Jump to content

DEADLAZARUS

🍆Καλημεράκηδες💦
  • Posts

    15.172
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    80

Είδηση Comments posted by DEADLAZARUS

  1. 17 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    το εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει λετε τωρα που ειναι beta ? η ν περιμενω να βγει κανονική έκδοση

    Περίμενε να βγει η κανονική έκδοση. 

    • Like 1
  2. 16 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

    Θα συνεχίσει την ανώμαλη απαίτηση να κάνεις login για να μπορείς να ρυθμίσεις την κάρτα σου;

    Νομίζω πως όχι.

    https://www.techpowerup.com/319455/nvidia-app-doesnt-need-a-login-unlike-geforce-experience

     

    • Like 1
  3. Το έκοψα από το καλοκαίρι. 

    Ήθελα να δω την τρίτη σεζόν του The Witcher, αλλά (αποδείχθηκε πως) το καρπούζι ήταν μάπα.

    Ο μόνος λόγος για να ενεργοποιήσω εκ νέου τη συνδρομή μου είναι επειδή θέλω να δω την τελευταία σεζόν του Stranger Things και το Lupin. 

     

  4. Εικάζω ότι η Nvidia θα την κάνει απ' τη gaming βιομηχανία σε καμιά 10αριά χρόνια. Ως εκ τούτου, ό,τι προλάβει ν' αρπάξει τώρα.

    Δεν έχει τόσο ψωμί το gpu section, ώστε να συντηρηθεί και να κρατηθεί στην αγορά ο πέτσινος σε βάθος χρόνου. Γι' αυτό κι έχει ρίξει κι αλλού τα δίχτυα του.

    Κονσόλα/game pass κι Άγιος ο Θεός.

  5. πριν 39 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

    Είναι ένας πόλεμος των άστρων για μεσήλικες ; )

    Γιάγκο, θα σε κλείσω στα μπουντρούμια του Γκίντι Πράιμ?.

    Σκοπεύω να δω την ταινία, καθώς είμαι λάτρης του σύμπαντος που δημιούργησε ο Χέρμπερτ.

     

    • Like 2
  6. @icy20 Ρε συ, κάτι δεν κατάλαβες και έγραψες στενάχωρα πράγματα.

    Εννοείται πως, εφόσον υπάρχει αντένδειξη στην περίπτωσή σου, δεν κάνεις το εμβόλιο (ο γιατρός σου, σε κάθε περίπτωση, θα σε καθοδηγήσει) και ουδείς έχει το δικαίωμα να σε ψέξει.

    Επίσης, δεν είσαι αρνητής εάν έχεις αμφιβολίες ή ερωτήματα.

    Εάν υποστηρίξεις ότι δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο ή ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, οκ, είναι η άποψή σου και, εφόσον δεν προσπαθείς ενεργητικά να πείσεις και άλλους να την ενστερνιστούν, δεν χρειάζεται να συζητάμε για εφαρμογή του σχετικού άρθρου του Π.Κ. ούτε για φίμωση της άποψής σου.

    Αφού τα ξεκαθαρίσαμε αυτά (ελπίζω), πάμε παρακάτω: τι λέμε από χθες; Λέμε ότι δεν είναι δυνατόν η αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όποιος θέλει ας διαβάσει τα επιστημονικά δεδομένα, να αμφισβητείται. Λέμε ότι περιπτώσεις αρνητών-τσολιάδων-θέλωαποζημίωση66666εκατομμύριαευρώκαιταρέσταδικάσου (οκ, ακραία παραδείγματα) πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα, χωρίς να καταφεύγουμε σε κυνήγι μαγισσών ή ποινικοποίηση της άποψης.

    Λέμε, όμως, ότι έαν κάποιος (φαινομενικά σοβαρός) αρλουμπολογεί με συστηματικό, επίμονο και εμμονικό τρόπο για την ακαταλληλότητα των εμβολίων, παραθέτοντας αντιεπιστημονικά άρθρα ή αναπαράγοντας ψεκασμένες απόψεις και εξωφρενικά ψεύδη, ε, κάπου πρέπει να βάλουμε μια τελεία.

