Jump to content

PanagiotisChristakos

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

PanagiotisChristakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. https://forums.geforce.com/default/topic/549405/geforce-gtx-770-crashing-in-games/ http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2408490/gtx-770-palit-jeatstream-2gb-problem.html Υ.Γ.: Το θέμα δεν τον αναφέρω ούτε για να κάνω κόντρα ούτε να το παίξω έξυπνος έτσι; Απλά στα πλαίσια της συζήτησης. Τα παραπάνω links παρουσιάζουν το πρόβλημα. Και δεν είναι τα μόνα!!
  2. :Έψαξα να δω τι παίζει με την gtx770 που πήρες. Όλοι είχαν ένα κοινό πρόβλημα, ότι η κάρτα κράσαρε σε πολλά διαφορετικά παιχνίδια μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Σημασία δεν έχει η πόσοτητα αλλά η ποιότητα! Ο καθένας βέβαια μετέφραζε αλλιώς το πρόβλημα. Σαν λύση οι περισσότεροι έδιναν την εγκατάσταση διαφορετικών drivers και μάλιστα μια συγκεκριμένη έκδοση. Το πιο πιθανό είναι αυτοί οι drivers από πίσω να απενεργοποιούν κάποιους πόρους του συστήματος χωρίς καν εσύ να το καταλάβεις και απλά εκεί που νομίζεις ότι τρέχεις με κάποια ταχύτητα Α και με κάποιους πυρήνες Χ σε αριθμό να είναι τελείως διαφορετικά. Είναι ο λόγος που δε στρέφομαι σε σπασμένα νούμερα όπως είπα και πιο πάνω Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι γενικά πολλοί κρίνουν με βάση κάποιους αριθμούς αλλά κανείς δε μπαίνει στην ουσία.
  3. Ποια έχεις εσύ; Ήθελα μια με 256bit bush αλλα είναι αρκετά πάνω σε τιμή. Να ξέρεις ότι το 192 είναι σπασμένο bus. Καλό είναι να πηγαίνεις πάντα σε δυνάμεις του 2 τα σπασμένα προκύπτουν κατά την κατασκευή στα εργοστάσια και απλά για να μη τα σουτάρουν τα δίνουν σε μια μέση τιμή (χαρακτηριστικό παράδειγμα επεξεργαστές με 3 και 6 πυρήνες)
  4. Η αλήθεια είναι ότι συνολικά δεν έχω υπολογίσει τι θα καίω ακριβώς οπότε θα το ψάξω και θα σου απαντήσω σε αυτό που λες. Όσον αφορά την κάρτα γραφικών μάλλον θα καταλήξω σε αυτή http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2963-KR
  5. Οι επίχρυσες δίνουν καλύτερη ποιότητα και λιγότερες απώλειες...Όσον αφορά το τροφοδοτικό ναι ίσως να είναι υπερβολή τα 750W και να είναι χαζό (μεταξύ μας πάντα) αλλά προτιμώ να έχω μια άνεση και ένα τροφοδοτικό που ζορίζεται λιγότερο...σκέψου ότι ένα 500W τσίμα τσίμα θα τραβάει περισσότερα ζώρια
  6. Να κόψω από το τροφοδοτικό λίγο δύσκολο. Θέλω καλό τροφοδοτικό για να είμαι καλυμμένος. Όσον αφορά το σκληρό το έχω στα υπόψιν γιατί και εγώ το σκεφτόμουν για RED edition. Μητρική δεν αλλάζω γιατί η συγκεκριμένη έχει επιχρυσωμένες θύρες! Τέλος και ψύκτρα θα πάρω ελπίζω να βρω μια καλή χάλκινη απλά θα το καθυστερήσω λίγο όσο μπορώ για να καλύψω τα πιο βασικά. Άλλωστε αυτός ο επεξεργαστής έχει χαμηλή κατανάλωση!
