Jump to content

rigasferaios

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

400 Εμφανίσεις προφίλ

rigasferaios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη κάποιου που να γνωρίζει την κατάσταση στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή με την γυναίκα μου ζούμε στην Γερμανία. Εγώ είμαι τεχνικός η/υ και δικτύων και η γυναίκα μου έχει τελειώσει Αγροτική οικονομία και έχει μεταπτυχιακό στο μάνατζμεντ και μάρκετινγκ. Μετά από 5 περίπου χρόνια εδώ θα θέλαμε να επιστρέψουμε είτε στην Ελλάδα (δύσκολο λόγο της κατάστασης) είτε στην Κύπρο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν δουλείες σε αυτούς τους τομείς και γενικά που κυμαίνονται οι μισθοί στην Κύπρο,και για το κόστος ζωής . Σας ευχαριστώ πολύ
  2. Οπότε η καλύτερη λύση είναι ή να τα πηγαίνω αλλού για εκτύπωση ή να αγοράσω επαγγελματικα μηχανήματα, που μάλλον για την αρχή δεν με συμφέρει διότι δεν έχω δημιουργήσει πελατεία. Οπότε η καλύτερη λύση είναι ή να τα πηγαίνω αλλού για εκτύπωση ή να αγοράσω επαγγελματικα μηχανήματα, που μάλλον για την αρχή δεν με συμφέρει διότι δεν έχω δημιουργήσει πελατεία.
  3. Είμαι τεχνικός Η/Υ και Δικτύων στη Γερμανία και σκέφτομαι να κατέβω μόνιμα Ελλάδα μετά το καλοκαίρι και να ανοίξω δική μου επιχείρηση, με Υπολογιστές και τεχνική υποστήριξη και θέλω να δραστηριοποιηθώ στον τομέα της γραφιστικής (Flyer, Banner, Δημιουργία τιμοκαταλόγων κ.α). Θα ήταν καλή κίνηση ή καταστροφική (με βάση την τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα).
  4. Το χρειάζομαι για επαγγελματική χρήση. Είναι στα πλάνα μου να αναπτυχθώ επαγγελματικά και σε αυτόν τον τομέα, δίπλα σε αυτό που κάνω. Οπότε για καλή επαγγελματική δουλειά καλύτερα να δουλέψω με το Adobe και με έναν καλό φωτογραφικό εκτυπωτή?
  5. Σας ευχαριστώ παιδιά... Για να τα εκτυπώσω χρειάζομαι κάποιο συγκεκριμένο εκτυπωτή ή μπορώ και με κάποιον απλο? Και κάτι άλλο, το Corel Draw τι ακριβώς πρόγραμμα είναι?
  6. Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανεις να μου προτείνει κάποια καλή Software για δημιουργία Λογότυπων, Μπάνερ, Αφίσες, Σχεδιασμό διαφημηστικων, τιμοκαταλόγους, flyer, προσπέκτ, επαγγελματικών καρτών, για επαγγελματική χρήση!!!!! Σας ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.