Jump to content

Nikitas Papatsos

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Nikitas Papatsos

  1. Παιδια εχω ενα θεματακι , Για καποιο λογο οταν κανω export ενα video η convert ... οι "μπαρες" δεν μου εμφανιζουν το ποσοστο η ποση ωρα χρειαζεται ... ειχα κανει αφησει ενα video να γινει export για κανα 20 λεπτο ( adobe premiere ) και καθολη τη διαρκεια μου εδειχνε 0% και στο τελος απλα εκλεισε απο μονο του και ολα οκ .. Δεν φαινεται να ανεβαινει η μπαρα , το ποσοστο κολλαει στο 0% και ουτε χρονο δειχνει... Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει ? Δεν νομιζω να λειπει κανα dll file απο το συγκεκριμενο προγραμμα γιατι αυτο μου το εμφανιζει και σε αλλα 2 προγραμματα ... Ευχαριστω.
  2. Nikitas Papatsos

    i7-4790K με MotherBoard GA H81MS2PV

    Ειναι F3 τα τρεχουσα BIOS .. Δε βρισκω ακρη .. θα περιμενω να παρω καινουργια motherboard με F8 updates να τελειωνει η υποθεση
  3. Nikitas Papatsos

    i7-4790K με MotherBoard GA H81MS2PV

    Ακριβως.. και το F8 και το F7 προσπαθησα να τα τρεξω απο τα windows ( app center της motherboard ) αλλα και απο το Q Flash στα bios .... και μου βγαζει error :| Eνω στο site της motherboard λεει πως υποστηριζει μεχρι το το last update ( F8 )
  4. Nikitas Papatsos

    i7-4790K με MotherBoard GA H81MS2PV

    Το εκανα και μου βγαζει warning "BIOS ID Check error" ... δεν παιρνει τους drivers ... παρολου που ειναι κατεβασμενοι απο το site της Gigabyte. Ουτε απο το app center. Ουτε απο το Q Flash στα BIOS. η motherboad παιρνει (αποτι λεει η GA) updates μεχρι και F8. Αλλα στους servers του app center,η τελευταια εκδοση που ειναι διαθεσιμη ειναι η F6 ... δεν ξερω τι αλλο να κανω .. η τελευταια επιλογη ειναι να παρω καινουργια mb , αλλα πρπ να περιμενω 2 εβδομαδες ... οποτε μαλλον θα περιμενει ο επεξερυγαστης στο ραφι ..
  5. Nikitas Papatsos

    i7-4790K με MotherBoard GA H81MS2PV

    Rev 1.0 einai και αποτι ειδα εχω F3 Bios Ενω η cpu θελει απο F7 και πανω .. μηπως το update τα θελει ενα ενα δηλαδη F4,F5,F6,F7 ? :| Aλλα και ετσι να ειναι ... που ειναι αυτες οι version ? ( αν και αμφιβαλλω για κατι τετοιο ) Οταν παω να τρεξω το exe. των F7 Bios update μου βγαζει το εξης μυνημα ->
  6. Nikitas Papatsos

    i7-4790K με MotherBoard GA H81MS2PV

    αποτι καταλαβα φταιει η εκδοση των bios ( f3 ) και οι καινουργιοι επεξεργαστες απαιτουν f7+ ... πηγα στο site της Gigabyte για να καταιβασω τους drivers των bios και μου βγαζει οτι οι drivers δεν ειναι συμβατοι με την 64bit εκδοση των windows !!!! δεν το πιστευω ... εκει που βρηκα το προβλημα , δεν κατεβαινουν για καποιο λογο οι drivers των bios για να κανω update ... τι να κανω .... λεφτα για καινουργια ακριβη motherboard δεν εχω αλλα κ να ειχα δεν παιζει να ρηξω περιττα λεφτα
  7. Παιδια βαζω τον καινουργιο επεξεργαστη πανω στην GA H81MS2PV και το συστημα δεν bootarei γνωριζετε τι μπορει να φταιει ?
  8. Nikitas Papatsos

