Jump to content

Goulis

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Goulis

  1. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Sorry για την καθυστέρηση αλλά για κάποιο λόγο διορθώθηκε το πρόβλημα με το που έβαλα τα windows 10.. Δε ξέρω πως εξηγηται αυτό αλλά αυτή τι στιγμή όλα κομπλέ αλλά με Afterburner μόνο...σας ευχαριστώ όλους!!
  2. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    εχει καποιος καμια ιδεα?? Μπορει να με βοηθησει ή ειναι στα τελευταια της η καρτα?
  3. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Καλησπέρα παιδιά και πάλι!! Μετά από όλα αυτά πέρασε ο καιρός και έχω πάλι θέμα με την γραφικών!!όπως σας είχα πει είχα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών...όλα κομπλέ μέχρι ένα σημείο όπου αντιμετωπίζα πρόβλημα με την ποιότητα των γραφικών που μ έδινε... Να μη τα πολυλεω εκεί που έπαιζα Dota 2 σε μέτρια γραφικά ξαφνικά μ έβγαζε περίεργα πράγματα...πάνω από τους ήρωες διάφορες γραμμές λαμψεις και κάτι τέτοια παράξενα πράγματα...και αμέσως μετά από λίγο μ πετούσε από το παιχνίδι!!κοιτούσα ταυτόχρονα και θερμοκρασίες και ήταν στους 60 βαθμούς...μολις γινόταν αυτό από 120 FPS έπεφτε απότομα και πήγαινε κάτω από τα 40 FPS... Εσβησα τους drivers που ήταν στην τελευταία ενημέρωση που τους είχα κάνει και μετά δε μπορούσε ο υπολογιστής να ανοίξει εκτός και αν αφαιρουσα την κάρτα γραφικών... Έκανα φορματ και έβαλα τους οδηγούς από το cd αλλά και πάλι βλέπω ότι πρέπει να παίζω στα χάλια γραφικά για να μη μ πετάει... Τα παίξε η γραφικών??μήπως θέλει μάστορα ή έχει καεί κάτι?? Η κάρτα είναι η sapphire Radeon HD 7790.. Έχει κανένας καμία ιδέα??
  4. Goulis