    Πρόσεξε, δεν συμφωνώ με τις προτεινόμενες αλλαγές του άρθρου 191 του Π.Κ., διότι θα καταλήξουμε όλοι στη φυλακή και θα ποινικοποιήσουμε την απλή διατύπωση μιας γνώμης/άποψης. Αλλά οι ψεκασμένοι (σοβαροφανείς ή μη), δηλαδή (το επαναλαμβάνω) αυτοί που σε βγάζουν εκτός εαυτού με τις ανοησίες που αραδιάζουν, πρέπει να μπουν στη θέση τους. Υπάρχει και άλλη μία παράμετρος: το να λες ότι η Άνω Ραχούλα είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών(ε), οκ, είναι μια άποψη ανάξια σχολιασμού/παράλογη, η οποία, όμως, δεν ενοχλεί/θέτει σε κίνδυνο ζωές.

    Το να υποστηρίζεις, χωρίς αποδείξεις/παραθέτοντας ψεκασμένους/ασόβαρους/εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά (σιγά μην είναι και πειρατικά)/μη ασφαλή/μας αλλάζουν το dna/mrna/5g κτλ κτλ, θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Plain and simple.

     

     

    • Like 3
  7. πριν 6 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς που γράφονται, λυπάμαι για την άγνοια συνταγματικών νόμων και θεμελιωδών δικαιωμάτων, μα κυρίως λυπάμαι για το πόσοι τελικά μικροί Χίτλερ κρύβονται μέσα μας και δεν το ξέρουμε. Λυπάμαι. 

    Να κάνεις το εμβόλιο και θα σου φύγει η λύπη.

    Η εναλλακτική είναι να κάτσεις μόνος σου και να κάνεις μαθήματα στον εαυτό σου.

    Όπως έχω γράψει και παλαιότερα, λυπάμαι για το επίπεδο πολλών εκπαιδευτικών μας και φρίττω στη σκέψη ότι τέτοιοι ανεπαρκείς χιτλερίσκοι διδάσκουν τα παιδιά μας. Απόλυση κι αντίο.

    • Like 2
  8. "Σοβαρότατα ηθικά, επιστημονικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.ά. ζητήματα δημιουργεί η απόφαση της δημοφιλέστατης πλατφόρμας περιεχομένου YouTube να επεκτείνει το ήδη υπάρχον καθεστώς λογοκρισίας σχετικά με όσους διαφωνούν με την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων για την πανδημία covid-19, αλλά και άλλων εμβολίων.".

    Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Τα επιστημονικά δεδομένα, όσο κι αν δεν αρέσουν σε πολλούς, καταδεικνύουν ότι μόνο μέσω του εμβολιασμού θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.

    Η δική μου θέση, λαμβάνοντας υπόψη και την προτεινόμενη αντικατάσταση του άρθρου 191 του Π.Κ., σύμφωνα με τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο σχέδιο νόμου και την αιτιολογική του έκθεση, είναι η εξής: όχι, δεν έχει δικαίωμα ο κάθε ψεκασμένος να παραπληροφορεί. Η ψηλάφηση, ο εντοπισμός και η ανάδειξη τέτοιων επικίνδυνων απόψεων, εν δυνάμει ή εν τοις πράγμασι βλαπτικών για το κοινωνικό σύνολο και την αξιόπιστη πληροφόρησή του, θα πρέπει να οδηγεί, χωρίς να επιδιδομάστε σε κυνήγι μαγισσών, στην αφαίρεση αυτών από τη σφαίρα του δημόσιου λόγου και όχι στην ιδεοληπτική τιμώρηση όσων τις εκφράζουν ή/και όσων άτυχων διαχειρίζονται φιλόξενους διαδικτυακούς τόπους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι ψεκ φίλοι μας για ν' αραδιάζουν την πραμάτεια τους.

    Η στέρηση του ασύδοτου μπουρδολογείν από τους καθ' έξιν ψεκασμένους αρκεί. Ας τα λένε μονάχοι τους.

