Jump to content

Airforce1

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Airforce1

  1. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Οκ καλη συνέχεια αγαπητέ.
  2. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Οκ αγαπητε Γιώργο. Ξερω τα βασικά γύρω από τον προγραματισμό. Πες μου κανει κατι περισσότερο το fakefb απο αυτά που περιέγραψα παραπάνω ?
  3. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Σε παρακαλω μην βρίζεις. Και φυσικα εχεις δικαίωμα να κανεις οτι θες και να ανακοινώνεις οτι θες. Εγω απλα σου ειπα οταν κάποιος σου πει ρε φίλε Γιώργο ξερεις κάτι δεν δουλευει ετσι οπως περιγ΄ραφεις το fakefb, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ οτι θελει να σου κανει κακο!! Είναι μια παρατήρηση απο κάποιον που ασχολείτε με αυτά που δημοσιέυεις και μάλιστα στα περισότερα ζητάς και γνώμες.
  4. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Θες το ονομα μου για να με αποδομήσεις, να κανεις σύγκρίσεις κτλ Δεν θα σου το πω που λες γιατι αξία εχει και το περιεχόμενο αυτον που γράφω. Αν πιστευεις το αντίθετο πες μου,
  5. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    ( Στο twitter ) Αν πραγματικά θες να το συζητήσουμε στείλε μου pm εδω
  6. Airforce1

    GreyOS - Το Free και Open Source Browser-based O/S

    Αγαπητε Γιώργο Δελαπόρτα, Δεν σε ζηλεύουν, δεν σε φθονουν. Απλα κάνεις εδω και χρόνια το ίδιο λάθος. Προσπαθείς πριν κάνεις κάποια επιτυχία να παρουσιάσεις το εγχείρημα σου σαν "επιτυχία". Στην προσπάθεια σου αυτή χρησιμοποιείς βαρύγδουπες λέξεις που συχνά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: πχ Στο fakefb έχεις κάνει ενα απλό πρόγραμμα με javascript που ελέγχει αν ενα προφίλ εχει cover page, φίλους αρκετους και activity στο timeline τους. Αν δεν πληρη τις προδιαγραφές τις παραπάνω το χαρακτηρίζεις σαν FAKE. Δηλαδή κάνεις εναν έλεγχο που κάποιος με το μάτι θα μπορούσε να καταλάβει ( και φυσικά ενας κακόβουλος χρήστης θα έβαζε και προφίλ εικόνα, θα εκανε και εικονικά post, θα έβρισκε΄και φίλους). Παρόλα αυτά το χαρακτηρίζεις το fakefb Artificial Intelligent software! Μπορώ να σου αναλύσω τι ακριβώς έγινε και στο Pandoo και στο Alpha CMS και στο Penny Cloud και στο GANN και στο 3d wifi και επίσης μπορώ να σου προβλέψω και εγω τι θα γίνει με την D&M Inc και τα wireless flow ακουστικά
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.