Jump to content

Circuit

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Circuit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Circuit

    Διαφορές από revision σε revision motherboard

    Σωστός.Ορίστε και ένα τέτοιο παράδειγμα. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2468030/gigabyte-lie-gigabyte-motherboard-revisions-present-markedly-test-results.html Στην συγκεκριμένη περίπτωση εδώ, με την GA-Z97HD3 που ρωτάει ο imaginas, αν δεις καλά τις εικόνες αυτό φαίνεται να συμβαίνει με το revision 2.1 Κατα τα άλλα, οι διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά ανάμεσα στο revision 1 με τα άλλα δύο, νομίζω είναι μόνο αυτό το "Audio Noise Guard with LED path lighting". Και με το 2.1 να έχει υποστεί περικοπές/αλλαγές σε mosfets και capacitors, νομίζω πως το revision 2.0 είναι το καλύτερο απο τα τρία. Πάντως, άσχετα απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το revision, αν μια μητρική δεν δοκιμαστεί στην πράξη, δεν μπορείς να ξέρεις τα οριά της αφού όπως είπε και ο tommybertsen, εξαρτάται και απο τα υλικά κατασκευής κάθε φορά. edit: με πρόλαβε ο απο πάνω.
  2. Circuit

    TheLab.gr V3 Bugs

    Ούτε εγώ μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα.Μόνο έτσι τα καταφέρα. Δεξί κλικ στην επιλογή "Είσοδος" πάνω αριστερά και μετά "άνοιγμα σε νέα καρτέλα". Ευχαριστώ για το "κολπάκι" παίδες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.