    Προφανώς, για να μην παρεξηγηθώ, ο κολασμός των πράξεων αυτών καλώς προβλέπεται και ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά σε ορισμένες περιπτώσεις, αφορά, όμως, (ή θα έπρεπε να αφορά) περιπτώσεις ψεκασμένων που ενεργητικά/επίμονα/επαναλαμβανόμενα επιδιώκουν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία (και ο κολασμός αυτός έχει όρια, βέβαια).

    Η απλή έκφραση ατεκμηρίωτων αντιεμβολιαστικών απόψεων αντιμετωπίζεται, εφόσον οι υπόλοιποι βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω. αφαίρεση/απόκρυψή τους.

     

     

    • Like 4
  9. Απ' ότι βλέπω, ο Steve του Gamers Nexus τα είπε όλα: waste of sand&embarrassing.

    Ειλικρινά, τι πίνουν στην ιντέλα; Αντί να επικεντρωθούν στη 12η γενιά, πήγαν κι έβγαλαν μια παντελώς αδιάφορη 11η γενιά, με καταναλώσεις, θερμοκρασίες και επιδόσεις που αξίζουν το βραβείο "Cringeworthy Cpu's of the Year".

    Πραγματικά, καλύτερα να μην τους έβγαζαν. Δεν πειράζει, ας μην κάλυπταν το κενό μέχρι τους 12th gen. 

    Πιστεύω πως η amd δεν χρειάζεται να πάει σε refresh των 5000 series. Μια χαρά είναι κι έτσι.

  10. πριν 1 ώρα, το μέλος fatalara έγραψε:

    Αν ηθελε να βγαλει αποτελεσμα της προκοπης θα το εκανε, δεν το επελεξε ομως ειτε επιτηδες η ''κατα λαθος''. Το τεστ ειναι ημιτελες, δεν λεει απολυτως τιποτα και δεν εχει κανενα νοημα.

    Προσπαθει να σου ριξει σταχτη στα ματια λεγοντας οτι εχει κανει 1000 τεστ, λες και εχει σημασια, και δεν βγηκε κανεις να του πει το αυτονοητο. Γιατι δεν εκανες 50 και να βαλεις και δυο μικροτερες Nvidia εκει να δουμε τι γινεται.

    Μέχρι τώρα, ασχέτως προσωπικής του προτίμησης, τον υποστήριζα.

    Να τα λέμε όλα: είναι το μόνο κανάλι που παρουσιάζει τόσα δεδομένα και τεστάρει ένα σωρό παιχνίδια.

    Είχα γράψει πως η πράσινη ενήργησε με καταστροφικό τρόπο, όταν προσπάθησε να τον φιμώσει.

    Είναι, όμως, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παράμετρος που θέτεις (να έδωσε, δηλαδή, παραπλανητικά στοιχεία), διότι, αν λειτούργησε εκδικητικά, πιστεύω πως δεν είναι τόσο ανόητος ώστε να κάνει ζημιά στο κανάλι και τον εαυτό του.

    Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, αλλά θα πυροβολούσε τα πόδια του μετά από κάτι τέτοιο (τη στιγμή που είναι από πάνω και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο).

    • Like 3
  11. πριν 21 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    ΥΓ Βασικά διαφωνώ απόλυτα, αλλά έτσι αυξάνονται οι πιθανότητές μου να βρω σε λίγους μήνες στο ράφι και να αγοράσω Radeon 6700 ?

    Ναι, μόνο που δεν μας ενδιαφέρει τι θέλεις να πάρεις εσύ, ποτέ θέλεις να το πάρεις και σε ποια τιμή.

    Θα ήταν φρόνιμο να περιοριστείς στα της είδησης, διατηρώντας (αυτονόητα) το δικαίωμα να διατυπώσεις την άποψή σου με ουδετερότητα και χωρίς fanboyισμούς.

    Προσπαθείς να μας πείσεις πως οι μεγαλύτερες αναλύσεις είναι άχρηστες, γιατί το 80% (όσο είναι, τέλος πάντων) παίζει στα 1080p.

    Οκ, με την ίδια λογική, τα συμπεράσματα του Steve αφορούν μια θλιβερή μειοψηφία, επομένως, ακούγεται το τρένο του ''next, please''.

