Jump to content

karotsakias

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

karotsakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. karotsakias

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι δεν βαζουμε πρωθυπουργο τον Σαμαρα. Ηταν σωστος και δεν ειχαμε δραματα. Ολα πηγαιναν ρολοι. Γιατι βαλαμε τους αχρηστους. Ο Σαμαρας παρετηθηκε απο την ΝΔ για να αναλαβει να σωσει την χωρα, ο πρωθυπουργος ολων οχι μονο των ΝΔων. Πρεπει επιτελους να το καταλαβουμε. χωρις Σαμαρα ειμαστε χαμενοι. Να βαλουμε και τον κεντροο Βενιζελο αντιπροεδρο. Το καλυτερο διδυμο που ειχαμε.
  2. karotsakias

    Θελω USB Wifi

    οσο λιγοτερα γινεται διεθετα πηρα το tp-link wn722ν στα 10ευρω ευχαριστημενος, καλο σημα το ειδαν αμεσως τα Παραθυρια, ουτε οδηγο δεν χρειαστηκε
  3. karotsakias

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    O μεγαλος αυτός πολιτικος ανδρας, εφερε αναπτυξη στην χώρα. Τον έριξε ο Μητσοτακης αλλιως ακομα πρωθυπουργος θα ηταν. Πρεπει να αναλαβει παλι τα ηνια της χωρας να παμε μπροστα. Στο μελλον θα τον συγκρινουν με τον Ε. Βενιζελο και τον Καποδιστρια. Καλα εκανε και παραιτηθηκε απο προεδρος της Νεας Δημοκρατιας. Δεν ανηκει σε ενα κομμα, ειναι πρωθυπουργος ολης της Ελλαδας, πρωθυπουργος της καρδιας μας.
  4. karotsakias

    Θελω USB Wifi

    μπορειτε να προτεινετε φθηνο usb wifi ? δεν θελω προβληματα με *nix/windows 7 και πανω. Να δουλευει καλά και να παιρνει εξωτ. κεραια, γιατι οσα δεν παιρνουν δεν εχουν καλη ληψη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.