσα. 2. Το γκρί ύφασμα είναι διαφορετική ποιότητα από το μάυρο ύφασμα. Α. Η πλέξη ειναι ρομβοειδής στο γκρί χρώμα , ενώ στο μάυρο είναι γραμμωτό. Β. Το γκρί χρώμα έχει ᾽᾽λάστιχο´´ (rubber trace) μέσα στη ποιότητα του υφάσματος, ενώ το μαύρο δεν έχει. Γ. Το γκρί χρώμα είναι πιο αντιολισθητικό από το μαύρο. Αυτά...
  2. George Giannopoulos

    Ergohuman V2 Chair

    Ναι θα το δοκιμάσω. Έχει παρατηρήσει κανείς το πρόβλημα με τα μπράτσα?
  3. George Giannopoulos

    Ergohuman V2 Chair

    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Διάβασα όλο το θέμα και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. 1. Παραγγέλνω από το πλαίσιο την Ergohuman. Η κοπέλα στο κατάστημα με ενημερώνει ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και συναρμολόγηση και θα έρθει τεχνίτης στο χώρο μας να τη συναρμολογήσει και να μας κάνει επίδειξη των λειτουργιών της. 2. Η καρέκλα έρχεται ήδη συναρμολογημένη και αφού τη σύρθηκε 300 μέτρα στο δρόμο μου τη παραδίδουν σε ένα βρώμικο νάιλον. Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι πως το δεξί μπράτσο ακουμπάει στο κάτω μέρος της πλάτης τη καρέκλας, ενώ το αριστερό μπράτσο είναι σωστό . Ναι ξέρω για τις ρυθμίσεις των μπράτσων (πάνω- κάτω, αριστερά-δεξιά, μέσα-έξω & γωνία από το σώμα). Όμως αναφέρομαι στα μπράτσα με τις ίδιες ρυθμίσεις. Δεν παραλαμβάνουμε τη καρέκλα και παραγγέλνουμε μια άλλη. 3. Την επόμενη ημέρα έρχεται άλλη (ή ίδια) καρέκλα - με διαβεβαίωσαν πως ήταν άλλη- και έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και επιπροσθέτως ανακαλύπτουμε πως το προσκέφαλο δε ρυθμίζεται κιόλας (σε κλίση). Μας προτείνει ο μεταφορέας λοιπόν , εάν παραγγείλουμε άλλη να ζητήσουμε να συναρμολογηθεί στο χώρο μας. Ενημερώνουμε το πλαίσιο KAI στην αρχή μας λένε πως δε γίνεται να συναρμολογηθεί στο χώρο μας. Τελικά μας είπαν ότι θα μας στείλουν αύριο τη καρέκλα κλειστή σε κούτα, και μεθαύριο κατ’ εξαίρεση θα στείλουν ένα τεχνίτη να την τοποθετήσει στο χώρο μας. Τι γνώμη και τι εμπειρία έχετε εσείς από αυτά? Παρατήρησα ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει πρόβλημα ανομοιομορφίας με τα μπράτσα της καρέκλας ΑΛΛΑ και ότι κανείς δεν έχει πάρει τη καρέκλα συναρμολογημένη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.