Jump to content

Nikos Argyropoulos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Nikos Argyropoulos

  1. Θα μπορούσες να μου πεις πώς να το ελέγξω? Έχεις δίκιο! Κεκτημένη ταχύτητα!
  2. Έχω ανοίξει 1000 ports πρίν και άλλες 1000 μετά την επιλεγμένη. Just to be sure. Αλλά δεν έγινε κάτι... [FileZilla Server.exe] TCP 127.0.0.1:15000 127.0.0.1:64144 ESTABLISHED [FileZilla Server.exe] TCP 127.0.0.1:15485 0.0.0.0:0 LISTENING
  3. Ακούει κανονικά στην port που του έχω ορίσει.
  4. Καλημέρα σε όλους! Αποφάσισα πρόσφατα να φτιάξω το δικό μου FTP. Χρησιμοποίησα το server του Filezilla. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για firewall (router+windows) και port forwarding. Επέλεξα να χρησιμοποιήσω αντί για την default port 21 μία άλλη ώστε να αποφύγω τις μπλοκαρισμένες από τον ΟΤΕ. Το FTP δουλεύει κανονικά αν χρησιμοποιήσω την local ip και την port που του έχω ορίσει. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να το δω μέσω Internet αν και η port είναι ανοιχτή. Δοκίμασα από άλλο pc εκτός του δικτύου,αλλά και με dyndns χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τί έχω κάνει λάθος? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.