Jump to content

telei_pc

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

telei_pc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. telei_pc

    Αγορά Case

    Καλημέρα παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και τις γνώμες σας, εμπειρικές και μη! Η παραγγελία θα γίνει σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα καλούδια τα οποία είναι : Case : Phanteks Enthoo Pro Gpu : gtx 970 G1 Gaming Ssd : Samsung 850 EVO 250GB Και θα κρατήσω προς το παρόν i7 920, Asus P6T se, 6 Gb Ram και Corsair H100i..
  2. telei_pc

    Αγορά Case

    Προφανώς και δε με νοιάζει κατά κύριο λόγο η εμφάνιση αλλά η λειτουργικότητα.Μεταξύ ενός εμφανισιακά όμορφου κουτιού και ενός λιγότερο όμορφου αλλά καλύτερου όσον αφορά τον θόρυβο, το airflow κλπ, θα διαλέξω το 2ο εννοείται.
  3. telei_pc

    Αγορά Case

    Το point;; Κάπου το χάσα με το σκεφτικό.. Η παραγγελία θα γίνει αύριο κατά πάσα πιθανότητα.
  4. telei_pc

    Αγορά Case

    Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Τελικά ή το NZXT ή το Phanteks θα πάρω. Πραγματικά πολύ καλά reviews και αρκετά λιγότερα χρήματα από το 780Τ!Eλπίζω να την χωράνε την G1 που είναι λίγο μεγάλη!
  5. telei_pc

    Αγορά Case

    Σεπτέμβρη θα πάω σε i7 5820k, Asus X99 deluxe ddr4 ram και πολύ πιθανό σε 2η 970.Επίσης το θέλω και λίγο όμορφο το κουτί, όχι πάλι σκέτη μαυρίλα
  6. telei_pc

    Αγορά Case

    Πως μπορεί να μην αξιοποιηθεί;
  7. telei_pc

    Αγορά Case

    Ήρθε προχθές η H100i. Cpu τον i7 920, mobo ASUS P6T SE, περιμένω ssd(850 evo) και gpu(970 g1).
  8. telei_pc

    Αγορά Case

    Δηλαδή μέχρι πόσα να δώσω; Και ποιό μου προτείνεις;
  9. telei_pc

    Αγορά Case

    Καλησπέρα, θα αγοράσω κουτί άμεσα και λέω να πάω στο 780T της corsair. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;Ταβάνι τα 206 ευρώ του 780Τ.
  10. telei_pc

    Αγορά gtx 970

    Κατατοπιστικοτατος!! Ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω γιατί παρήγγειλα λευκό κουτί (780T corsair) και μάλλον προς G1 θα πάω γιατί το μαύρο κόκκινο θα ναι λίγο παρατερο ..Ευχαριστώ και πάλι!
  11. Καλησπέρα, αύριο περιμένω παραλαβή κάποιων εξαρτημάτων για την αναβάθμιση του pc. Και το μόνο που έχει μείνει είναι η gpu, έχω καταλήξει στην 970 και συγκεκριμένα είμαι ανάμεσα στην MSI και την G1.Ποια εκ των δύο μου προτείνετε και γιατί(έχω διαβάσει για το θόρυβο που ΔΕΝ κάνει η MSI αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει backplate, επίσης κάπου διάβασα ότι με το MSI Gaming App μπορώ να κάνω o/c ουσιαστικά με ένα κλικ , το μέγεθος της G1 δεν με απασχολεί).Ευχαριστώ!
  12. telei_pc

    Αγορά CPU ή OC

    Πώς θα ξέρω το revision αν είναι C0 ή D0; Εύρηκα! Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας!
  13. telei_pc

    Αγορά CPU ή OC

    Πολύ τραγικές..Το normal o/c δηλαδή που κυμαίνεται; Κάρτα να πάω σε μεταχειρισμένη 780/780ti όπως λέει ο φίλος από πάνω ή να πάω σε 970/980;
  14. telei_pc

    Αγορά CPU ή OC

    Ssd αυτόν έλεγα.Τώρα για ψήκτρα να μην πάω σε hydro( κατέβασα το speccy και μου λέει κάτι 80 βαθμούς στο cpu :S); H100i υπερβολή;Το πρώτο που θα κάνω θα είναι να ανεβάσω τον 920.. Σκεφτόμουν να πάω σε 970/980, όχι ακόμα σε κάνα μήνα ή και λίγο παραπάνω..
  15. telei_pc

    Αγορά CPU ή OC

    Για gaming το θέλω κυρίως GTA V κλπ(τώρα για τον προγραμματισμό που κάνω δε νομίζω οτι χρειάζομαι κάτι, οπότε για gaming). Γενικά δεν έχω βάλει κάποιο όριο ο,τι έχω την εκάστοτε στιγμή. Τώρα πχ εχω 250 και σκέφτομαι να πάω σε ssd και ψήκτρα.PSU έχει ένα 1000αρι πάνω ocz 80 plus κάτι τέτοιο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.