Jump to content

Grad

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Grad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Τελικά παρήγγειλα τα ATH-M30X, είναι ποιο φθηνά από σκρουτζομάγαζο σε σχέση με τα CAL που μάλλον από το e-shop θα τα έπαιρνα στα 80 ευρώ περίπου ενώ τα ΑΤΗ θα κοστίσουν 65 ευρώ, ελπίζω να είναι αυτό που χρειάζομαι και να μην το μετανιώσω αν και δύσκολο το βλέπω με τα reviews που έχω δει σε διάφορα site και στο youtube. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν και με βοήθησαν
  2. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Δυστυχώς με τα ηχεία που έχω τώρα δεν μπορώ να καταλάβω και πολύ τη διαφορά, μπορεί αν είχα την παλιά μητρική που γέμιζε όλα τα ηχεία να το καταλάβαινα αλλά με αυτή εδώ δεν μπορώ. Πάντως έτσι για να πάρω μία ακόμη γνώμη, ποιο θα προτιμούσες η προτιμάς? Τα ΑΤΗ-Μ30Χ η τα CAL? Η μήπως κάποια άλλα? Δυστυχώς το τραβάω τόσο το σχοινί γιατί λόγο χρημάτων δεν γνωρίζω πότε θα μπορέσω να ξανά αγοράσω ακουστικά (σε τέτοιες τιμές τουλάχιστον) σε περίπτωση που δεν μου αρέσουν η απλά χαλάσουν.
  3. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Αυτό το review συγκρίνει τα ATH-M50 με τα CAL όμως. όχι τα CAL με τα ATH-M30X που είμαι σε δίλημμα. Νομίζω ότι τα ATH-M50 με τα ATH-M30X έχουν διαφορά στον ήχο αλλά αυτό το review με βοήθησε να καταλάβω πως είναι τα CAL και αν κατάλαβα σωστά με τα CAL νιώθεις την μουσική ποιο "ζωντανή" και είναι καλύτερα για τραγούδια με φωνητικά, δεν υστερούν σε μπάσο αλλά σε σύγκριση με τα ΑΤΗ-Μ50 (η ακόμα και με τα ΑΤΗ-Μ30Χ) τα ATH κερδίζουν στο μπάσο αλλά με πολύ λίγη διαφορά. Τα CAL είναι ποιο άνετα αλλά και τα ΑΤΗ δεν πάνε πίσω, τα ΑΤΗ είναι καλύτερα όσων αφορά την κατασκευή, εκεί τα CAL χάνουν. Τα ΑΤΗ έχουν καλύτερη ηχομόνωση αν και αυτό δεν θα με απασχολήσει τόσο γιατί σε επαρχία μένω και το PC είναι στο δωμάτιο μου. Οπότε αν κατάλαβα καλά αν θέλω κάτι που να δίνει λίγο έμφαση στο μπάσο αλλά όχι το ψεύτικο ούτε να χάνει στα άλλα και να έχει καλή κατασκευή τότε να πάω για τα ATH. Αν θέλω κάτι που να είναι ποιο "ζωντανό" όσο αφορά τη μουσική, να έχει καλύτερα φωνητικά από τα ΑΤΗ αλλά με λιγότερο μπάσο και λίγο ποιο "εύθραυστη" κατασκευή τότε να πάω για τα CAL. Σωστά κατάλαβα?
  4. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Τελικά πιθανόν θα αγοράσω τα Audio Technica ATH-M30X, φαίνονται ωραία, είναι άνετα, ο ήχος πρέπει να είναι πάνω κάτω ο ίδιος με τα CAL αν όχι καλύτερος και η κατασκευή τους είναι καλύτερη από τα CAL, όλα αυτά βέβαια μετά από reviews. Αν και ακόμα το ψάχνω λίγο αλλά μάλλον για εκεί με βλέπω, βρήκα και μερικά review για το πόσο καλά είναι στα παιχνίδια και λένε ότι είναι πολύ καλά ενώ για τα CAL δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάτι για αυτό το τομέα. Πάντως σας ευχαριστώ και τους δύο που ασχοληθήκατε.
  5. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Καταρχήν σε ευχαριστώ και εσένα που κάθεσαι και ασχολείσαι για να με βοηθήσεις. Το πρόγραμμα που μου λες να το κατεβάσω δεν το ήξερα (ναι όντως αν σε κάποιους φαίνεται παράξενο ), μητρική έχω την Asus H97 και από ηχεία έχω της Logitech 5.1, με την προηγούμενη μητρική που ήταν επίσης Asus ο ήχος ήταν ποιο δυνατός γιατί απλά ακουγόταν από όλα τα ηχεία, με αυτήν εδώ ακούγονται μόνο τα 2 μπροστά-πλαϊνά και το μπάσο όταν ακούω μουσική η βλέπω καμία ταινία με τα άλλα 2 πίσω-πλαϊνά ηχεία απλά να στέλνουν ήχους από το "background" και αν, οπότε γιαυτό έχω και λίγο φόβο ότι μπορεί όντως να μην τα αξιοποιήσω τα ακουστικά όπως πρέπει γιατί δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει η realtek με όλα τα headset . Πάντως θα το ψάξω περισσότερο με τα ακουστικά CAL αλλά για αυτά εδώ http://www.skroutz.gr/s/4513881/AudioTechnicaATHM20X.html η για αυτά http://www.skroutz.gr/s/4602093/Audio-Technica-ATH-M30x.html τη γνώμη έχεις?
  6. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι αν πάρω αυτά η κάποια παρόμοια ακουστικά που είναι πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία για να τα αξιοποιήσω πλήρως θα χρειαστεί να αγοράσω και μία κάρτα ήχου και δεν μπορώ να δώσω τόσα (τώρα τουλάχιστον) για απλή μουσική που θα ακούω στο youtube η θα κατεβάζω, για μερικές ταινίες/σειρές που θα παρακολουθήσω η για παιχνίδια που θα παίξω μόνος η με φίλους. Αν ήταν για ποιο επαγγελματικό επίπεδο ειδικά στη μουσική τότε εννοείτε ότι θα αγόραζα και κάρτα ήχου αλλά όπως είπα ότι κάνω θα το κάνω σε "ερασιτεχνικό" επίπεδο ειδικά επειδή έχω και περιορισμένο budget απλά θα προσπαθήσω να το κάνω όσο γίνεται καλύτερα Πάντως αν πάω για τα CAL η για τα Sennheiser PC 320 σε περίπτωση που θέλω ένα ποιο "gaming" headset πιστεύεις θα είναι κρίμα να τα έχω στην onboard γιατί απλά δεν θα τα αξιοποιήσω? Αν δεν σου κάνεις κόπος πάντως μπορείς να μου προτείνεις και κάποιες καλές κάρτες ήχου για να έχω στο νου μου αν αγοράσω πότε.
  7. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    ^ Και αυτό ωραίο φαίνεται αν και δυστυχώς μόνο ένα κατάστημα το έχει στην Ελλάδα και δεν είναι και από τα καλύτερα (σύμφωνα με το skroutz). Μέχρι στιγμής και τα δυο ωραία φαίνονται, αν δεν έχουμε άλλες απαντήσεις εδώ τότε θα κοιτάξω και μερικά review και θα δω ποιο από τα δυο θα παραγγείλω.
  8. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Καταρχήν σε ευχαριστώ που απάντησες. Προσωπικά συμφωνώ πως ότι έχει την ετικέτα "gaming" πληρώνεις περισσότερο τη μάρκα η την ετικέτα παρά την κατασκευή και την απόδοση που βγάζει. Το headset δεν είναι απαραίτητο να έχει μικρόφωνο οπότε αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα χωρίς μικρόφωνο μην διστάσεις να το πεις. Για το μπάσο τώρα, μου αρέσει η μουσική αλλά δεν μου αρέσει να την ακούω "ξερά" δηλαδή χωρίς μπάσο η με ελάχιστο μπάσο που μπορεί να μην το καταλαβαίνεις καν τις περισσότερες φορές αλλά δεν θέλω και το καγκουρίστικο μπάσο που απλά ακούς μόνο μπάσο για να νομίζεις ότι δονείται όλο σου το κεφάλι/σώμα, το μπάσο το θέλω δηλαδή σε κανονικά επίπεδα να βαράει μεν και να το καταλαβαίνεις αλλά να μην είναι αηδία και όπως είπες να μην παραμορφώνει τον ήχο. Θα κοιτάξω και μερικά review για το συγκεκριμένο, θα περιμένω και μερικές απαντήσεις ακόμα (αν βέβαια απαντήσει κανείς άλλος εκτός από εσένα ) πριν κάνω την παραγγελία, πιθανόν Δευτέρα θα γίνει οπότε έχουμε λίγο καιρό ακόμα.
  9. Grad