    SPDIF Καλωδιο - Οπτικη ινα

    Η καρτα ηχου ειναι η Creative Sc Soundblaster Audigy 5 RX και τα ηχεια ειναι τα Logitech-z906 , στον πινακα ελεγχου στον ηχο βαζω προεπιλεγμενη εξοδο για ολα τα μεσα το "SPDIF OUT" και δεν βγαινει ηχος ... θα εξετασω το γεγονος πως η οπτικη ινα ειναι Turbo X και θα δω ...
  9. Παιδια γνωριζει κανεις πως κανουμε εγκατασταση ενα SPDIF Καλωδιο ( Οπτικη ινα ) ? Την εχω συνδεση με την καρτα ηχου και με το Subwoofer και οταν παω στον πινακα ελεγχου -> ηχος , μου βγαζει στο μενου SPDIF out μαζι με ολες τις υπολοιπες εξοδου ηχου. Το παταω να ειναι προεπιλογη και δεν βγαινει ηχος απο τα ηχεια. Το μονο που εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ειναι την οπτικη ινα και εχω κανει και restart το pc . . Τι πρεπει να κανω ?
  10. Nikitas Papatsos

    Drivers για Soundblaster Audigy RX

    rastafari εγω εχω βαλει τα filters , ξερω οτι δεν ειναι καλο να λεγονται τετοια πραγματα σε σοβαρα forums , αλλα αναγκαστηκα να κανω format το pc επειδη η καρτα ηχου ειναι bugarismenh ... ειναι πολυ εκνευριστηκο να ξεκινας παλι απο την αρχη επειδη αγορασες μια καρτα ηχου ...
  11. Nikitas Papatsos

    Drivers για Soundblaster Audigy RX

    Ειναι οι drivers απο το πακετο ειναι σε cd ..
  12. Παιδια εχω θεμα ... πειρα αυτη την καρτα ηχου CREATIVE SC SOUNDLASTER AUDIGY RX και μου εχει γα***** το συμπαν .... μολις εκανα install τους drivers εκανα επανεκκινηση το pc ... ΚΑΙ ΔΕΝ BOOTARE !! μπηκα στα ms dos και ειδα πως ( προφανως εξαιτιας των drivers ) το pc bootare απο εναν εικονικο σκληρο δισκο << x: >> ... προσπαθησα να κανω delete τους drivers της creative απο τα dos αλλα δεν με αφηνε -.- ... αναγκαστηκα να κανω επαναφορα συστηματος και μολις ξανακανα install τους drivers παλι τα ιδια ..... 8 ωρες μου πειρε η μαλ**** Ξερει κανεις τι μπορω να κανω την τυχη μου μεσα ?
  13. Γειά σας, Αγόρασα τα Logitech Z-906(5.1) ηχεία και δεν έχω κάρτα ήχου.Επειδή οι εργοστασιακές ρυθμίσεις των Ζ-906 έχουν πολύ λίγο μπάσο, πήγα στη γραφική ισοστάθμιση των windows και αύξησα τα μπάσα των ηχείων. Επειδή όμως χρησιμοποιώ ASIO4ALL drivers σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στη γραφική ισοστάθμιση των windows επαναφέρονται με αποτέλεσμα να ακούω τον μη ικανοποιητικό χωρίς πολύ μπάσο ήχο των ηχείων. Σημειώνω πως είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της επεξεργασίας ήχου και δεν διαθέτω budget για ακριβή κάρτα ήχου. Ρωτάω άμα η Creative Sc Soundlaster RX θα μου λύσει το πρόβλημα για τα μπάσα.Δηλαδή άμα τα ηχεία πηγαίνουν με την συγκεκριμένη κάρτα και μπαίνοντας στο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, οι ρυθμίσεις από το software της κάρτας δεν επαναφέρονται.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.