Jump to content

ConAnast

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Προγραμματισμός

ConAnast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Σε ευχαριστω για την βοηθεια και τις σημβουλες Τα αγγλικα μ ειναι καλα, σε περιπτωση που δεν κτλβαινω λεξεις, εχω διπλα μ το google translate Και αρθρα και βιντεο εκμαθησεις, δεν εχω προβλημα.. Ευχαριστω και παλι Ευχαριστω για τον χρονο και τις συμβουλες! Μαλλον θα ξεκινησω με Java και Android studio μιας και θα μ αρεσε να φτειαχνω μικρο εφαρμογες εως και μεγαλες εφαρμογες! Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε! Θα μ αρεσε να φτειαχνω εφαρμογες και λογισμικα, εχω σκεφτει και μ εχουν προτηνει Java, θα ξεκινησω με Java και Android Studio, εκτος κιαν ειναι λαθος.. Ευχαριστω και παλι Επισης ευχαριστω για το καλωσοριμα! Παιδια θελω να ασχολιθω με εφαρμοφες για υπολογιστες και κινητα και επισης να φτειαξω λογισμικο, μου εχουν πει για java και για αρχη Android Studio για εφαρμογες κινητου, εσεις τι λετε? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
  2. Καλησπέρα. Επειδή ειμαι καινούριος στο forum θα ήθελα να σας δώσω κάποια στοιχεία. Με λένε Κώστα, ειμαι 17 ετών στα 18 (Σε 2 Μήνες) και μου αρέσει ο προγραμματισμός. Τελειώνω το σχολείο αυτό το έτος και θα ήθελα να ασχοληθώ πολύ περισσότερο με τον προγραμματισμό. Θέλω κυρίως να μάθω να φτιάχνω προγράμματα για κινητά και υπολογιστές. (Διάφορα, εως και λογισμικό) Τα μόνα που ξέρω ειναι Pascal και Visual Basic 6 (Αυτά που μας μάθανε στο σχολείο, μην φανταστείτε πολλά.) Αυτό που θα ήθελα να μάθω απο εσάς ειναι: Ποιες γλώσσες προγραμματισμού να ακολουθήσω (και κανα site, για εκμάθηση ή βιβλίο αν υπάρχει) και απο πού να ξεκινήσω (τα βασικά) ωστε να μάθω εύκολα και σωστά. Έχω κατεβάσει το Embarcadero RAD Studio XE3 γιατί ειδα πως γίνετε να φτιαχτεί προγραμμα απο εκει, αλλα πρώτα είπα ας ψάξω να ρωτήσω καποιους ποιο έμπειρους για ευκολία, γνώμη και οδηγίες. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, θα εκτιμούσα πολύ και την βοήθεια σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.