Jump to content

dimitrismic

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Piraeus

dimitrismic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Otan peiraza to kapaki nai htan anoixto dustuxws..
  2. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Κ σορρυ που δεν απαντησα..Το πειραζα ακριβως εκει που ειναι το inverter..Προσπαθουσα να ξεκουμπωσω το καπακι του πλαισιου..Κ δυστυχως η απειρια μου με τιμωρησε..(κ το κατσαβιδι επισης xD)
  3. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Μα επειδη δεν υπαρχει ρωταω..Τουλαχιστον εγω δεν το χω ξανακουσει..Τα λογια του ηταν ακριβως αυτα που ειπα..Επισης μου ειπε κατι για τροφοδοσια οτι ισως να χει θεμα.Επειδη αυτος που μιλησα απ οτι καταλαβαινω μου ειπε οτι να ναι.Θα το ξεκαθαρισω την Δευτερα κ θα το παω κ αλλου.ΙΣΩΣ public.Εχετε καμια εμπειρια απο κει?
  4. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Κ γω μπερδευτηκα ετσι οπως μου τα πε..Ο τεχνικος μου πε αλλαγη στην πλακετα μητρικης της οθονης.
  5. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Ναι περιπου ξερω τι ειναι η motherboard αλλα με ξενισε το οθονης κ γενικα αυτα που μου πε..Ευχαριστω παντως.Θα σκεφτω σοβαρα την συμβουλη..
  6. dimitrismic

    πλακετα μητρικης οθονης

    Ξεχασα να τ αναφερω..Laptop HP dv5
  7. Καλησπερα..Το pc μου εχει προβλημα στο inverter κ το σκαλισα λιγο κατω απο την οθονη :/ κ εκλεισε τελειως..Εκει που το πηγα μου παν οτι πρεπει ν αλλαξω την πλακετα της μητρικης οθονης με τιμη 100με120.Τι ειναι ακριβως?Τι κανει?Γνκ θελω πληροφοριες..Ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.