    Gaming Headset-headphone - 65 euro

    Καλησπέρα παιδεία, συγνώμη αλλά θα ήθελα να "δανειστώ" αυτό το θέμα για να ρωτήσω για ακουστικά και επειδή είναι κοντά στο budget που ψάχνω είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα (εκτός και αν θέλετε). Σκεφτόμουν να αγοράσω τα Logitech G230 στα 50 ευρώ αλλά μετά από καθυστέρηση του καταστήματος την ακύρωσα την παραγγελία γιατί δεν ήμουν και τόσο σίγουρος. Σκέφτομαι να πάρω τα SteelSeries Siberia V2 ( http://www.skroutz.gr/s/4625756/SteelSeries-Siberia-v2.html ) κοστίζουν 70 ευρώ (76 θα μου βγει μαζί με τα μεταφορικά) και βλέπω καλά reviews για τα συγκεκριμένα. Τα ακουστικά τα θέλω για gaming (κλασικά), ταινίες και μουσική, δεν ψάχνω για τίποτα επαγγελματικά των 100+ ευρώ απλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το budget (50-70 ευρώ) αν γίνεται γιατί απλά δεν ξέρω πότε θα ξανά αγοράσω ακουστικά σε περίπτωση που δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να είναι άνετα γιατί θα τα χρησιμοποιώ για ώρες και δεν χρειάζεται να έχουν "καγκουριές" όπως φωτάκια η τρελό σχεδιασμό που σε ψαρώνει κτλπ. Θέλω να είναι περισσότερο πρακτικά και εύχρηστα παρά εμφανισιακά. Επίσης δεν γνωρίζω εντελώς και τις διαφορές του over-ear από το on-ear, το over-ear απλά είναι φτιαγμένο έτσι ώστε το αυτί να "πέφτει" μέσα στο ακουστικό και προσφέρει καλύτερη ηχομόνωση? Κάρτα ήχου έχω της μητρικής, δεν είμαι σίγουρος αν θα αγοράσω ξεχωριστή κάρτα ήχου, στο μέλλον κάποια στιγμή μπορεί αλλά δεν είναι και σίγουρο. Πιθανόν να μην σας έχω δώσει αρκετές πληροφορίες (απλά είμαι χάλια σε αυτό το τομέα) οπότε αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες απλά ρωτήστε. Και πάλι συγνώμη αν σας ταλαιπωρώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.