Jump to content

pasatempios91

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pasatempios91

  1. Σκεφτομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη οθονη απο ebay:http://m.ebay.com/itm/121362611435?nav=SEARCH . Ωστοσο παρα της καλης τιμης και των okay μεταφορικων, στον εκτελωνισμο φοβαμαι οτι μαλλον θα μου πιασουν τον κωλο. Εχει φερει κανεις κορεατικη οθονη σε ελλαδα και ποσο πηγαιναν; Επισης μπορουν να ελαχιστοποιηθουν η να εξαλειφθουν αυτοι οι δασμοι;
  2. pasatempios91

    Κοστος watercooling loop για καρτα γραφικων

    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα οτι εκει θα κατεληγα. Με ενδιεφερε κυριως το project οπως ειπα ομως εφοσον δε συμφερει καθολου θα κοιταξω τις αλλες επιλογες.
  3. Εχοντας την ορεξη για ενα νεο project σκεφτομαι την κατασκευη ενος μικρου watercooling loop για την καρτα γραφικων μου. Ο σκοπος του θα ειναι κυριως να μειωσω το θορυβο οταν κανω overclock την 7950 μου και το οσο το δυνατον μικροτερο κοστος χωρις να κινδυνευει hardware απο διαρροες η ζημιες. Εχοντας αυτα υπ'οψη, ποσο περιπου θα ηταν το φθηνοτερο ικανοποιητικο setup που μπορω να κανω; Απο αποψη συστηματος, εχω την 7950 και για κουτι το πρωτο coolermaster 690. Επιπλεον, το ξερω οτι με αεροψυξη μπορω να πετυχω αυτα που ζηταω αλλα βρισκω το project ενδιαφερον.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.