Jump to content

djSfk

Premium Members
  • Posts

    66
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αμπελόκηποι

djSfk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ξέρετε ποιο modem router στέλνουν από forthnet για vdsl? Αναμένω έγκριση vdsl αίτησης (super play)
  2. djSfk

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Γέμισε το ινστα φωτογραφίες με βροχή στο τζάμι και το facebook "guns 'n roses - november rain"...
  3. Γι' αυτό παιδιά μόνο CL και γενικά ευρωπαϊκές διοργανώσεις www.gameready.gr
  4. Και εγώ θα συμφωνήσω, το συμβόλαιο που υπογράφεις καθορίζει την εμπιστοσύνη σου στην εταιρία. Γενικά με εχει απογοητεύσει ο ΟΤΕ στο παρελθον παρα το ότι είμαι καλός πελάτης. Αργη εξυπηρέτηση πελατών, αποσυνδέσεις στο ιντερνετ… Αυτό όμως τώρα με την αύξηση είναι too much και έχω ακόμα 11 μήνες συμβόλαιο. Καμία εμπιστοσύνη πλέον
  5. djSfk

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Δεν έλεγες για κανένα τζόκερ! Ανοίξανε κιόλας! Το πρωί διάβασα ότι επιτρέπονται 300.000 ανά τράπεζα ημερησίως! Λίγα βέβαια, αλλά είναι μια αρχή!
  6. djSfk

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Πιστεύω για λόγους ασφαλείας, για να μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνο μία φορά! Πάντως το καλό είναι ότι σε προειδοποιούν στη σελίδα για να μην την πάθεις, απλά είπα να το αναφέρω κι εγώ μήπως και δεν το προσέξει κάποιος!
  7. djSfk

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Φίλε και να μην σου βγουν καλά 20 ευρ΄κάνουν! Το θέμα βέβαια είναι ότι τώρα δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε.... :/
  8. djSfk

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    RazorXS αν τελικά πάρεις αυθεντικό και κάνεις τη διαδικασία της επιστροφής πρόσεχε να έχεις βρει από πριν τους κωδικούς που χρειάζεσαι γιατί το σύστημα σου δίνει μόνο 5 λεπτά για να τους συμπληρώσεις!
  9. djSfk

    Cyta ahead!

    Εγώ θα μείνω σε αυτό, έχω ακούσει πάρα πολλές περιπτώσεις από πελάτες ΟΤΕ που φεύγουν λόγο τιμών. Αυτοί ειδικά που έχουν και τιβι, πρέπει να έχουν φρίξει με τις αυξήσεις.
  10. Καλά το πρόγραμμα εθελουσιών που έτρεξε πριν λίγο καιρό δεν το είδες? Έχουν ήδη εξαναγκάσει αρκετό κόσμο να φύγει...! Κι εδώ που τα λέμε θα έπρεπε να έχουν βρει μια σωστή ισορροπία ανάμεσα στο κόστος του νέου προγράμματος και το πόσο αυτό θα επηρεάσει την τιμολόγησή τους!
  11. djSfk

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το μοιραστώ γιατί αξίζει! Παρήγγειλα την Παρασκευή 2 σουβλάκια απ το Μπιφτεκάκια και Σουβλάκια και 1 μερίδα πατάτες! Τόσο μεγάλη μερίδα δεν μου έχουν ξαναφέρει! Και οι πατάτες ήταν σαν τσιπς! Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό (δεν μου το επιτρέπει δεν ξέρω γιατί) ,αλλά δοκιμάστε το!!
  12. Δεν θα συμφωνήσω στο ότι η αύξηση είναι λογική... Ειδικά με όσα συμβαίνουν και με τις αυξήσεις που θα επιφέρει η αύξηση του ΦΠΑ στις τιμές πολλών προϊόντων, ο κόσμος θα αρχίσει να κόβει τις "πολυτέλειες". Και με την αύξηση δίνει ένα κίνητρο παραπάνω σε όσους το σκέφτονταν να φύγουν....
  13. djSfk

    Από ΟΤΕ σε HOL για gaming

    Ισχύει ο ote tv δεν συμφέρει καθόλου πλέον! Έτσι όπως το πάει κάθε χρόνο θα έχουμε αυξήσεις, ειδικά τώρα που παίρνουν οι Γερμανοί κι άλλο 10% θα μας φεσώσουν για τα καλά! Οκ στα αθλητικά έχει καλές συμφωνίες, αλλά από ταινίες έχει λίγο σάπιες... Τσάμπα πάει το full pack...!
  14. djSfk

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Χθες είδα το Get Hard! Πολύ έξυπνη κι αστεία! Ο Will Ferrell τα σπάει!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.