    ASROCK FM2A88X EXTREME6+

    Εδώ είμαστε σε νορμάλ κατάσταση!!μόλις άνοιξα το lol έφτασε με τη μία 60 βαθμούς ο επεξεργαστής και μετά από λίγο έσβησε!!δε πρόλαβα καν να δω πόσο έφτασε μετά από κει πήγε στα καπάκια 70 και blue screen που έλεγε kernel_data_insane_error!μήπως να το επιστρέψω πίσω στο e-shop μήπως είναι προβληματικο κάποιο υλικό??
  5. Καλημερα σε ολους!! Εχω να κανω μια ερωτηση... Ενα παλικαρι εχει φτιαξει αυτο το συστημα σε ενα γνωστο μου που πλεον εχει προβλημα με τον υπολογιστη του! CASE: http://www.e-shop.gr/case-supercase-skp-378-p-PER.911048 Μητρικη: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-fm2a88x-extreme6-retail-p-PER.528717 CPU: http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a10-7870k-390ghz-box-p-PER.559680 RAM: http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c11d-8gxm-8gb-2x4gb-ddr3-2400mhz-cl11-ripjawsx-dual-channel-kit-p-PER.550764 PSU: http://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx500-80-plus-bronze-certified-500w-p-PER.549204 SSD: http://www.e-shop.gr/ssd-sandisk-sdssdp-128g-g25-128gb-25-ssd-sata3-p-PER.552831 Για καποιο λογο μ λεει οτι σβηνει την ωρα που παει να μπει να παιξει LoL...μπλε οθονη του βγαζει και ξανα τα ιδια καθε φορα!! Υποψιαζομαι οτι ειναι επειδη δεν εχει πανω καρτα γραφικων αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με!! Καλημερα και παλι!! Ευχαριστω!!
  6. Το εχω ανοιξει αλλα παλι δεν μ βγαζει κατι κατατοπιστικο... το βραδυ θα ελεγξω αυτο με το safe Mode!
  7. Ωραια θα το δοκιμασω αλλα απο οτι ειδα για να κανω επαναφορα συστηματος δεν μ βγαζει καποια καλη ημερομηνια δηλαδη ειναι ολες πολυ κοντα στη σημερινη μερα και δεν εχω κατι ακριβες για το wifi... το προβλημα λογικα ειχε δημιουργηθει παλιοτερα... Θα δοκιμασω να κανω το antimalware/antivirus σε safe mode να δω αν προκυψει κατι...
  8. Κανει κανονικα την εγκατασταση αυτοματα απο τα windows δηλαδη το ελεγχει οτι υπαρχει το διαβαζει το συστημα!! Εβαλα και stick ασυρματο ξεχωριστο και εδω εγινε και κατι αλλο περιεργο... Στον δισκο τον πρωτο που ειχα δηλαδη τον παλιοτερο το κανει εγκατασταση ολα κανονικα και στη συνεχεια δεν μπορει να αναγνωρισει ουτε εκεινο τιποτα απο ασυρματα ιντερνετΣτον δευτερο δισκο δηλαδη τον δοκιμαστικο που εβαλα αυτες τις μερες το διαβαζει το εγκαταστει κανονικα και μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ..Εδω μ παραξενεψε παρα πολυ... Τελος να προσθεσω οτι ο αδερφος μ ειχε βαλει ενα ασυρματο αναμεταδωτη σηματος για το ιντερνετ αλλα δε νομιζω να χρειαζετε καποιες αλλαγες για να το εγκαταστησεις αυτο...οποτε δεν θα εχει αλλαξει κατι... Ναι τα καλωδια απο κατω ειναι ιδια οπως ηταν! Αλλωστε μ εχει και αναπαρασταση με το που πανε τα χρωματα απο τα καλωδια δηλαδη σε ποιο σημειο παει το μαυρο και που το κοκκινο πανω στην πλακετα!
  9. Καλησπερα παιδια εχω ενα μεγαλο θεμα με το ασυρματο ιντερνετ στο λαπτοπ μου! Δεν μου κανει καθολου αναζητηση στο ιντερνετ και κατω δεξια στο σημα που εχει μου βγαζει τις 5γραμμες του σηματος και το κοκκινο το Χ απο πανω! Παταω το Fn και F1 για να ανοιξει το Wifi και δεν μου δειχνει η λυχνία οτι ειναι ενεργοποιημενο το Wifi!! Ενω παλιότερα μου την εδειχνε ενεργοποιημενη με γαλαζιο χρωμα!! Κανω αντιμετωπιση προβληματων και δε μ βγαζει κατι κατατοπιστικο...!! Εκανα και φορματ φορματ και δεν εγινε κατι...μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα!! Τελος αλλαξα και την καρτα δικτυου απο τον υπολογιστη και μου κανει το ιδιο ακριβως!! To μοντελο του laptop ειναι fujitsu amilo pi3560
  10. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Καλησπερα και παλι παιδια!! Αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια για ολα!! Με το προγραμμα που μου δωσατε το MSI Afterburner εχω δει τεραστιες αλλαγες στη λειτουργεια της γραφικων και στις θερμοκρασιες της!! Σε normal κατασταση βρισκεται στους 43-48 βαθμους η θερμοκρασια!! Αυτες ειναι οι ρυθμισεις που εχω κανει νομιζω ειναι πολυ καλες!Με βοηθησε αρκετα το προγραμμα! http://i.imgur.com/sLSctOL.png Τελος αν δω οτι θα ανεβασει παλι θερμοκρασιες θα βαλω και την παστα που μου ειπατε την εχω αγορασει και θα την βαλω αργοτερα λογικα! Ευχαριστω και παλι!
  11. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ευχαριστω πολυ παικταρα μουυ!!
  12. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    2 Χρονια εγγυηση ειχε...εχει περασει μισο χρονο περιπου τωρα...!! :/
  13. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ναι εννοειτε! Ευχαριστω πολυ ολους για τον χρονο σας!
  14. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ναι μπορω να την ανοιξω την καρτα δεν εχω θεμα! Βαζω την παστα μολις την παραλαβω και βλεπω μετα πως παει! Ωραιος τρελε μου θα δοκιμασω αυτη και απο οτι βλεπω εχει παρα πολυ καλα σχολια σαν παστα!! Η επομενη αλλαγη θα ειναι το τροφοδοτικο! Eχει μια θεση στο καπακι που ανοιγω αλλα δε ξερω αν χρειαζετε ή αν θα βοηθησει να βαλω εκει ανεμιστηρα!
  15. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Θα αλλαξω την παστα συντομα τοτε για να προλαβω τα χειροτερα! Το cooler δε χρειαζεται αλλαγη εφοσων μου ελλατωνει τοσο πολυ τις θερμοκρασιες σε μικρο χρονικο διαστημα! Αλλαζω συντομα παστα και βλεπουμε πως παει! Πανω κατω ειναι ιδιες οι θερμοκρασιες και με ανοιχτο κουτι! Το airflow δε νομιζω να ειναι η αιτια για ολο αυτο...Τα υπολοιπα δουλευουν σε καλες θερμοκρασιες! Το τροφοδοτικο θα το αλλαξω το ειχα βαλει σκοπο! Το εχω και αυτο πολλα χρονια και δε θελω να μ μεινει στα χερια και αυτο! Τα curves ποια ειναι το προγραμμα που μ δειξατε?? Τα ανεμιστηρακια δουλευουν ναι αλλα δε ξερω κατα ποσο μ κανουν δουλεια! Οπως ειπα και πανω θα το αλλαζω το συντομοτερο δυνατον το ειχα ηδη μεσα στο προγραμμα! Αλλη μια ερωτηση θελω να κανω! 24Volt ανεμιστηρακι σηκωνει ο υπολογιστης ή χρειαζετε κατι αλλο για να μη δημιουργησω προβλημα το λεω! 12Volt ξερω σιγουρα οτι ειναι τα δικα μου αλλα εχω και ενα αλλο 24αρι...
  16. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ισως αν ρυθμιζα λιγο ποτε να ανοιγει ο ανεμιστηρας να ηταν καλυτερα? Αλλιως θα πρεπει να δοκιμασω να αλλαξω παστα και μπορει να μη με κρεμασει??
  17. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Εχω 2 ανεμιστηρες εναν πανω αριστερα ετσι οπως βλεπω το κουτι και ενα κατω δεξια! ειναι 12Volt 0.12A Το κουτι ειναι αθλιο πολυ παλιο...παιζει να ειναι και απο το 2002 O επεξεργαστης δε ξεπερνα τους 50-52 βαθμους οταν παιζω ποτε! Αν αλλαξω την ρυθμιση απο το προγραμμα που μου εδωσες να ξεκιναει νωριτερα ο ανεμιστηρας θα δω διαφορα ετσι? Εδω ειναι και οι φωτογραφιες! Αργησα να απαντησω προσπαθουσα να βρω πως τις ανεβαζω! EDIT: Εδω ειναι η normal κατασταση με ιντερνετ 2 σελιδες και windows media player! http://prntscr.com/7denrh και κατι τελευταιο για τη normal κατασταση http://prntscr.com/7deohi
  18. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια θα δω πως θα παει και θα σας ενημερωσω!
  19. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Ναι αυτην ειναι η ερωτηση...εχω αυτο το προβλημα με τις θερμοκρασιες στην γραφικων και λεω κατι παει στραβα...θα πρεπει να το τακτοποιησω γιατι το εκανε πολυ ξαφνικα αυτο...δηλαδη εφτανε 100 βαθμους η γραφικων και μετα ανοιγε ο ανεμιστηρας...προφανως και θα υπαρξει προβλημα εφοσων ανεβαινει τοσο πολυ... Η ερωτηση εξ αρχης ηταν πως μπορω να διαμορφωσω καλυτερα τις θερμοκρασιες της! Απλα προσθεσα και τα παρακατω για να δω αν χρειαζομαι κατι περαιτερω στο συστημα μου εφοσων γνωριζετε κατι παραπανω!
  20. Goulis

    Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών

    Kαλησπερα και παλι! Tωρα γυρισα σπιτι και ηθελα να τα προσθεσω παρακατω τα υπολοιπα υλικα του υπολογιστη Λοιπον, Επεξεργαστης Γραφικων Μνημες Ram 1x4Gb 1x2Gb Σκληροι δισκοι 1xSSD SAMSUNG 64GB, 1x1TB(Ασχετος ο μηχανικος δισκος αλλα τον προσθετω ) Τροφοδοτικο 500Watt
  21. Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα με την ψύξη της κάρτας γραφικών! Την κάρτα την έχω περίπου μια δυετία και δουλεύει συνήθως για (Dota2 Κυρίως και pes2015). Αυτή εδώ είναι η κάρτα SAPPHIRE HD 7770 1GB GDDR5 Και θα ήθελα να ρυθμίσω λίγο καλύτερα τις στροφές του ανεμιστήρα για καλύτερη συντήρηση επειδή ξαφνικά χρειάζεται να ανεβάσω τις στροφές του για να ψύχεται καλύτερα! Το θέμα είναι ότι για να δουλέψω σε χαμηλές θερμοκρασίες και να παίζω Dota τον τελευταίο καιρό πρέπει ο ανεμιστήρας να δουλεύει συνεχώς στο 70-80%. Τότε οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 45-55 βαθμούς. Πρόσθετα σχόλια: Να προσθέσω ότι στο σύστημα δεν έχω αξιόπιστο κουτί για καλό airflow...είναι παλιό αλλά ευρύχωρο,μεταλλικό και ότι οι ανεμιστήρες που έχω δεν είναι και ότι καλύτερους μπορούσα να έχω...πολύ θορυβώδες και ελάχιστη δουλειά.Ο επεξεργαστής δουλεύει σε καλές θερμοκρασίες 45-50 βαθμούς με την Stock ψύκτρα.Όπως και η μητρική κάρτα δουλεύει και εκείνη σε πολύ καλές θερμοκρασίες. Τέλος θα ΄θελα να μου προτείνετε τι μπορώ να κάνω για την κάρτα γραφικών και τις θερμοκρασίες της. Αν θα μπορέσω να ρυθμίσω κάπως την λειτουργία της και να βάζω μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και μετά να δουλεύει ο ανεμιστήρας πλήρως χωρίς να λειτουργεί συνεχώς στο 80%. Αν θα δω κάποια διαφορά με νέο κουτί και ανεμιστήρες καινούριους. Και τέλος αν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση ο υπολογιστής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.