Jump to content

christos890

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

christos890's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ναι εννοείται ότι θα πάω νωρίτερα. Θα πάω μια μέρα η οποία θα είναι δοκιμαστική απλά για να βγάζω φωτογραφίες για να βρω τι και πως, θα δοκιμάσω και αυτά που μου είπατε. Μετά αφού βρω τις "κατάλληλες" ρυθμίσεις ή αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα στο Auto του αφήνω την μηχανή να βγάλει όσες θέλει.
  2. Φωτογραφίες θα βγάζει με κόσμο μέσα. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την βοήθεια. Θα επιστρέψω στο θέμα με εντυπώσεις στο πως βγήκαν οι φωτογραφίες.
  3. Έγινε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  4. Μηχανή ποια από τις 2 να πάρω? Τρίποδο έχω οπότε είμαι εντάξει.
  5. Καλημέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα. Έχω στην κατοχή μου 2 κάμερες. Μια Samsung NX1000 και μια Samsung Nx20. Επίσης έχω και 2 φακούς έναν 18-55 και έναν 20-50. Ένας ξάδερφος μου πρόσφατα άνοιξε ένα bar και θέλει να βγάζει κάποιες φωτογραφίες το βράδυ (είναι σε ανοιχτό χώρο) Ποια μηχανή να του δώσω και με ποιο φακό ώστε να βγάζει κάποιες φωτογραφίες αλλά να είναι σε καλή ποιότητα(δεν μας ενδιαφέρει το τέλειο αλλά να είναι αξιοπρεπής οι φωτογραφιες) Επίσης να κάνει κάποιες ρυθμίσεις ή να βγάζει στο Auto φωτογραφίες? Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.