Jump to content

saign

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

saign's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. saign

    Οι αγορές μας..!!

    Με τη σειρά μου ας ποστάρω και εγώ την πρόσφατη παραγγελία μου πριν από λίγες ημέρες. Ευελπιστώ έως το τέλος του μήνα να το έχω στα χέρια μου. Στη συνολική ποσότητα μνήμης RAM προστέθηκαν άλλα 16GB, σύνολο 32GB.
  2. saign

    Αγορά Gaming υπολογιστή

    Καλως σας βρηκα λοιπον! Βασικα τον συγκεκριμενο υπολογιστη τον χρειαζομαι για video editing, 1-2 προγραμματα για δημιουργια μουσικης και κατα βαση για gaming. Γνωριζω οπως πολυ καλα τονιζεις οτι με λιγοτερα λεφτα θα εχω την ιδια αποδοση, απλα θελω ενα μηχανημα το οποιο θα ειναι "μπροστα" απο την εποχη του. Αντιλαμβανομαι πως τα συγκεκριμενα χρηματα για υπολογιστη ειναι overkill και υπερβολικα ως ενα βαθμο, ομως για 3 χρονια ελπιζω να μην αναβαθμισω καθολου τα υποσυστηματα που θα τον απαρτιζουν. Στην ερωτηση σου για ποιο λογο θα αγοραστουν αργοτερα το πληκτρολογιο και το ποντικι, η απαντηση ειναι οτι διαθετω αυτην την στιγμη αξιολογο ποντικι-πληκτρολογιο. Με μια προχειρη αναζητηση θα κατεληγα σε αυτα τα υποσυστηματα. http://i.imgur.com/LIw3U1f.jpg . Αν εχεις καποια παρατηρηση-διορθωση σχετικα παρακαλω να την πεις, σε ευχαριστω για την απαντηση.
  3. Καλή σας μέρα και καλό μήνα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στην κοινότητα του TheLab και χαιρομαι πολύ που επιτέλους έκανα λογαριασμό και θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την παρεα! Το πρώτο νήμα που ανοίγω στο φόρουμ είναι σχετικά με την αγορά νέου υπολογιστή που προτίθεμαι να στήσω σε 1 - 1,5 μήνα από τώρα. Είμαι διατεθιμένος να επενδύσω ενα αρκετά σεβαστό ποσό στη δημιουργία του και θα ήθελα αν γίνεται κάποια βοήθεια. Το ποσό που σκοπεύω να δαπανήσω για αυτόν τον σκοπό , επιθυμώ να ανέρχεται μέχρι τα 2400€ για ένα ολοκληρωμένο σύστημα με οθόνη αλλά χωρίς περιφερειακά όπως ποντίκι και πληκτρολόγιο καθόσον θα αγοραστούν αργότερα. Έπειτα απο παρότρυνση φίλου η αγορά θα γίνει από mindfactory.de διότι είναι πολύ πιο οικονομικά όλα τα υποσυστήματα σχετικά με τα ελληνικά καταστήματα ενώ θα στήσω εγώ ο ίδιος το σύστημα. Θα ήθελα να περάσω στην επόμενη πλατφόρμα της Intel την Haswell-E αξιοποιώντας και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας DDR4 όσον αφορά τη RAM και επίσης θα επιθυμούσα και κάποια οθόνη UHD ανάλυσης αν είναι δυνατόν. Μπορείτε να μου προτείνετε σας παρακαλώ κάποια υποσυστήματα για να έχω μια πρωτη ιδέα σχετικά με το σύστημα ολοκληρωμένο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.