Jump to content

eddie1996

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

eddie1996's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Παιδιά για αυτό τι λέτε? http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-hp-250-(i3-4005u-4gb-500gb)-me-3-chronia-en Έναντι του toshiba?
  2. Παιδιά κοιτάξτε απλά. 1)Δεν είπα ότι χάλασε η dell αλλά το δικό μου παρουσίασε βλάβη μετά από 3,5 χρόνια με πολύ ώρα λειτουργία καθημερινά και κυρίως τα σ/κ. Αν και τα καινούργια που τα είδα μου φάνηκαν καλύτερα από μεριά κατασκευής. Πριν από αυτά που είχαν βγει 4 χρόνια. 2)Σκέφτομαι να πάω στο dell αυτό που μου πρότεινε ο φίλος καθώς δεν το είχα προσέξει και είπα μιας που είναι 5ης γενιάς ας υπερβώ. Περιμένω και άλλες προτάσεις δεν βιάζομαι λόγω πάσχα!! Ευχαριστώ.
  3. Για δώσε μου μια πρόταση lenovo με Ι5... όλα τα δέχομαι. Κοίταξε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω 530 ευρώ. από 450 είπα να το σκεφτώ αυτό το dell στα 480 γιατί μου αρέσουν τα dell ανεξάρτητα εάν χάλασε τώρα.Τέλος θα το πάρω με δόσεις.....
  4. Πολύ καλά έκανες και με διαφώτισες με το dell στα 480 ευρώ. χαχαχαχα έχεις δίκιο gormar αλλά το θέμα πως νομίζω τα dell οι drivers από φορματ δεν συμβαδίζουν με windows δηλαδή με λίγα λόγια dell windows= dell windows drives=dell linux = dell linux drives.
  5. με τα linux δεν τα πολύ κατέχω αλλά τον ευχαριστώ για τη πρόταση αυτή γιατί είναι 5ης γενιάς επεξεργαστής και έχει windows που τα ξέρω καλά.. Ωραία μέχρι 480 ευρώ
  6. Μήπως μπορείς να μου πεις φίλε μου το dell αυτό πόσο μπορεί να επεκταθεί σε μνήμη ραμ?
  7. Ωστόσο απορρίπτεις και τα 2? Εξήγησε μου τον λόγο.... Ειδικά με το toshiba που μπορώ να κάνω επέκταση την μνήμη ram.
  8. Καλησπέρα παιδιά. Μου χάλασε το dell η οθόνη ή κάρτα γραφικών του και ψάχνω καινούργιο λάπτοπ είτε 15,6 ή 17,3. Το ποσό που έχω να διαθέσω είναι γύρω στα 450 με 470 το μάξιμο ευρώ. Οι προτάσεις είναι όλες συζητήσιμες . Ευχαριστώ πολύ βρει 2 μηχανήματα. ένα toshiba και ένα dell. Το toshiba είναι αυτό. http://www.plaisio.gr/lapt...E-01Y008GE.htm To dell είναι αυτό. http://www.public.gr/produ...prod7080063pp/ Αυτό που μου αρέσει στο dell είναι η μεγάλη οθόνη αλλά με φοβίζει λίγο ο επεξεργαστής του που δεν είναι ούτε καν i3. Η χρήση που κάνω καθημερινά και πολλές ώρες είναι internet( sites,youtube κτλ κτλ) αλλά και καμιά hd ταινία στο laptop ή με hdmi στην τηλεόραση και world. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Το toshiba έχει καλύτερα γραφικά στο σύνολο νομίζω αλλά στο dell έχει την μεγαλύτερη οθόνη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.