Jump to content

n.k.vagenas

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by n.k.vagenas

  1. Ανατριχίλα!

     
     
    Κάπου το είχα δει αυτό και με "έτρωγε" να το δοκιμάσω.
    Βρήκα λοιπόν έναν, σε μαγαζί της γειτονιάς. Προς τιμήν τους τα παιδιά με "πρήξανε" στις προειδοποιήσεις για το πόσο επικίνδυνο είναι, πριν μου το δώσουνε. Όχι μόνο για το θανατηφόρο μάγκωμα και κλώστημα, αλλά και γιατί, όπως είπαν, πετάει πολλές επικίνδυνες σκλήθρες.
    Το δοκίμασα και μάλιστα σε κορμούς ελιάς. Κόβει σα διάολος, αλλά αν και το κρατούσα με απίστευτη προσοχή, δεν μπορούσα να νιώσω άνετα. Ίσως με είχαν υποψιάσει πολύ, ίσως είναι ο τρόπος που λειτουργεί...πάντως δεν βιάζομαι να το ξαναχρησιμοποιήσω.
    Εντωμεταξύ, κυκλοφορούν κάτι τέτοια https://www.banggood.com/4-Inch-Grinder-Disc-and-Chain-22-Tooth-Fine-Cut-Chain-Set-For-100115-Angle-Grinder-p-1311538.html?gmcCountry=US&currency=USD&createTmp=1&utm_source=google&utm_medium=cpc_elc&utm_campaign=1dm-pur-rm-xmas&utm_content=serene&gclid=EAIaIQobChMIkta8vvux3wIVicLeCh0-rAnwEAEYASADEgL9YfD_BwE&cur_warehouse=CN
    που από ό,τι διαβάζω κάνουν την ίδια δουλειά, με αρκετά μεγαλύτερη ασφάλεια (και πάλι θέλουν προσοχή). Απλώς, βέβαια, κόβουν λίγο πιο χοντρά.


    Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
    • Haha 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.