Jump to content

rackal

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χάρτινο Τσίρκο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

610 Εμφανίσεις προφίλ

rackal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. rackal

    Aspire 5820tg Κάρτες Γραφικών

    Κατέβασα το ZQ1X64.fd πάτησα το συνδυασμό fn+esc για κανένα λεπτό είχα μαύρη οθόνη. Έκανε restart μόνο του και είχα εικόνα, οπότε έκανα τις τροποποιήσεις που ήθελα.
  2. rackal

    Aspire 5820tg Κάρτες Γραφικών

    Το Laptop ήρθε στα ίσια του, με παίδεψε λίγο αλλά τα κατάφερα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  3. rackal

    Aspire 5820tg Κάρτες Γραφικών

    Θα το επιχειρήσω και θα αναφέρω αποτελέσματα, πάντως αν μπορούσες να βοηθήσεις με κάποιο συγκεκριμένο link μέσα από τη μεγάλη λίστα που μου δόθηκε θα το εκτιμούσα.
  4. rackal

    Aspire 5820tg Κάρτες Γραφικών

    OK, ωραία μου έδωσες ένα link το οποίο γνωρίζω και γω και σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πώς να δω ο έρμος; Αφού δεν έχω εικόνα, δεν στρώνει με το να βγάλω τη μπαταρία, βίδες το κάνα και δεν έκανε reset με τίποτα. Όπως καταλαβαίνεις το να το πάει στο service δεν θα βρει άκρη αφού κάλλιστα θα πει εγώ δεν πείραξα τίποτα απλά το άνοιξα να δω (όπως και είπε). Λύση ψάχνω να βρω πριν το στείλουμε στην acer. Είναι και θέμα εγωισμού ρε παιδί μου, όχι να μας κουνιέται και ένα laptop…
  5. Καλησπέρα κόσμε… Χωρίς να χρονοτριβώ θα περάσω στο πρόβλημα αμέσως. Έπεσε στα χέρια μου ένα laptop Acer aspire 5820tg και δεν ανοίγει η οθόνη, το πρόβλημα έχει ως εξής, αυτά τα αναθεματισμένα λαπτοπια δουλεύουν με switchable και δυο κάρτες γραφικών, το πρόβλημα είναι ότι επειδή ο κάτοχος του δεν είχε περάσει τους drivers της ATI και του έκανε κάποια προβληματάκια, μπηκε στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε την ATI… Μέχρι εδώ καλά δούλευε με την Intel, πάει ένας σουπερ τεχνικαριος να του το φτιάξει και μπαίνει στο bios και του κάνει την επιλογή switchable disable. (Ήταν μπροστά το παιδί και το είδε) Από τότε δεν ξανά άνοιξε και του λέει είναι καμένη η πλακέτα και θέλω 300 ευρώ να στο φτιάξω, του σπας το κεφάλι; Του λέω φέρε το σε μένα να βγάλουμε τη μπαταρία να έρθει στα αρχικά του το bios να μπούμε να ενεργοποιήσουμε την ATI να δουλέψουμε άνετα. Έβγαλα τη μπαταρία 5-10 λεπτά την ξανά βάζω τίποτα. Ενώ ανοίγει κανονικά οι ρυθμίσεις του bios δεν άλλαξαν οπότε δεν μπορούσα να έχω εικόνα. Την βγάζουμε 1 ωρα τα ίδια 2 ώρες τα ίδια, λέω οκ θα το συνδέσουμε με HDMI να μας δώσει εικόνα στη TV να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε την ATI από windows να έχουμε εικόνα. Έλα ντε που ακόμα και από HDMI δεν φέρνει εικόνα!!! Βάζω VGA τα ίδια. Καμία ιδέα πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ATI η γενικός να κάνω reset το bios;
  6. rackal

    Πρόβλημα Wlan - lan, κίτρινο θαυμαστικό

    Έχω διαβάσει κατά καιρούς προβλήματα με τα drivers που έχει εγκαταστήσει η Windows από vista μέχρι τα 8.1, ας ελπίσουμε τα 10 να είναι σταθερότατα, ψήνομαι να κατεβάσω το Technical Preview αλλά βαριέμαι να ξανά μπαίνω στη διαδικασία του format όταν τα εξερευνήσω
  7. rackal

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Από θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα, λοιπόν, δούλεψε χωρίς μπαταρία να δεις αν σου κάνει τα ίδια, επίσης τρέξε και linux για να δεις αν είναι θέμα λογισμικού και όχι hardware.
  8. rackal

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Ναι αν τράβηξε τα SS μέσα στα 5 λεπτά απ την ώρα που το άνοιξε το laptop τι να το κάνω; Αφού δεν θα έχω σωστές μετρήσεις.
  9. rackal

