Jump to content

McRis

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About McRis

  • Γενέθλια 06/01/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Μέγαρα
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική

McRis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    η αληθεια ειναι πως την πρωτη φορα που το εκανα ειχε κουμπωσει μονο το 1 σωστα!Απο Την επομενη φορα το ελενχω και ειναι σωστα! τωρα λογικο ειναι απο τη στιγμη που φτανει τις θερμοκρασιες αυτες και να σβηνει ο υπολογιστης για τυχων βλαβες που θα μοπουσε να προκαλεσει η θερμοκρασια αυτη να ξερενετε γρηγοροτερα. προχθες ας πουμε εφτασε τους 87 βαθμους και εσβησε. το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το speccy, αλλα δεν εχει διαφορα στη θερμοκρασια του επεξεργαστη γιατι το εχω τσεκαρει και απο bios. για τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων και του σκληρου δεν ξερω αν μετραει σωστα αλλα ειναι αρκετα χαμηλα! της Nvidia το βιβλιαρακι λεει πως πρεπει να δουλευει σε νορμαλ χρηση μεχρι 35-38 βαθμους και μεχρι 45-48 οταν παιζεις η χρησιμοποιεις 3D γραφικα! εμενα παιζει σους 29 μεχρι 37 βαθμους μαξιμουμ... και ο σκληρος μου ειναι στους 31-38 (μετα απο σχεδων 20 φορματ). απο τι αλλο θα μπορουσε να εχει αυτες τις θερμοκρασιες δηλαδη;
  2. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 2.50GHz! Αν κοιταξεις πιο πανω θα το δεις! ολοκληρη εκθεση εχω γραψει συγγεκριμενα ειναι το 3ο σχολιο.. τα καθαριζω συχνα και το ανεμιστιρακι και τις ψυκτρες και την παστα οποτε ειναι ξεραμενη.. συνηθος την 2η φορα που τον ανοιγω ειναι ξεραμενη.. επειδη τον εχω ανοιχτο στο πλαι μαζευει αρκετη σκονη αλλα καθε 3-4 μερες τον καθαριζω.. θερμοκρασια δωματιου δεν ειναι πανω απο 28-29 βαθμους, που μπορω να σου πω πως δεν φτανει καν εκει γιατι εχω ανοιχτα παραθυρα χειμωνα καλοκαιρι (λογο τσιγάρου) ..
  3. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    Από θερμοκρασία φίλε μου αυτή τη στιγμή που γράφω μόνο με τον chrome ανοιχτό έχω 44 βαθμούς.. Δεν χρειάζεται να σου πω τι γίνεται μόλις τρέξω κάποιο πρόγραμμα μουσικής επεξεργασίας, το cubase ας πούμε.. Φτάνει και τους 80.. Κοίταξα χθες για ψύκτρες και εχω σκοπό να αγοράσω σύντομα! Με βοήθησε αρκετά το θέμα που μου έστειλες. Να είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα σας ξαναγράψω. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε..
  4. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    για μεταχειρισμένο xeon μιλάς φίλε μου; Που θα μπορούσα να βρώ; Είμαι σχετικά νέος στο "επάγγελμα" και δεν ξέρω που να ψάξω.. Τώρα σας ζαλίζω το ξέρω αλλά θέλω να ασχοληθώ μόνος μου με το pc γιατί οι τεχνικοί στην περιοχή μόνο να σου τα πάρουν κοιτάνε δυστυχώς..
  5. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    φιλε tavlamari ευχαριστω που ασχολιθηκες με το θεμα μου και του φιλου που ξεκινησε τη συζητηση. μετα απο τα σχολια σας εψαξα για xeon και ο φθηνοτερος ξεκιναει απο 80€ και ο αμεσος επομενος ειναι στα 222,51€( Intel® Xeon Prozessor E3-1220V3 ) στους pentium τωρα δεν βρησκω τη σειρα Ε σε 775 socket διαθεσιμη πουθενα.. Μπορει και να μην ψαχνω εκει που πρεπει. Το θεμα μου ειναι αν μπορω να αλλαξω σειρα. να βαλω g ας πουμε! αν και απο οτι ειδα, σε λογικη τιμη ειναι μονο τα 2πυρινα pentium τα αποια ξεκινανε απο 60€ που ειναι Socket LGA1150 και Socket LGA1115..
  6. McRis

    αλλαγη επεξεργαστη

    Θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια σχετικα με την επιλογη επεξεργαστη.. κατι που να συμβαδιζει και με τη μητρικη.. σχετικα παλιο μηχανιμα! στοιχεια επεξεργαστη: Cores 2 Threads 2Name Intel Pentium E5200Code Name WolfdalePackage Socket 775 LGATechnology 45nmSpecification Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHzFamily 6Extended Family 6Model 7Extended Model 17Stepping ARevision R0Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, Intel 64, NXCachesL1 Data Cache Size 2 x 32 KBytesL1 Instructions Cache Size 2 x 32 KBytesL2 Unified Cache Size 2048 KBytes στοιχεια μητρικης:Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.Model G31M-S2L (Socket 775)Chipset Vendor IntelChipset Model P35/G33/G31Chipset Revision 10Southbridge Vendor IntelSouthbridge Model 82801GB (ICH7/R)Southbridge Revision A1Ram 2x2048MB στοιχεια καρτας γραφικων: Manufacturer NVIDIAModel GeForce GT 610GPU GF119 Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.