Jump to content

giorgos231

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Chios
  • Ενδιαφέροντα
    pc games

giorgos231's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. giorgos231

    πρωτη φορα κανω overclocking τα φωτα σας

    οκ ευχαριστω ολλα καλα πηγαν διαβασα και καποιουσ οδηγουσ και μια χαρα καταφερα να το παρω 4.5 GHz και ακριβός 1.4 Vcore ετρεξα το prime 95 για 24 ωρες τεσταρα τα παντα και τις ram και το cpu μαζι ολλα καλα η θερμοκρασιες δεν περασαν τους 59 βαθμους τα voltage σταθερα ολλα καλα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ!
  2. giorgos231

    πρωτη φορα κανω overclocking τα φωτα σας

    το extreme llc τι ακριβος κάνει; ποσα volt μου ειπες να το βαλω; να σου πω πως το FSB ειναι 200 αρα 22*200=4400 MHz πόσα volt να βαλω ;; επισης υπαρχει περιπτωση να καει κατι;; και κατι που δεν ξερω πως θα δω εαν το συστημα ειναι σταθερο απο θερμοκρασιες νομιζω μπορει να παει μεχρι 65 βαθμους σε full load οταν λεμε σταθερο ενοουμε επισης εαν τα voltage ανεβοκατεβαινουν ή μονο οι θερμοκρασίες;
  3. giorgos231

    πρωτη φορα κανω overclocking τα φωτα σας

    παιδιά σας έγραψα πως ειμαι λίγο ασχετός στο θέμα του OC. καταρχην τι ειναι το llc που μου λες να τεσταρω στο xtreeme επισης σε ενα βιντεο δεν ξερω εαν υσχηει ειδα πως ήθελε 1.4volt για τα 4.3 GHz αρα για τα 4.6 GHzπολυ περισσοτερο με την λογικη σε αυτο το βιντεακι... αλλα ξαναλεω δεν ξερω εάν υσχήει για δες εαν θελεις... https://youtu.be/gb1QDpRnOvw?t=6m50s επισης όταν λες multi εννοείς τα multipliers σωστα...?? ακομα πως ακριβός κλεινω το boost (turbo) υπαρχει καποια επιλογή απο το bios??? υστερα το OC να το κανω μεσω του AM OVERDRIVE ή μέσω BIOS? και θα το παω σηγα σηγα στα 4.6 που λες η ξαφνηκα στα 4.6 και 1.37v υπαρχει περιπτωση να καεικατι; Έαν κατι παει στραβα μπορω να το βαλω στις εργοστασιακές συχνωτητες οστε να δουλευουν ολλα ρολόι; ευχαριστώ σας παρακαλω απαντηστε μου σε αυτα και θα καληφτουν ολλες μου οι αποριες συγνωμη για τα ορθογραφικα! χαχα ο νικος απο του gramers εν καταλαβα τι πρεπει να κανω για σταθεροποιηθουν τα voltage παιδια επειδη ειδα το βιντεο και καταλαβα οτι για να κανεις ετσι απλα overclock δεν ειναι ευκολο για να μαθεις κατι τετοιο υπαρχει ακποιο βιβλιο καποιοσ καλος οδηγος ειλαδει αυτός που τα εμαθε πανε ολλοι πληροφορικη και τα ξερουν;; εαν εχετε καποιον καλο και πληρως οηγό πεστεμού το δεν εχω καταλαβει κατι τα volt αναιβαζουν θερμοκρασιες και το καινε η ταυτοχρονα και η θερμοκρασια και η υσχη και πως μπορω να μαθω ποση υσχη αντεχει το συστημα μου???
  4. γεια σας θελω να κανω overclock τον cpu μου ο οποιος ειναι ενας AMD FX 6300 η μητρικη μου μια GIGABYTE GA-970A-UD3P και η ψυκτρα μου COOLERMASTER HYPER 212 EVO δυστιχως ομως απο overclock δεν ξερω σχεδον τιποτα ...διαβασα διαφορους οδηγους σε διαφορα αρθρα αλλα δεν με βοηθησε κανενα οτι εγραφαν τα ηξερα... αλλο ειναι το θεμα μου... καποιος μου εγραψε οτι μπορω να αω αυτον το επεξεργαστη στα 4.2-4.3 GHz με 1.35-1.36 voltage δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια θελω την γνωμη σας ειναι κατι αλλο που πρεπει να ξερω πριν κανω OC το CPU μου;;; Ακομα πως απενεργοποιο το turbo του επεξεργαστη μεσω BIOS??? εαν πρεπει να ξερω κατι αλλο για το overclock πειτε μου γιατι θελω να προχωρισω αμεσα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.