Jump to content

axelpart

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by axelpart

  1. axelpart

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ναι το γνωρίζω οτι είναι recruiter. Απλώς επειδή ήδη μιλάω με τέτοιες εταιρείες και ακόμη ούτε σε συνέντευξη δεν εχω παει γιαυτο ρωτάω αν αξίζει να ασχοληθώ. Ευχαριστώ φαντάζομαι ισχύει οτι υπάρχουν ακόμη θέσεις για πληροφορικαριους εκεί.
  2. axelpart

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα και από εμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Βερολίνο και παλεύω πάρα πολύ για μια δουλειά πάνω σε mobile development και μπορώ να πώ ότι το βλέπω σχεδόν ακατόρθωτο. Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστιμίου Δυτικής Μακεδονίας ως Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Έχω ήδη στο App Store την πρώτη μου εφαρμογή και τώρα τελειώνω την δεύτερη. Επίσης ήμουν σε μια Γερμανική εταιρεία στο Αμβούργο για τρείς μήνες όπου και δούλεψα πάνω σε ένα υπάρχων πρότζεκτ και βγάλαμε ένα update της εφαρμογής. Τώρα πασχίζω να βρώ κάποια εταιρεία με συμβόλαιο κανονικό και ακόμη τίποτα. Θέλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον trendy για όλη την κατατοπιστική βοήθεια σε αυτό το thread και να ρωτήσω αν αξίζει να ασχολειθώ με την ΝΑΤΕΚ εξαρχείς. Έκανα εγγραφή στο site της εταιρείας και πρέπει να κάνω αιτηση τώρα για κάποια θέση ή επικοινωνουν μαζί μου; Επίσης πόσο ευκολο είναι να πετύχω μια θέση εκεί στην Τσεχία γιατί εδω (Γερμανία) από ότι αντιλαμβάνομαι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.