Jump to content

UltraLow

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

UltraLow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. UltraLow

    Aναβαθμιση σε hp 280 g1

    Προσπαθω να παιξω chivalry,mount and blade(η ενσωματωμενη τα καταφερνει καλα σε αυτο),war of the roses,minecraft και μου μπηκε και η ιδεα για gta v γιατι ειδα βιντεακια οπου α6 το παιζουν σχετικα καλα με χαμηλες ρυθμισεις.
  2. UltraLow

    Aναβαθμιση σε hp 280 g1

    Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια H θυρα pcie αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη http://postimg.org/image/z2k5yea6z/ Και ειδα και ενα ξεμπαρκο βυσμα που βγαινει απο το τροφοδοτικο νομιζω,δεν ξερω αν εχει σχεση. http://postimg.org/image/wbz2hec3p/
  3. Eχω εδω και λιγους μηνες το http://www8.hp.com/gr/el/products/desktops/product-detail.html?oid=7357746#!tab=specs με επεξεργαστη pentium g 3250 και ενσωματωμενα γραφικα.Επειδη ομως η αποδοση του σε παιχνιδια ειναι μετρια εως κακη,ειδικα στα πιο προσφατα,σκεφτομουνα να εκανα αναβαθμιση.Οι απαιτησεις μου στα παιχνιδια δεν ειναι υψηλες δλδ αναλυσεις 720 και ρυθμισεις στο medium με αξιοπρεπη fps 30 και ανω. Εχω στο μυαλο μου να εβαζα καποια apu συγκεκριμενα ειμαι αναμεσα σε α6 7400κ και α8 7650κ Δεν ξερω ομως,αν το κουτι παιρνει αλλη μητρικη και αν αντεχει το τροφοδοτικο την αναβαθμιση. Το μπατζετ μου ειναι περιπου στα 150-200 ευρω, στα οποια βαζω και τις dual μνημες που χρειαζονται τα apu. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.