Jump to content

Theodore C. Leontiou

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Theodore C. Leontiou

  1. Theodore C. Leontiou

    πρόβλημα με δίσκο

    Ναι μιλάμε για εξωτερικό δίσκο σε θύρα UDB (Προφανώς 3, το λάπτοπ είν καινούριο, αλλά μου έχει δουλέψει ο σκληρός σε καμιά 100αρία υπολογιστές).. Έχει βίδες, την μια δεν μπορώ να ξεβιδώσω.. Χθες βράδυ βέβαια αυτό, σήμερα πήρα καλύτερα κατσαβίδια.. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το ανοίξω κιόλας, ή να το πάω κατευθείαν σε μάστορι.. Είπα, το σημαντικό είναι να μην χαθούν τα αρχεία (οι ταινίες κυρίως).
  2. Theodore C. Leontiou

    πρόβλημα με δίσκο

    Καλησπέρα.. Έχω έναν WD δίσκο 1ΤΒ (περισσότερα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω). Τον έχω το δίσκο εδώ και μια 7ετία. Πριν 3 χρόνια είχε καεί το καλώδιο παροχής ρεύματος και βρήκα ένα άλλο. Το μηχάνημα δούλευε κανονικά την τελευταία τριετία Πριν ένα μήνα και ενώ το είχα συνδεδεμένο στο XBOX, ανοίγω την κονσόλα και δεν μου το αναγνώρισε.. Άνοιξε - κλείσε, άνοιξε - κλείσε, κάποια στιγμή μου το έβγαλε. Βέβαια είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια. Χθες βράδυ και ενώ τον έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση και βλέπω ταινία, με πετάει στο μενού της τηλεόρασης και μου λέει "Δεν υπάρχει συσκευή".. Πάω στο πισί τον δίσκο, τον βάζω, ακούγεται το χαρακτηριστικό bling ότι μπήκε κάτι στη θύρα usb, αλλά δίσκος στο μενού ο Υπολογιστής μου δεν υπάρχει πουθενά.. Το λαμπάκι του σκληρού ανάβει κανονικά, αλλά δεν μου τον αναγνωρίζει... Και τώρα τι;;; Αρχική ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν χαθεί οι 600 περίπου ταινίες που έχω στη συλλογή μου;;;;; Δεν με πειράζει αν δεν φτιάχνει (η αν φτιάχνει το κόστος έρχεται σε δεύτερη μοίρα). Τα αρχεία θα τα σώσουμε η να αρχίσω να κλαίω;;;; Δεν έχω κάτι άλλο να πω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. BTW προσπάθησα να ανοίξω το κουτί να δω τι παίζει μέσα, αλλά δεν μπόρεσα να ξεβιδώσω τις βίδες (μα καλά πως τις βιδώνουν;;. Αυτά... :) :)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.