Jump to content

paulos9gr

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλάαααα

paulos9gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paulos9gr

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    Guys, ούτε εγώ έχω τις πολλές τις γνώσεις γύρω από ταμπλετς αλλά με μια έρευνα αγοράς κ δυο τρεις ερωτήσεις τα λύνεις όλα. Μπορεί να μην τα μάθω κ όλα-όλα, αλλά τα ταμπλετς δε τα θέλεις κ για κάτι τρομερό.Ταινίες, σερφάρισμα, κ games που εγώ, τα παιχνίδια ειδικά, τα βαριέμαι κιόλας. Αν έχει καλό επεξεργαστή, μια καλή ανάλυση κ προπαντώς αυτονομία αντικειμενικά το τάμπλετ είναι καλό. Δηλαδή, πράγματα που τα βλέπεις κ συγκριτικά από τα χαρακτηριστικά τους.Τους πωλητές ειδικά σε μεγάλες αλυσίδες δεν τους λαμβάνω ποτέ υπόψιν γιατί σχεδόν πάντα είναι οι λιγότερο σχετικοί... Τώρα για το Samsung, οκ, έχει περισσότερη μνήμη αλλά είναι το μόνο διπύρηνο από τα τρία κ κατα τη γνώμη μου αυτό το ρίχνει περισσότερο. Ωραίο design βέβαια, από τα πιο ελαφριά κ λεπτά, αλλά για μένα τα άλλα δυο υπερέχουν.Το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπω πια να πηγαίνω για το viva λόγω τραγικής αυτονομίας...Σκέπτομαι σοβαρά να περιμένω λιγάκι ακόμα μπας κ βγει καμια καλύτερη προσφορά.
  2. paulos9gr

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    Ε ναι δε λέω με χρονόμετρο αλλά στο περίπου .Αμά βλέπεις δυο ταινίες κ κλατάρει τότε το πολύ 4 ώρες.Εντάξει το περίμενα αυτό βασικά γιατί όλα τα άλλα τα έχει πολύ καλά,οπότε λογικό ήταν η αυτονομία να είναι λίγο άθλια.Ευχαριστώ φίλε
  3. paulos9gr

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    sorry που επιμένω αλλά μετά από διεξοδική έρευνα που έκανα σε Ρουμανικά, κ Γερμανικά forums : http://pclab.pl/art60210-3.html http://forum.tabtech...zum-tablet.352/ δεν έχω δει καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας ιδιαίτερα για το θέμα της αυτονομίας.Κάτι για 3,5 ώρες έχω διαβάσει ότι έχει το VIVA κ συνεπώς θα ήθελα να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος στο πόσο κραταει σε full brightness με προβολή βίντεο
  4. paulos9gr

    Ψηφιακή αλληλεγγύη

    Ωραίος φίλε, είμαι κ εγώ δικαιούχος. Είμαι ανάμεσα από ASUS (λόγω design κ μεγέθους κυρίως ), LG και VIVA (λόγω χαρακτηριστικών ). Πόσο διαρκεί η μπαταρία? Αυτό θα είναι καθοριστικό για μένα ποιο θα πάρω.Ξέρω ότι LG k Asus κρατάνε περίπου 9 ωρές με προβολή βίντεο.Στο VIVA μέρχι ποση ώρα αντέχει η μπαταρία συνεχόμενη προβολή βίντεο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.