Jump to content

NikosChan

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by NikosChan

  1. NikosChan

    αλλαγή καλωδίου δικτύου

    κατάλαβα, και για κατ5 το ίδιο είναι?για παράδειγμα sftp cat5e? δηλαδή αν αποφασίσω απλά να πάρω ένα καλώδιο αντί για δυο.. To sftp cat5e μονόκλωνο για τηλέφωνο και για δίκτυο είναι θα δουλέψει κανονικά? πέρα απ το ότι θα έχω περιορισμό μέχρι 100mbps.
  2. NikosChan

    αλλαγή καλωδίου δικτύου

    να ρωτήσω, επειδή θα πάω στο μαγαζί αυτές τις μέρες πως να το ζητήσω? απλά να πω sftp cat6 15 μετρα για παράδειγμα? τα καλώδια είναι 2, τα οποια και τα 2 είναι για internet και για τηλέφωνο, νομίζω μου είπαν δεν είναι ξεχωριστά το ένα για internet και το άλλο για το τηλέφωνο.. θέλει να πάρω 2 καλώδια ξεχωριστά?
  3. NikosChan

    αλλαγή καλωδίου δικτύου

    ξέρετε κάνα γνωστό site για να τσεκάρω τα cat5e και cat6? αν και cat6 μου ακούγεται λίγο overkill :C
  4. καλησπέρα παιδιά, λοιπόν θα γίνει μια αλλαγή καλωδίων στο σπίτι τηλεφώνου και internet, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορα ανάμεσα στα καλώδια.. αν για παράδειγμα κάποιο θα μου δωσει λιγότερο ping από κάποιο άλλο, και αν υπάρχουν καλώδια πιο ανθεκτικά σε θέματα υγρασιών και τέτοια.. έλεγα να αγοράσω εγώ το καλώδιο και απλά να πω στον άνθρωπο να κάνει την εγκατάσταση, επειδή κουβαλούσε κάτι καλώδια την άλλη φορα και μου φάνηκαν λες και τα έβγαλε από υπόνομο.
  5. δεν είναι τόσο κακή όσο τους περιγραφουν πιστεύω, απλά νομίζω πιο πολύ κράξιμο τρώνε επειδή υπάρχουν μερικές εταιρίες όπου πουλάνε πληκτρολόγια με kailh διακόπτες σε ίδια η μεγαλύτερη από αλλα πληκτρολόγια με cherry switches..
  6. στα υλικά κατασκευής PBT keycaps θα ήταν ωραίο,αν ήταν PBT Doubleshots ακόμα καλύτερα, τα περισσότερα όμως που έχω βρει στην ελλάδα είναι ABS και με backlit.. βεβαια αυτά μπορώ να τα αγοράσω και ξεχωριστά πιστεύω.. Πλαστικό καλής ποιότητας μου φαίνεται καλύτερο από αλουμίνιο στο μυαλό μου για το board.. cherry mx red h mx brown, τα μονα με PBT h PBT Doubleshot που έχω βρει όμως είναι είτε τα deck είτε τα vortex τα οποια είναι εξωτερικό.. τα vortex δεν με τρελαίνουν επειδή είναι tankeyless.. στην εμφάνιση τι να σου πω,τα led δεν τα θέλω.. .. hmm, σαν παράδειγμα τα quickfire XT/TK/rapid ταιριάζουν χωρίς τα led.. στο ποντίκι να φανταστείς δεν είχα κανένα πρόβλημα.. με το που είδα το g502 το ερωτεύτηκα και το πήρα.. στο keyboard κολλάω πολύ σε θέμα τα υλικά κατασκευής, μάρκα, εγγύησης, ελλάδα, εξωτερικό, led.. :/
  7. NikosChan

    Mechanical Keyboard Club

    κατάλαβα! Πειρασμός, pizza η σουβλάκι φάση.
  8. NikosChan

    Mechanical Keyboard Club

    ναι ναι, αυτό που αγοράζεις ξεχωριστά PCB, switches, stabilizers, κουμπιά, και όλα αυτά και στην ουσία φτιάχνεις keyboard κομμάτι κομμάτι.. είμαι λίγο noob σε αυτά , αξίζει από το να αγοράσεις ένα έτοιμο? η η διαφορα είναι μικρή και στην ουσία όσοι το κάνουν το κάνουν σαν hobby περισσότερο?
  9. NikosChan

    Mechanical Keyboard Club

    έχει φτιάξει κανένας εδώ custom keyboard ολοκληρωτικά? αν ναι θα ήθελα να μάθω ποσο κοστίζει περίπου
  10. καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για μηχανικό πληκτρολόγιο στα 180 euro, είδα και μερικές μάρκες στο εξωτερικό (leopold, φίλκο, ducky,vortex) αλλα φοβάμαι άμα γίνει κάτι μην έχω πρόβλημα με την εγγύηση, και άντε να το στείλω πίσω.. Σε αυτή την τιμή το πιο safe πληκτρολόγιο που μου πρότειναν είναι το k70 rgb. αλλα δεν μου γεμίζει και τόσο το μάτι αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλα άκουσα και μερικά αρνητικά σε θέμα με το software και τα led του.. ότι το πληκτρολόγιο είναι πολύ "φορτωμένο" και ότι αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.. Επίσης είδα ότι τις Cooler Master είναι από τα πιο προτεινόμενα πληκτρολόγια.. Είναι καλύτερα να πάω σε μηχανικό πληκτρολόγιο με backlit η χωρίς? Είναι αλήθεια ότι αυτά με backlit είναι πιο ανθεκτικά λόγο Διπλού PCB? Αλλα αντίστοιχα αυτά χωρίς backlit έχουν συνήθως και PBT, βεβαια άμα θέλει κάποιος PBT keycaps απλά αγοράζει και τα βαζει.. Δεν ξέρω... θέλω βοήθεια , λέτε να πάρω kάποιο τις CM? η να κοιτάξω για κάποιο από corsair μεριά? όπως το strafe? η να πάρω κάποιο από το εξωτερικό?
  11. NikosChan

    xiaomi μη4 τούμπα και δεν ανοίγει

    κούνησα γη και ουρανό να βρω βεντούζα, δεν βρήκα.. τελικά το χτύπησα απαλά στην πλάτη (λες και είναι μωρό για να ρευτεί) και μάλλον έκανε επαφή η μπαταρία πάλι και άναψε!!!
  12. NikosChan

    xiaomi μη4 τούμπα και δεν ανοίγει

    τώρα μια ερώτηση αντικειμενικά.. άμα χάλασε τίποτα από μέσα δεν θα είναι μούφα για 60 πόντους τούμπα?
  13. NikosChan

    xiaomi μη4 τούμπα και δεν ανοίγει

    ναι το έγραψα και στο insomnia freekara εκείνη την ώρα και έψαχνα forum να γράψω το πρόβλημα μου.. το καπάκι από πίσω πως θα το βγάλω? με βεντούζα τo έβγαλε ένας είδα σε ένα video..
  14. λοιπόν μάγκες, μου έπεσε το xiaomi μη4 από το κρεβάτι (δεν είναι και κάνα τρελό ύψος) και τώρα δεν ανοίγει, το κινητό το έχω 3-4 μέρες, και έχω ψιλό φρικάρει ξέρω γω μην χάλασε ακόμα δεν το πήρα.. επειδή μου φαίνεται υπερβολικά χαζό μετά από μια τούμπα του μισού μέτρου~ το κινητό να ήρθε στο τέλος του, θέλω καμια ιδέα για το τι να κάνω..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.