     

    Προσπαθείς να βγάλεις μαλάκες (όπως ακριβώς το γράφω) όσους αγόρασαν nvidia ή τα σκάνε γενικώς για high end κάρτες, γιατί εσύ και μερικοί άλλοι δεν αναβαθμίζετε συχνά, έχετε καταναλωτική συνείδηση και είστε γνώστες του αντικειμένου, οπότε αγοράζετε ''έξυπνες'' κάρτες, σε φοβερές τιμές, και όχι υπερκοστολογημένα προϊόντα του διαβόλου.

    Δεν σχολιάζω τις γραφικότητες με τα μεσαία δάχτυλα του Linus και την επιμονή να μας υπενθυμίζεις πως μισείς την nvidia και δεν πρόκειται να αγοράσεις, στον αιώνα τον άπαντα, κάρτα made by petsinos.

    Την ίδια άποψη έχεις και για όσους χρησιμοποιούν windows, ενώ εσύ ο έξυπνος χρησιμοποιείς linux.

    Μπορεί να μην παραπληροφορείς επομένως, αλλά κάνεις κάτι ακόμη χειρότερο: αφήνεις τις εμμονές σου να θολώνουν την κρίση σου και επιχειρείς να εξάγεις και να επιβάλλεις τα δικά σου συμπεράσματα ως θέσφατα.

    Σου εξήγησαν και άλλοι, πιο μετριοπαθείς σχολιαστές (yanni, gffermari, gomar, efialtis), τη σημασία και την πρακτική χρησιμότητα των ευρημάτων του HU κι εσύ επιμένεις να τρως φασολάδα.

    • Agree 2
  12. πριν 5 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Απαντώ με αυτό που έγραψα

     

     

     

    Πώς εσύ βλέπεις ότι την άποψή μου προσπαθώ να την επιβάλω και ότι είναι "απόλυτη" δεν καταλαβαίνω.... Μήπως θέλεις και ΥΓ σε κάθε άποψή μου ότι "¨μπορεί να κάνω και λάθος και να λέω βλακείες"? Θα σε ικανοποιήσει κάτι τέτοιο για να μην είναι "απόλυτες" οι απόψεις μου;

    Φώναξε λίγο παραπάνω να δω κάτι..

    Έχεις δίκιο, αν έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις μεταξύ των 3090 και 5700xt, πάρε την xt, βάλε τον 2600x στα 720p και απόλαυσε 666 fps.

    GG.

  13. πριν 7 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Αυτό που γράφω είναι σαφές (και είναι η άποψή μου). Το επαναδιατυπώνω πιο αυστηρά. Για 60-70cm απόσταση από την οθόνη, οι 24" και 1080p ανάλυση είναι ιδανικά (για gaming πάντα). Οτιδήποτε παραπάνω είναι waste of money και κυριολεκτικά άσκοπο.

    Συγγνώμη αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου με το έτσι θέλω.

    Ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει, με κριτήριο τα θέλω του. Αν εσύ θέλεις να παίζεις σε οθόνη 24 ιντσών, μπράβο σου και λόγος δεν μας πέφτει.

    Αν εγώ θέλω, ευρισκόμενος σε απόσταση 60-70 cm από την οθόνη, να παίζω σε uw 34 ιντσών (και ψάχνομαι, εδώ που τα λέμε, να κάνω τη μετάβαση σε 38άρα uw), γούστο μου και καπέλο μου.

    Απόλυτες απόψεις, όπως αυτή που παραθέτω, δεν έχουν θέση στη συζήτησή μας ούτε αξία, καθώς εκφράζουν τις προσωπικές σου προτιμήσεις και μόνον.

     

    πριν 1 ώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Αντί να αποδεχτούμε όλοι ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τις nvidia κάρτες ψάχνουμε δικαιολογίες;

    Νομίζω, λοιπόν, ότι η παραδοχή (δια της επιβολής της άποψής σου) πως οι nvidia έχουν  πρόβλημα (ενώ οι amd τα ιδρώνουν τα λεφτά μας), είναι και ο λόγος που συζητάμε τόσην ώρα. Εκεί πρέπει να καταλήξουμε, αυτό θέλουμε, και αλίμονο σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

  14. Η intel έχει τεράστιο πρόβλημα και δεν εννοεί να το καταλάβει.

