Jump to content

RazorXS

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by RazorXS

  1. Οκ, guys thanks Θα επικοινωνήσω και μαζί τους μήπως μου πουν τίποτα καινούριο μιας και με ενδιαφέρει να βάλω vdsl που νομίζω αξίζει στο καινούριο πακέτο τους
  2. Μένω στο ίλιον, σxετικά με τη νεα προσφορα μου ειπαν στο τηλεφωνο ότι το vdsl αναλογα με την περιοχη και τη διαθεσιμοτητα θα ειναι απο καμπινα ποιο απτα δυο είναι "καλύτερο"? Καμπινα η ΑΚ?
  3. Παιδια ερώτηση, είδα τη νεα προσφορά της Forthnet super play και εχω μια απορία σχετικά με τα τεχνικά γιατί είμαι άσχετος. Τι διαφορά έχει το vdsl από καμπίνα με το Α/Κ?
  4. RazorXS

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολύ θα ήθελα και εγω guild wars 2 παντα έπαιζα μόνος μου mmos αλλά δεν μένει καθόλου χρόνος ρε γμτ για παιχνίδια
  5. RazorXS

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Θα τα δοκιμάσω αυτά και αν τίποτα δεν δουλέψει φύγαμε για forthnet που είναι δοκιμασμένη στην πολυκατοικία.
  6. RazorXS

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Τα ξαδέρφια μου στο από πάνω όροφο έχουν forthnet και τρέχει μια χαρά. Αφού πλέον εγώ συνδέομαι στο wifi τους που πιάνει άνετα στο δωμάτιό μου. Αλλά αυτή είναι προσωρινή λύση. Είναι απίστευτο αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ούτε πέρσι είχαμε πρόβλημα με hol
  7. RazorXS

    Τέλος ο ΟΤΕ. Προτάσεις?

    Όχι κοιτάξαμε τα πάντα στο σπίτι και στην πολυκατοικία με ανεξάρτητο τεχνικό (και του ΟΤΕ φυσικά) και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Κάποια στιγμή στο 13888 είχαν παραδεχτεί ότι ισως υπάρχει τοπικό πρόβλημα αλλα ποτέ δεν πήραμε περισσότερες πληροφορίες.
  8. χαίρετε, Έχουμε στο σπίτι θέμα με το ιντερνετ το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό. Η σύνδεση του ΟΤΕ αποσυνδέεται συνέχεια και παρά τις βλάβες που έχουμε δηλώσει δεν έχει γίνει τίποτα. Σαν να μην έφτανε αυτό στον τελευταίο λογαριασμό εντοπίσαμε κάτι για "νέους όρους για το double play". O εκνευρισμός μας έχει χτυπήσει κόκκινο με τον ΟΤΕ γιατί αυτό έρχεται μόλις λίγο καιρό μετά την αύξηση της τιμής του ΟΤΕtv. Δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία μαχών και καθημερινών τηλεφωνημάτων στον ΟΤΕ κτλ. Ωστόσο αποφασίσαμε να φύγουμε συνολικά χωρίς να πληρώσουμε τα πέναλτι αφού τα συμβόλαια ο ίδιος ο ΟΤΕ τα έχει κάνει κουρελόχαρτα. Το θέμα είναι σε ποιον πάροχο θα μπορούσαμε να πάμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο? Προτάσεις? Έχει ακούσει τίποτα για προσφορές αυτόν τον καιρό?
  9. To προβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν παράπονα, με αυτόν τον τρόπο σιγα σιγα το να έχεις συνδρομητική και να βλέπεις μπαλα θα γίνει υπηρεσία πολυτελείας. Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ το έχει ξανακάνει αυτό, οποτε υπάρχουν πολλές πιθανότητες σε κανα εξαμηνο με χρόνο να εχουμε και αλλη αυξηση, αν δεν σου αρεσει σου λέει φύγε. It will only get more expensive.
  10. Εν τω μεταξύ απ ότι βλέπω στα social media ο κόσμος παιδεύεται μέχρι να καταφέρει να κάνει online αγορές, γιατί το όριο για κάθε τράπεζα είναι τόσο μικρό που εξαντλείται από τις 12 κ κάτι τα μεσάνυχτα!
  11. RazorXS

