Jump to content

kostakourta

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by kostakourta

  1. Σε ευχαριστω και παλι,

    να εισαι καλα.

    Επομενο βημα να βαλω και στην κουζινα κατω από τα ντουλάπια  ,σιγουρα με κανενα προφιλ να μην φαινεται και ασχημα σε ψυχρο λευκο .Να κανουμε κατι για την συζυγο ,για να μην φαμε και καμια παντοφλα.

    • Like 1
  2. θελω να βαλω στην πισω, όμως μερια του γραφειου που ακουμπάει στον τοιχο, την ταινια σε σχημα Π,στην φωτο αυτή εβαλα το σχημα μπροστα για να το δεις,αλλα αν μπει το προφιλ, πως πρεπει να το κολλησω,η led ταινια δηλαδή να βλεπει τοιχο  η το ταβανι για να φωτιζει καλυτερα?

    Ταβανι βεβαια θα κοιταει μονο η μεγαλη καθετη γραμμη... 

    grafeio.jpg

  3. Καλησπέρα,

     

    συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο οδηγο  Καρμεν,

    και στα υπόλοιπα παιδιά με τις πληροφορίες τους ,κατάφερα να συνδέσω περίπου 2 μετρα ταινία και θέλω τώρα να την τοποθετήσω περιμετρικά σε σχήμα Π, πισω από το γραφείο του πιτσιρικά.

    Αλλά για να το πάμε και λίγο παρακάτω σε θέμα ομοιομορφίας φωτισμου ,έλεγα να μην κολλήσω την ταινία στο έπιπλο σκέτη και να παρω προφίλ αλουμινιου, εχω ένα μικρο κενο περίπου 2 ποντων από το γραφείο που κολλάει στον τοίχο.

    Επίσης πως θα φαίνεται καλυτέρα ,η ταινία να βλέπει τον τοίχο , η το ταβάνι?

    Ευχαριστω .

     

     

    • Like 1
  4. Kαλησπερα,

    εχω δει αυτό από bangood,http://www.banggood.com/5M-SMD-5050-RGB-Waterproof-Music-Sound-Sensor-300-LEDs-Strip-Light-DC12V-20-Key-IR-Controller-p-1064727.html

    και αυτό το τροφοδοτικο,http://www.banggood.com/DC-12V-5A-60W-Power-Supply-Adapter-Charger-AC-Switching-Converter-LED-p-995544.html

    θα μπορεσω να χρησιμοποιησω κανα μετρο led?

    Με μπερδευει λιγο το output του controller ,λεει 3 επι 2 αμπερ.

    Ευχαριστω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.