Jump to content

Kimonides Alexander

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kimonides Alexander

  1. Για σας,μολις εδωσα πανελληνιες και τωρα πρεπει να συμπληροσω το μηχανογραφικω και ειμαι πολη αναποφασιστος με την σχολη που επιθυμω.Με ενδιαφερει και το Computer Science και το Electrical Engineering και με τα μορια που μαζεπσα περνας αθηνα πληροφορικη στο οικονομικο 100% και στην κυπρο μπορς να περασς στους ηλεκτρολογους. Το προβλημα μου ειναι το ποσο καλα ειναι αυτα τα πανεπιστημια.Εχω ακουσει πολλα καλα λογεια για το πανεπιστημιο κυπρου και καποια οχι και τοσα,ταυτοχρονα ηθελα να μαθω ποσο καλω ειναι το Οικονομικο Πανεπιστημιο για Computer Science.
  2. tha dwsw panelinies fetos kai i sxoli pou me endiaferei genikotera einai i pliroforiki omws den 3erw poia sxoli na epile3w. Den me noiaze i diskolia me noiazei na einai kali kai na se mathenei tipota i sxoli. eimai endiamesa stis 3 sxoles pliroforikis stin athina kai stin epistimi ipologistwn stin Kriti
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.