Jump to content

Fenia_s

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Fenia_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fenia_s

    Επιλογή Notebook - φοιτήτρια

    Επειδή ειλικρινά είμαι άσχετη από αυτα , δηλαδή σε κάποιο κατάστημα αν τα ζητήσω και πω να μου τα συναρμολογησουν κιόλας θα με βοηθήσουν η θα με ... Κράξουν ; :-P και επίσης αυτα που μου αναφέρεις είναι πολύ σημαντικό να γίνουν αλλιώς πάλι ο υπολογιστής θα σέρνεται ; Παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιώ σχετικά "βαριά" προγράμματα ;
  2. Fenia_s

    Επιλογή Notebook - φοιτήτρια

    Επειδή είμαι λίγο (ΠΟΛΥ) άσχετη , κλειδί για windows ???
  3. Fenia_s

    Επιλογή Notebook - φοιτήτρια

    Ευχαριστώ πολύ :-)
  4. Fenia_s

    Επιλογή Notebook - φοιτήτρια

    Αποκλείω τον σταθερό γιατί σπουδάζω σε άλλη πόλη από τον τόπο μόνιμης κατοικίας μου και δεν έχω ούτε εκει υπολογιστή ... Κάποια προτίμηση σε μάρκα η κατι ιδιαίτερο που θα πρέπει να αναζητήσω ; Πρόκειται να τον κρατήσω και πέραν των φοιτητικών μου χρόνων όπως καταλαβαίνεις ..
  5. Γεια σας !!! Είμαι φοιτήτρια και ψάχνω ένα notebook που να έχει αρκετά καλές αποδόσεις , σε λογική τιμή !!! Είχα αγοράσει ένα Sony vaio δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο το οποίο σερνόταν και είχα διαθέσει για αυτό 800€ ... Μετά από πολλές επισκευές η Sony με αποζημίωσε καθώς το έκρινε ελαττωματικό . Τώρα θα ήθελα να βρω ένα λαπτοπ σε τιμή αν είναι δυνατόν καλύτερη (πάνω-κάτω 500) που όμως για την τιμή του αυτή να "φυσάει" ώστε να μην καταλήξω πάλι να κλαίω τα λεφτά μου !!! Διατίθεμαι να δώσω περισσότερα λεφτά μόνο αν είναι πραγματικά ανάγκη για τη χρήση που το θέλω ( περιήγηση στο Internet , εργασίες τύπου word, PowerPoint, excel κλπ, προβολή ταινιών ). Ποια είναι η γνώμη σας ; Ποια μοντέλα μου προτείνετε ;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.