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Αυτές οι θερμοκρασίες είναι παρμένες μετά από πόση ώρα λειτουργίας του laptop;
  10. rackal

    Αγορά Laptop ως 400Ε +/-

    Ναι ξέρω να διαβάζω τα χαρακτηριστικά του καθενός hardware, σου λέω όμως τη έχει παιχτεί, συμφωνώ στο να είσαι κατηγορηματικός, και επιβεβαιώνω ότι λες, ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, το ξέρω στο λέω στις 3 απαντήσεις, σου λέω όμως και μια εκδοχή που παίζει στα διάφορα ξένα forum, και έχουν βρει ας το πούμε σαν κόλπο με overclock, δηλαδή ένα script που τρέχει να κάνει overclock όποτε χρειάζεται. Κάτι σαν πεταλούδα, ανοίγει κλείνει, θα το βρω και θα επανέλθω. Και ναι κάτι σαν speedstep. Τώρα αν θες, αφαιρούμε την πρώτη απάντηση μου που λέω πως έχει, επηρεασμένος απ’ όσα έχω διαβάσει είπα πως έχει. Αλλά για να καταλήξουμε και να μη spamaroume, τι προτείνεις σαν "ξεφτέρι" στη περίπτωση του θεματοδετη;
  11. rackal

    Αγορά Laptop ως 400Ε +/-

    Όχι, απλά επιμένω σε κάτι που επιβεβαιώνουν οι developers της intel. Δεν υπάρχει λόγος όμως να χαλάμε το θέμα του παιδιού. Θα συμφωνήσω απλά ότι δεν έχει turbo boost ο i3. Edit: Απλά για να μη λες πως το παίζω τρελίτσα τα multirama επιβεβαιώνουν αυτό που λέω (θυμόμουν ότι κάπου το είχα διαβάσει πρόσφατα) http://www.multirama.gr/prod/anabathmisi/epeksergastes/epeksergastis-intel-core-i3-3250-1155350-ghz3mb-cache/prod6070093pp/ "Με την εξελιγμένη έξυπνη τεχνολογία Intel Turbo Boost, ο επεξεργαστής ανεβάζει σημαντικά την ταχύτητά του όταν η εφαρμογή που τρέχετε το απαιτεί." Το θέμα είναι, ή εγώ έπεσα θύμα εξαπάτησης από τα multirama και στηρίζω την άποψη μου ή κάπου δεν μπορούμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Υ.Γ. Και συμφωνώ πως όντως δεν έχει turbo boost (δεν είπα κάτι, διαφορετικό, ούτε προσπάθησα να το παίξω πονηρός σε κάτι που είναι αφύσικο, απλά επιχειρηματολογώ με ότι έχω διαβάσει, χωρίς να προσπαθώ να πείσω κάποιον ή να δώσω μια ράδιο αρβύλα), έχω διαβάσει όμως πως με τον συνδυασμό που προανέφερα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ψάχνω να βρω την πυγή που το διάβασα, θα επανέλθω.
  12. rackal

    Αγορά Laptop ως 400Ε +/-

    Και γω επιμένω πως έχει turbo boost ο i3... Η για να είμαι ειλικρινείς για να τρέξει χρειάζεται overclock και μητρική για i5. Και ναι σε απλά run δεν έχει turbo boost... Αλλά!!
  13. rackal

    To Laptop Κλείνει μόνο του.

    Να το δουλέψεις χωρίς μπαταρία δοκίμασες; Όταν δουλεύει ακούς τα ανεμιστηρακια να δουλεύουν; Μήπως υπερθερμαίνετε και δεν σε αφήνει να ξανά ανοίξει μέχρι να δροσιστεί; Μήπως δεν πατά καλά η φισα του ανεμιστήρα; Όταν το πήγες στο τεχνικό τη πρώτη φορά δεν τον ρώτησες τι είχε; Τρέξε ένα πρόγραμμα για τις θερμοκρασίες για αρχή να μας πει τι βαθμούς φτάνει. (CPU-Z, Hwmonitor)
  14. rackal

    Αγορά Laptop ως 400Ε +/-

    Και ο i3 εχει turbo boost. Οι overclockers, το απενεργοποιούν... Και σιγά το turbo boost να ήταν turbo boost 2.0 vs turbο boost 1.0 να συμφωνούσα.
  15. rackal

    Πρόβλημα Wlan - lan, κίτρινο θαυμαστικό

    Τι να πω; Δεν ξέρω τι και πως; Αλλά με το baudtec πως δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα; Anyway προς το παρόν δουλεύει κομπλέ, θα το ψάξω λίγο ακόμα για να σιγουρευτώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.