Jump to content

Orange_Caramel

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Orange_Caramel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Orange_Caramel

    Επιλογη Cooler

    Η R1 φαινεται πολύ καλή σε reviews που είδα, αλλά ίσως οριακα να μη παίρνει. Koiτάω και τη BeQuiet Dark Rock 3 που κι αυτή είναι αρκετά καλη σε απόδοση, ωραία εμφανισιακά και χωράει στο κουτί γιατί είναι ελαφρώς πιο μικρή. Την έχει και προσφορά το eshop στα 60Ε βλέπω.
  2. Καλησπερα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή ψύκτρας με σκοπό το OC. Το συγκεκριμένο pc εχει εναν i7 920 (socket 1366 stock clock, cooler) και θέλω να τον clockarw ως τα 3.8-4 GHz, μιας κι είναι D0 και πιστεύω με την κατάλληλη ψύκτρα θα πάει. Διαθέτω 70 το πολυ 80 ευρώ και τείνω προς αεροψυκτρα, γιατι σ'αυτό το budget απ'ότι εχω δει σε διάφορα reviews οι ΑΙΟ ούτε τοσο καλή απόδοση εχουν, περισσοτερο θόρυβο κλπ. Το κουτί χωράει σε ύψος ψύκτρα μέχρι 165mm χωρίς ένα μεγαλο sidefan που έχει και 140mm αν έχει το fan. Έχω δει μερικές της Noctua και BeQuiet που ίσως μοθυ κανουνε αλλά θα θελα να ακούσω και τις δικιές σας γνώμες, είτε ΑΙΟ watercoolers ή αεροψυκτρες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.