Jump to content

jsn jsn

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jsn jsn

  • Γενέθλια 17/01/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

jsn jsn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jsn jsn

    προβλημα με τον Η/Υ

    το εχω δοκιμασει και αυτο ναι. τιποτα !! το ειχα παει σε τεχνικο και ειπε θελει αναβαθμιση! τωρα να τα αλλαξω ολα δηλαδη? λιγο δυσκολο
  2. jsn jsn

    προβλημα με τον Η/Υ

    φορματ μπορω να κανω αν βαλω τον σκληρο σε αλλο pc γιατι σε αυτο που εχω δεν αναβει η οθονη να δω τι να πατησω.. μονο αυτο εχει μεινει ετσι ε!! θα το προσπαθησω οταν μπορεσω να βρω pc και το cd φυσικα... θνξ!
  3. jsn jsn

    προβλημα σε μητρικη Υ/Η

    παντως το γενικο μου θεμα δεν ειναι αυτο. Το κυριος προβλημα ειναι οτι δεν αναβει η οθονη... ειχα κανει και ενα post εδω http://www.thelab.gr/topic/142658-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B7%CF%85/ τι να πω βρε παιδια θνξ για τον χρονο σας γενικα αλλα αμα δε καταφερω να κανω κατι το βλεπω να ψαχνω να τα πουλησω σε κανενα τα εξαρτηματα γιατι ειναι και καινουργια τα πιο πολλα!!!
  4. jsn jsn

    προβλημα σε μητρικη Υ/Η

    για επεξεργαστη εχω αυτον : AMD Athlon Multicore Processor x4860 k και πως συνδεω το speaker στο header της μητρικής? ολα τα καλωδια τα εχω συνδεσει εκτος αν λες καρτα . καρτα γραφικων εχει και η μητρικη ενσωματωμενη εχω και εγω αλλη μια Αυτο που μου εδειξες στην εικονα δεν το εχω.. να ανυσηχησω?
  5. Γεια σας ειχα αγορασει μια μητρικη καρτα απο το ιντερνετ και μου φαινεται εχει καποιο προβλημα γιατι δεν ακουγεται κανενα beep αν βγαλω καρτες μνημες επεξεργαστες... επισης δεν ανοιγει η οθονη αλλο αυτο!! Απλα πιστευω επρεπε η μητρικη να κανει καποιο θορυβο !!! Εδω ειναι η μαρκα της: ASROCK FM2 A88X EXTREME 4+ λογικα οι μητρικες αμα υπαρχει ενα προβλημα κανουν ενα θορυβο και σου λενε ας πουμε που ειναι το προβλημα. Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν λειτουργει ? την ειχα παει και στην αντιπροσωπεια και μου φερανε καινουργια μηπως ειχε καει οταν την ειχα προτοβαλει αλλα και παλι τα ιδια!!!
  6. jsn jsn

    προβλημα με τον Η/Υ

    Αυτο με την cmos το εκανα σε default αλλα και παλυ τιποτα.. εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους στα παντα. τωρα τροφοδοτικο ειναι δυσκολο να βρω γιατι θελει 8 pin στη μητρικη και τα περισσοτερε εχουν 4 :/ . Τα bios δε μπορω να τα δω καθολου οπου και να βαλω το καλωδιο της οθονης. format οχι δεν εχω κανει δεν εχω το cd. λες αν κανω να φτιαξει τιποτα?
  7. jsn jsn

    προβλημα με τον Η/Υ

    η οθονη δουλευει την εχω δοκιμασει και σημερα δοκιμασα να βαλω μια αλλη καρτα γραφικων αλλα και παλι δεν ειχα εικονα. ο υπολογιστης κανει θορυβο. η μητρικη εχει και μια καρτα γραφικων ενσωματομενη αλλα και παλι τζιφος. η δε ταιριαζει κατι μεταξυ η κατι μαλλον δε δουλευει καλα.. τα bios δε μπορω να τα ρυθμισω αλλιος ε?
  8. Γεια σας εχω ενα προβλημα με την οθομη του υπολογιστη μου. Τον ειχα κανει αναβαθμιση πριν καποιο καιρο και ειχα αλλαξει την μητρικη τον επεξεργαστη την ram και το τροφοδοτικο.. Και ειχα αφησει τον σκληρο δισκο και την καρτα γραφικων.. Εδω τα εχω λεπτομερως : μητρικη : ASROCK FM2 A88X EXTREME 4+ επεξεργαστης : AMD Athlon Multi Core Processor x4860 k τροφοδοτικο : 535 w μνημη : DDR3 1600 MHz καρτα γραφικων : Gforce 7600 512 mb ddr2 522 HZ Εχω δοκιμασει τα παντα, να βγαλω ολα τα καλωδια και τις καρτες, μεχρι και το καθε ενα ξεχωριστα για καποιο θορυβο. Τα καλωδια ειναι ελεγμενα 100 φορες, γενικα ολα τα βασικα. Θα δοκιμαζα να δω και τα bios αλλα δεν ανοιγει η οθονη οποτε δεν μπορω. αν ειναι απενεργοποιημενα πχ. Αν γνωριζει καποιος ας μου πει παρακαλω!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.