  7. 1) Το eCAD είναι σαν το AUTOCAD και χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. 2) Παρακάτω σας έχω μια σύνθεση που έχω καταλήξει μέχρι στιγμής να μου πείτε την γνώμη σας CASE: Coolermaster HAFX MOBO: Gigabyte Z97X-Gaming GT CPU: Intel core i7-4790 Box PSU: Corsair HXi Series 750W SSD: Kingston HyperX Savage 480GB HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA III RAM: G.Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz (F3-1600C11D-16GIS) GPU: EVGA GTX750 Ti ACX Cooler (02G-P4-3755-KR) OPTICAL: Pionner BDR-S09XLT WLAN: TP-Link Archer T9E Αναμένω εντυπώσεις
  8. 1) Όσο πιο αθόρυβο τόσο το καλύτερο 2) Δεν νομίζω να πάω σε overclocking 3) Full tower μόνο!!! Μάλιστα έχω βρει το zalman gs1200 το οποίο όμως δυστυχώς δεν το φέρνουν Ελλάδα 4) εννοείται ότι θα πάρω 16GB RAM. Και μόνο τα virtual machine που θέλω να τρέχω φτάνουν! Υ.Γ.: Μου φαίνεται ότι οι καινούριοι skylake δε θα είναι καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες. Πέρα από την τεχνολογία 14nm είναι ενεργειακά πιο κοστοβόροι και απλά είναι OC. Θα το ψάξω λίγο ακόμα όμως να βεβαιωθώ. Επίσης το socket για μια ακόμα φορά αλλάζει και δε ξέρω κατά πόσο θα το τηρήσει και για πόσο καιρό! Το s1150 από όσο γνωρίζω θα είναι σταθερό socket για πολύ καιρό ακόμα!
  9. Έτσι πιστεύω. Μια gtx960 θα είναι πολύ καλή λύση αργότερα αν χρειαστώ παραπάνω βλέπουμε
  10. Κάτι μου λέει όμως ότι με skylake θα βγω εκτός προυπολογισμού Θα ακούσω την συμβουλή πάντως και θα αναμένω απάντηση
  11. Κανείς καμία ιδέα; Τπτ;
  12. Για λειτουργικο μαλλον linux θα βαλλω στην αρχη τουλαχιστον! Προς το παρον δε με ενδιαφερει. Επισης δεν ξερω αν θα προτιμησω chipset 2011 το 1150 ξερω οτι ειναι σταθερο και θα το κρατησει για καιρο ακομα!
  13. Καλησπέρα σε όλους! Έχω στήσει ένα mail server με POP3 και θέλω μέσω outlook να κάνω share το calendar προς όλους τους χρήστες του τοπικού δικτύου. Μήπως γνωρίζει κανείς αν αυτό γίνεται ή αν υπάρχει κάποια πλάγια λύση; Το δίκτυο τονίζω ότι είναι τοπικό και εκτός διαδικτύου. Το έχω στήσει για ερευνητικούς σκοπούς.
  14. Το χρηματικό ποσό να μην ξεπερνά τα 1500€. Σκέψου ότι αυτό που σύνθεσα εγώ είναι εκεί κοντά στα 1300€!
  15. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μερικές ολοκληρωμένες προτάσεις για ένα σύστημα (μόνο κεντρική μονάδα) το οποίο το χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους (προγραμματισμός, simulation, MATLAB, eCAD κτλ). Έχω φτιάξει κάτι δικό μου από την αρχή, δηλαδή έχω διαλέξει κομμάτι κομμάτι τι θέλω αλλά θα ήθελα και μερικές προτάσεις για κάτι που μπορεί να μην έχω δει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι καλή κάρτα γραφικών με υποστήριξη CUDA και επεξεργαστή core i5/i7. Την δική μου σύνθεση δε θέλω να την ανεβάσω ακόμα για να μην επιρρεάσω κάποιον. Αναμένω τις προτάσεις σας είτε είναι έτοιμα κουτιά είτε είναι κάποια δική σας σύνθεση. Υ.Γ.: Προτάσεις για laptop δε χρειάζεται να γίνουν γιατί προς το παρόν δε με ενδιαφέρει άμεσα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.