Jump to content

planetwave99

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    προγραμματισμος

planetwave99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. planetwave99

    iOS εφαρμογές apps

    Μπορεί να μπει και σε PC windows το unity ;;;
  2. Ξέρει κάνει; κανένα πρόγραμμα για να δημιουργήσω iOS εφαρμογές από windows PC
  3. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    Αν το Java μου μαθαίνει για προγραμματισμό εφαρμογων Android τότε θα κάνω αυτό ακριβώς που μου είπες θα δω πολλά tutorials και αν με ενδιαφέρει θα αγοράσω το βιβλίο αν όμως το Java δεν με βοηθάει στις εφαρμογές Android άστο καλύτερα Υ.Γ συγχώρεσε με δεν ξέρω Χριστό από αυτά γι αυτό άλλοτε ρωτάω Αν πρέπει να μάθω πρώτα Java Οκ θα πάρω το βιβλίο και μετά θα κατεβάσω το Android development και γενικά θα ασχοληθώ ευχαριστώ Κατάλαβα πάντως τι θα κάνω. Θα ασχοληθώ με το Java tutorials και με το βιβλίο και στην συνέχεια θα κατεβάσω κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για εφαρμογές Android σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη
  4. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    Σε ευχαριστώ και πάλι αλλά αυτά τα tutorials λένε για προγραμματισμό εφαρμογών υπολογιστών εγώ όμως θέλω προγραμματισμό εφαρμογών Android :/ εκτός και αν πρέπει να ξεκινήσω με αυτά πρώτα δεν ξέρω :/
  5. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    Και μισό όταν μάθω το 1/3 του βιβλίου τι θα ξέρω ?(εννοώ ο βασικός στόχος μου είναι να μάθω να φτιάχνω εφαρμογές Android και iOS )εάν μαθαίνοντας το 1/3 του βιβλίου που μου είπατε πριν θα μπορώ και θα ξέρω να φτιαχνω εφαρμογές Android iOS τότε είμαι καλά ελπίζω να είναι αυτό που νομίζω!
  6. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Θα προτιμούσα να πάρω το βιβλίο στα ελληνικά για να κατανοήσω καλύτερα την γλώσσα του προγραμματισμού! Και ένα τελευταίο εαν κατάλαβω το Java και γενικά μπορώ να χειρίζομαι εφαρμογές Android θα μπορώ και να κατανοώ το objective c που είναι για app iOS os(iphone.mac)?? Η μήπως θα χρειαστώ άλλο βιβλίο για objective c?
  7. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    Θα το ψαξω σε ευχαριστω Και κατι τελευταιο το βιβλιο που σου εστειλα πριν ειναι και για προγραμματισμο εφαρμογων android ετσι?(γιατι δεν αναφερει κατι γι αυτο )
  8. planetwave99

    εφαρμογές Android iOS

    http://www.public.gr/product/books/greek-books/computer-science/programming/java-programmatismos/prod671550pp/ ευχαριστώ πολύ! αυτό το βιβλίο θα ήταν μια καλή επιλογή;;
  9. Γεια σας είμαι ο στέλιος και θα ήθελα να μάθω να φτιάχνω εφαρμογές iOS Android .μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κανένα καλό βιβλίο σχετικά με τον προγραμματισμό εφαρμογών;; (όποιος γνωρίζει να γράψει τα Λίνκ από κάτω για το βιβλίο από κάποιο κατάστημα πχ public) ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.