Jump to content

Dexterpap

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Dexterpap

  1. Dexterpap

    IDE controller

    Καλησπερα, Πιθανον να μην διαβαζει το raid controller και για αυτο συμβαίνει αυτο. Προσπάθησε να κάνεις φορμάτ μονο με τον ενα δίσκο πανω και περασε μετα το driver της μητρικης για τον raid controller (raid utility). Παρεπιπτωντως γραψε και ποια ειναι η μητρικη.
  2. Dexterpap

    Λάπτοπ Sony με πρόβλημα στο format ?

    Αν ολα τα υπολοιπα ολοκληρωμενα πατανε καλα στη μητρικη και δεν εχουν ψυχρες κολησεις τοτε το reballing θα γινει μονο στο chip της καρτας γραφικών. Συνηθως το κοστος αυτης της επισκευης στα καταστηματα service που αναλαμβανουν τετοιες επισκευες ανερχεται στα 70 και σε αλλα 90 ευρω.
  3. Dexterpap

    Λάπτοπ Sony με πρόβλημα στο format ?

    Αρχικά θα σου προτεινα να τσεκαρεις με καποιο αλλο cd να δεις αμα σου κανει το ιδιο και με αλλο iso αρχειο για να αποκλεισεις οτι δεν φταιει το λογισμικο. Και αν θες γραψε πιο μοντελο ειναι το λαπτοπ σου. Για να ειναι inverter δεν θα ειχε καλει φωτεινοτητα το λαπτοπ και επισης δεν θα εδειχνα καθολου. Οπως και αν ηταν καρτα γραφικων θα ειχες μονιμα μαυρη οθονη και θα ακουγες το λαπτοπ να δουλευει το ανεμιστηρακι. Αλλα δες το και σε εξωτερικη οθονη να το επιβαιωσεις οπως αναφερουν και παραπανω.
  4. Dexterpap

    USB FLASH 64GB not accessible

    Τσεκαρες αν το ανοιγει με ενα live cd των ubuntu;
  5. Dexterpap

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παιδια εγω ως κλασσικος καμενος με το ποδοσφαιρο και το μανατζεριλικι , παιζω Football Manager 2015! Καλοσχεδιασεμνο με καινουργιο interface menus αλλα οχι τοσο ρεαλιστικο και με ελαχιστες βελτιωσεις απο τα προηγουμενα.
  6. Dexterpap

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ

    Τσεκαρε αρχικα αν ο εκτυπωτης ειναι εγκατεστημενος σωστα και στα δυο pc . Μηπως υπαρχει προβλημα με τον οδηγο του εκτυπωτη. Επισης καλο θα ηταν να βαλεις καρφωτες IP ωστε να μην γινεται αυτο που περιγραφεις. Δηλαδη να μπεις μεσα στο modem και να κανεις IP Adressing στις συσκευες αν δεν ξερεις πως , πες μου να γραψω εναν οδηγο.
  7. Παιδια ηταν πολυ ωραια ολα! εγω ειμαι ο πιο τυχερος κερδισα ssd με το νουμερο 23 και ακομα καλυτερο εβγαλα φωτογραφια με την karmen1983! ειμαι θαυμαστης της απο παλια! Επισης εφαγα παρα πολυ και ηταν ολα υπεροχα ! Αντε και του χρονου να κερδισω το φλουρι! Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παιδια θα τα λεμε στο forum.
  8. Δοκίμασε αρχικά να δεις αν σου κάνει το ίδιο και με vga to vga καλώδιο. Στο λέω γιατι μου εχει ξανα τυχει σε μητρικη που εχει ενσωματωμενη vga και dvi να γινεται το ίδιο. Ποια μητρική εχεις αγοράσει ; ποιο μοντέλο ακριβως;
  9. Ποιο είναι το μοντέλο της οθόνης ;
  10. Παιδιά είμαι βασικός! Αν και νεος στη παρέα του the lab.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.