    Κυκλοφορεί τους 11th gen, ενώ, συγχρόνως, ανακοινώνει ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν και οι 12th gen.

    Απαξιώνει η ίδια, δηλαδή, τους rocket lake ως εξής: πρώτον, με την κυκλοφορία των alder lake σε έξι μήνες από τώρα (γιατί, επομένως, κάποιος ν' αγοράσει έναν 11th gen;) και δεύτερον, με τις επιδόσεις του 11700k, οι οποίες σε κάνουν να θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

    Αδιάφορη γενιά και -τολμώ να προβλέψω πως- το ίδιο θα ισχύσει και για τους 12th gen.

  15. Συμφωνώ με τον @salde στο κομμάτι της παραπλάνησης. Εδώ εντοπίζω το μεγάλο λάθος τους, στην προσπάθειά τους, δηλαδή, να πείσουν και τον τελευταίο gamer σε τούτον τον μάταιο κόσμο πως το παιχνίδι θα παίζει (καλά κιόλας) και στα πισιά και στις κονσόλες.

    Όχι, λοιπόν, δεν γίνεται αυτό. Έπρεπε να το δηλώσουν εξαρχής, ώστε να μην έρχεται τώρα ο κάθε περίεργος φωνάζοντας πως "δεν παίζει στην κονσόλα μου-δεν παίζει στο σύστημα 5ετίας που έστησα με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα". Ακόμη κι αν πιέστηκαν από τα μεγάλα κεφάλια να το κάνουν να παίξει (ενώ αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό), όφειλαν να βγουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τώρα πρέπει να απολογηθούν είτε για τις δικές τους υπερφίαλες δηλώσεις είτε για τις εκτός πραγματικότητας απαιτήσεις των μετόχων. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

    Όμως, επαναφέρω το ερώτημα που έθεσα και στο νήμα του παιχνιδιού: θέλουμε ή δεν θέλουμε next gen; Αν θέλουμε, όχι, κακώς προσπαθούν να το κάνουν να παίξει στις κονσόλες.

    Βάζω στο τραπέζι της συζήτησης και μία ακόμη παράμετρο: τόσα χρόνια πληρώνουμε σαν τους μαλάκες τα φοβερά μας συστήματα, για να έρθουν μετά τα κονσολοπαίχνιδα να μας προσγειώσουν στη σκληρή πραγματικότητα. Console ports της κακιάς ώρας, με γραφικά της πλάκας. Ε, ας φάνε μια φορά φασολάδα και οι κονσόλες, τι να κάνουμε τώρα;

    Κατά τα λοιπά, μια χαρά τα λένε οι Ηλίας και Κωνσταντίνος. Τι διάολο θέλουμε από τα παιχνίδια; Βαρέθηκα τα free battle royale, τα wannabe authentic ww1+2 games (πίου-πίου), τα ανέμπνευστα ψευδο-open world (να, ίσως εκεί, κάτω από τον μικρό θάμνο, να κρύβεται ένα ακόμη side quest της πλάκας, καθάρισε τον χάρτη και μην μιλάς), κουράστηκα με τα επαναλαμβανόμενα settings και σενάρια, τα οποία κάπου, κάπως, κάποτε έχουμε ξαναδεί/ξαναπαίξει.

    Το παιχνίδι θα το στρώσουν και θα μείνει στην ιστορία ως true classic. Θέλει τον χρόνο του; Σαφώς. Υπάρχουν αστοχίες/αβλεψίες που πρέπει να διορθωθούν; Βεβαίως. Αλλά, αν δεν θέλουμε να τρώμε στη μάπα τα ίδια και τα ίδια, ας στηρίξουμε και μια πρωτότυπη προσπάθεια.