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Ναι καλά έκανες φίλε, γιατί κρίμα θα ήταν να την πατήσουμε! 15 ευρώ είναι αυτά!
  12. οκ, όλα όμως είναι συνάρτηση τιμής και του τι θες. Δεν παρακολουθω ποδοσφαιρο μανιωδώς, οποτε εγω προσωπικά θεωρώ ότι η αυξηση στην τιμή δεν μου προσφέρει κάτι καλύτερο. Επιβαρύνομαι για κάτι που δεν μπορω να το εκμεταλλευτώ πλήρως συν του ότι άλλα είχαμε συμφωνήσει. Πιστευω λίγο περιττή η επεξήγηση, προφανως εκανα πλάκα, δεν ξερω αν χρειαζεται να τα επεξηγουμε ολα, αλλα τεσπα. Αυτο που λέω ειναι πως αν κάποιος έχει όρεξη να κάθεται να παρακολουθεί ολα αυτα τα πρωταθλήματα, τότε τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Για μένα είναι πλέον περιττή και overpriced υπηρεσία.
  13. Ναι οκ, γι αυτούς που κάθονται όλη μερα στον καναπέ να βλέπουν ακριβοπληρωμένους αθληταραδες σε καθε απίθανο πρωτάθλημα Παραγουάης που έχει αγοράσει ο ΟΤΕ για να δικαιολογήσει την αύξηση τιμών, δεν το συζητώ είναι ευκαιρία. Εγω λιγο premier league και κανενα ελληνικο ματς στην Ευρώπη, και αυτά σπάνια. Το θέμα είναι ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο και η δωρεάν αναβάθμιση υπηρεσιών θα έπρεπε να είναι αυτονόητη για τους υπάρχοντες πελάτες για κάθε εταιρία. Δηλαδή αν πας σε ενα ξενοδοχείο αρχη της σεζόν και μετα απο δυο μέρες ανοιξουν τις πισινές - που εσυ αντε να κανεις 1-2 βουτιες - θα πρέπει να σε χρεώσουν παραπάνω, και αν δεν θες να πληρώσεις να σε πετάξουν έξω;
  14. Δεν ξέρω αν το έμαθες, αλλά οι συναλλαγές με το εξωτερικό επιτρέπονται και πάλι από το Σάββατο που μας πέρασε οπότε μπορείς να πληρώσεις κανονικά!
  15. RazorXS

    Σύνδεση στο Internet με Data Off

    Εγώ έχω cosmote whats up και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... Κλείνω τα δεδομένα και δεν έχω σύνδεση... Πολύ περίεργο μου φαίνεται...
  16. RazorXS

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Σοβαρά? Ευτυχώς που μου το είπες! Καλά γιατί το κάνουν αυτό??
  17. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί που είχαν επιλέξει τον OTEtv για το συνολικό του πρόγραμμα βρίσκονται τώρα να πληρώνουν 5 ευρώ παραπάνω για 4-5 παιχνίδια το χρόνο, που στο κάτω κάτω τα βλέπεις και σε μια καφετέρια (εγώ ποτέ )
  18. RazorXS

    8" Win8 Tablet?

    Ψάχνω τάμπλετ για browsing και κανά παιχνιδάκι! Θα με ενδιέφερε και να έχει καλή οθόνη για να το χρησιμοποιώ και ως e-book! Τι μάρκα προτείνετε? Στο σκρουτζ έχει τόσες που το χω χάσει....
  19. Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να φύγω... Τώρα που ξεπουλιέται στην Deutsche Telekom ο ΟΤΕ δεν θα μείνω να πηγαίνουν τα λεφτά μου στους Γερμανούς...
  20. RazorXS

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Ναι όντως είναι προτιμότερα τα αυθεντικά, αλλά τώρα με το τραπεζικό μπλόκο θα λειτουργήσει κανονικά ή θα έχω θέμα?
  21. RazorXS

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Παιδιά η προσφορά που λέτε για τα τόνερ παίζει ακόμα? Θέλω να πάρω καινούρια και σκεφτόμουν για συμβατά λόγω τιμής! Αν όμως συμφέρει να το κάνω έτσι θα προτιμήσω τα αυθεντικά προφανώς!
  22. Δεν είναι δικαιολογία για τον ΟΤΕ να ανεβάζει τις τιμές του κάθε τόσο το ότι η Nova έχει υψηλότερες τιμές! Είναι απλά θέμα αξιοπιστίας! Δηλαδή όσοι έχουν κάνει συμβόλαιο εδώ και 2-3 μήνες με δεδομένο ότι θα πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό βλέπουν αύξηση με το καλημέρα σας! Κι άντε πες ότι για τους ιδιώτες δεν είναι και τόσο τραγικό, για τους επαγγελματίες τις ανεβάζει στο Θεό τις τιμές!
  23. Εγώ φαντάζομαι αυτούς που δεν θα το έχουν μαθει και θα τους έρθει ο δίμηνος λογαριασμός ΟΤΕ μια μέρα τον Οκτώβριο και θα πάθουν εγκεφαλικό
  24. RazorXS

    Από ΟΤΕ σε HOL για gaming

    Εμείς πάντως στην οικογένεια που εχουμε ΟΤΕ TV και ΟΤΕ 2play μετά το Σεπτεμβριο που λήγει το συμβόλαιο θα εγκαταλείψουμε. Οι αυξήσεις στις τιμές μπορεί να επιτρέπονται βάση συμβολαίου, αλλα καπέλο στους καταναλωτές σου γιατι; Με το ετσι θέλω, καμια εμπιστοσύνη στον ΟΤΕ πλέον δυστυχώς... Και που ξέρουμε εμείς αν ανανεώσουμε το συμβόλαιο δεν θα κάνει και αλλες αυξήσεις ο ΟΤΕ; Οι φίλοι μου που παίζουμε μαζί έχουν όλοι forthnet και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οπότε και εμείς προς τα εκεί θα πάμε..
  25. RazorXS

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Κρούγκμαν: Θα ψήφιζα «όχι» για δύο λόγους. http://www.lifo.gr/now/politics/69665
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.