Jump to content

pasatempios91

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by pasatempios91

  1. Σκεφτομαι να αγορασω τη συγκεκριμενη οθονη απο ebay:http://m.ebay.com/itm/121362611435?nav=SEARCH . Ωστοσο παρα της καλης τιμης και των okay μεταφορικων, στον εκτελωνισμο φοβαμαι οτι μαλλον θα μου πιασουν τον κωλο. Εχει φερει κανεις κορεατικη οθονη σε ελλαδα και ποσο πηγαιναν; Επισης μπορουν να ελαχιστοποιηθουν η να εξαλειφθουν αυτοι οι δασμοι;

  2. Εχοντας την ορεξη για ενα νεο project σκεφτομαι την κατασκευη ενος μικρου watercooling loop για την καρτα γραφικων μου. Ο σκοπος του θα ειναι κυριως να μειωσω το θορυβο οταν κανω overclock την 7950 μου και το οσο το δυνατον μικροτερο κοστος χωρις να κινδυνευει hardware απο διαρροες η ζημιες.

    Εχοντας αυτα υπ'οψη, ποσο περιπου θα ηταν το φθηνοτερο ικανοποιητικο setup που μπορω να κανω;

    Απο αποψη συστηματος, εχω την 7950 και για κουτι το πρωτο coolermaster 690. Επιπλεον, το ξερω οτι με αεροψυξη μπορω να πετυχω αυτα που ζηταω αλλα βρισκω το project ενδιαφερον.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.