Jump to content

Ximpatzis

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Ximpatzis

  1. Ximpatzis

    Windows 7 ultimate 32-bit

    Οχι ενταξει τελικα δεν ηταν τιποτα καποια στιγμη και μετα αρχησε να τις κανει τις ενημερωσεις και τωρα ειμαι κομπλε ευχαριστω!!!
  2. Ximpatzis

    Προβλημα με καρτα γραφικων

    πιστευω πως το προβλημα βρισκετε στην μητρικη μου οχι στο τροφοδοτικο αλλα δεν το αποκλειω μπορει να εχεις δικιο οντως ειναι πολλων χρονων μπορει να ειναι και αυτο το προβλημα..........!!!
  3. Ximpatzis

    Προβλημα με καρτα γραφικων

    7 χρονια το εχω...και ειναι 385watt Δεν εχω αλλαξει τπτ πανω μονο ραμ και τωρα την καρτα γραφικων
  4. Ximpatzis

    Προβλημα με καρτα γραφικων

    Παιδια το προβλημα βρισκεται καθαρα στην μητρικη.....οταν λες νεοτερο bios υπαρχει καποια αναβαθμυση για να μπορει να υποστιριζει κατι πιο συνχρονο που δν το υποστιριζε? Οπως για παραδειγμα σαυτην την περιπτωση με την καρτα γραφικων?
  5. Γεια σας παιδια... Εκανα προσφατα φορματ τον υπολογιστη μου και βγαζει συχνα να κανω ενημερώσεις ενταξει λογικο αυτο...Το θεμα μου ειναι οτι μολις τον ανοιγω ξεκινάει να κανει ρύθμιση των παραμέτρων (δεν ξερω τι ειναι αυτο) και μετα βγαζει Αποτυχια ρυθμίσεων τον παραμετρω και απο κατω λεει Επαναφορα αλλαγών ...τι λετε να φταίει??Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.