    Κλείνω, αναφέροντας πως συνιστά κατάντημα της gaming βιομηχανίας το γεγονός πως φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε από ένα παιχνίδι να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Όταν, όμως, τα χρόνια περνούν και οι επιλογές των μεγάλων παικτών (εταιρίες/στούντιο/influencers κτλ κτλ) είναι ανερμάτιστες, αυτά συμβαίνουν. Με τις υγείες μας.

    • Like 7
  16. Τίποτα το ιδιαίτερο, move on.

    Εντάξει, δεν είναι για πέταμα, αλλά: 1) δεν δικαιολογεί τη διαφορά τιμής σε σύγκριση με τις 6800xt/3080 και 2) decent value σε σχέση με την 3090, αλλά σε αυτό το price point το value έχει χαθεί προ πολλού και η 3090 είναι πολύ καλύτερη σε content creation scenarios, έχει περισσότερη vram, dlss/rt κτλ κτλ.

    Βέβαια, κουβέντες καφενείου κάνουμε. Οι τιμές είναι άθλιες, η διαθεσιμότητα ανύπαρκτη, απλά τις βλέπουμε όλες αυτές τις κάρτες και μετράμε fps στο μυαλό μας.

    • Like 2
  17. πριν 1 ώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Μου αρέσει που λέτε φουμαρα τα περί ζήτησης όταν όλοι εδώ μέσα θέλετε να τους αγοράσετε...

    Κανείς δεν υποστήριξε πως είναι φούμαρα τα περί ζήτησης. Ο Ιάσονας έγραψε περί "δήθεν μεγάλης ζήτησης", αλλά θεωρώ πως εννοούσε ότι η amd χρησιμοποιεί την αυξημένη ζήτηση για τους 5000 ryzen ως δικαιολογία, ώστε να "κοπανήσει" κι αυτή λιγουλάκι τις τιμές.

    Τώρα που γυρίζει, ό,τι αρπάξει ο αυτός της..

    Κοινώς, ζήτηση έχουμε, παραγωγή έχουμε, αλλά στέλνουμε με το σταγονόμετρο, διότι περιμένουμε από τ' αρρωστάκια να πληρώσουν το βίτσιο τους.

    Και επειδή η καραντίνα μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα, έχουμε δρόμο ακόμη.

    Καλό θα ήταν να έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και είμαι ο πρώτος που θα ζητήσει συγγνώμη εάν ισχύουν όσα αναφέρει η amd.

    Δεν θέλω να φανταστώ τι θα διαβάζαμε (συγγνώμη, τα διαβάζουμε εδώ και καιρό), εάν η nvidia και η intel ήταν στη θέση της κόκκινης (μισό να θυμηθώ, paper launch, ασέβεια απέναντι στους καταναλωτές, κερδοσκοπία κτλ κτλ).

    • Like 4
  18. Στήνεις gaming only pc; 5600x.

    Workstation+gaming; 5900x.

    Workstation only pc; 5950x.

    Ο 5800x (τον οποίο θέλω), θα έχει νόημα μόνο εάν πέσει η τιμή του κάνα κατοστάρι (άντε, 80 ευρώ).

    Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές και λέω να πάω σε 5800x+x570 itx mobo, combo το οποίο θα με βγάλει μέχρι να δούμε τα 3nm της amd και τα 14++++++++++++++++++++++++++? της intel.

    Αν δεν πέσουν οι τιμές, oh well, κάθομαι όπως είμαι (άντε, μπορεί ν' αλλάξω τον 8700k μ' έναν 9900k).

    Πιο πολύ με ανησυχούν οι κάρτες, καθώς στο κουτάκι μου δεν χωράνε ούτε οι 3080 ούτε οι 6800xt (ντούκια κι αυτές).

    Μένουν οι 3070 (με μισή καρδιά να πάω εκεί, δεν θέλω) και η φανταστική 3070ti (αν ποτέ βγει).

    • Like 3
  19. Άγιε μου Βασίλη, αν αποφασίσω φέτος (ή του χρόνου) να πάω στην Amd, θέλω να μου φέρεις έναν ταπεινό 5800x.

    Άσε το κουτάκι έξω από την πόρτα μου και θα κανονίσω ο ίδιος τα υπόλοιπα.

    Yours truly...

     

    • Like 3
    • Haha 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.