Jump to content

ginapoly

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ginapoly

  • Γενέθλια 03/11/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Αθήνα

ginapoly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. απο μόνο του φαίνεται ότι παίρνει δυναμικά, και γενικά λέω να μην το πειράξω άλλο
  2. και επειδη εδωσα καρφωτα τη δ/νση δουλεψε?
  3. Λοιπόν παιδιά το έφτιαξα! Τώρα πως το έφτιαξα.... Έκανα release kai renew όπως μου είπατε όμως δεν έπιανε διότι όταν ζήταγα ipconfig μου έδινε κενό σε όλα αλλά, στο default gateway 0.0.0.0. και όταν έκανα ping 127.0.0.1 μου έκανε replay Γενικά στο κέντρο δικτύου μου εμφάνιζε δυο δίκτυα ένα δημόσιο δίκτυο και ένα μη αναγνωρισμένο δίκτυο από το οποίο πρέπει να προέκυπτε και η δεύτερη gateway. Παρατήρησα επίσης ότι έβλεπε το IPv6 και όχι το IPv4 απενεργοποίησα to IPv6 (δεν το είχα δει τόσες μέρες η χαζή ) Και αφού έχω κάνει και restart sto router έβαλα, έβγαλα καλώδια release/ renew και δεν γινόταν τίποτα έδωσα στατική δ/νση και έκανα και μια αντιμετώπιση προβλημάτων και το έφτιαξε!!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό! Και σταμάτησε να δείχνει στο κέντρο δικτύου δυο δίκτυα δείχνει πλέον ένα και μια default gateway τη σωστή! Έκανα και ενα restart και δουλευει. Άντε βγάλτε άκρη!!!! Αυτά παιδιά τα όμορφα! Θέλω να πω ότι στατική δ/νση είχα ξαναδώσει αλλά δεν είχε δουλέψει!!!! Και release/ renew είχα κάνει αλλά δεν είχε δουλέψει Τώρα γιατί δούλεψε σήμερα δεν ξέρω.... μάλλον δρόσισε!!! Αυτά, ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σας!!!!
  4. καλημερα σας, επανηλθα, οχι δεν πηγα διακοπες αλλα εβαλα τον υπολογιστη σε αλλο ρουτερ και δουλεψα παρολου αυτα πρεπει να βρω λυση στο προβλημα. και σημερα εφυγε η υπαλληλος για διακοπες και ειπα να το ψαξω οποτε, θα εφαρμοσω τα λεγομενα σας και βλεπουμε
  5. αυτο ειναι το προβληματικό ρουτερ τωρα πρεπει να παω στα κεντρικα θα τα πουμε σε λιγο
  6. η εικόνα αυτή είναι από το καινούργιο ρουτερ στο προβληματικό την μια απο τις δυο default thn dinei 0.0.0.0 καμια εντολη να σβηνει τελειως το default gateway απο dos εχουμε?
  7. Μου κανει εντυπωση που ο αλλος υπολογιστης που συνδεεται με ethernet δουλευει! δεν ξερω αν εχω γίνει σαφης, και στο καινουργιο ρουτερ δινει διπλο default gateway αυτο ειναι φυσιολογικό?
  8. Καλημέρα, Σήμερα στο γραφείο άλλαξα καλώδια, τίποτα, έλεγξα, drivers τιποτα, μεχρι που έβαλα το μηχανημα σε άλλο ρουτερ και δουλεψε αφου όμως απενεργοποιησα και στις διεργασιες ενα service του adobe το οποιο δεν επανηλθε. To ξαναβαζω στο αρχικο router τιποτα, σημειωνω όμως ότι ο άλλος υπολογιστής που συνδεεται ethernet sto router σημερα δουλευει κανονικοτατα και άλλαξα και θεσεις στα καλωδια και δουλευει μια χαρα ο συγκεκριμένος όμως τίποτα. Τον βάζω στο στο νεο ρουτερ δουλεύει. Εγώ νομίζω όμως ότι φταιει το διπλό default gateway που παρουσιάζεται και στα δυο router με τη διαφορα όμως οτι στο αρχικο στο default gateway το βγαζει το ενα 0.0.0.0. ενω στο άλλο του δίνει τιμή 192.168.1.2 Σας δινω την εικόνα από το ρουτερ που δουλεύει και μόλις μπορεσω θα σας δωσω και το ipconfig /all apo to router που δεν δουλευει giati η υπάλληλος πνιγεται στην δουλεια και δεν μπορω να την διακοψω άλλο. πως βαζουμε εικονα εδω βρε παιδια? ειναι ηλιθιο το ερωτημα φανταζομαι αλλα δεν βγαζω ακρη
  9. θα δούμε αύριο, ευχαριστώ πάντως για την βοηθειά σου ελπίζω να επανέλθω αύριο μόνο για να σου πω την λύση στο πρόβλημα γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω αμα δεν φτιάξει άμεσα!!!!
  10. εκανα system restore, πρωτο πρωτο αλλα τίποτα, καλωδιο δεν άλλαξα το ίδιο το εβγαλα απο το router/ Η/Υ και το ξανα εβαλα, ειχα κανει και επανεκκινηση και σε router και σε Η/Υ. driver's να πω την αληθεια δεν εχω ελεγξει θα δω αυριο γιατι δεν ειμαι και πολύ σχετική εδώ που διάβασα είδα πράγματα επιπλέον που μπορώ να ελέγξω, Αυτό που καταλαβα αλλα δεν κόβω και το κεφάλι μου είναι οτι ασύρματα το ρουτερ συνδεεται αλλά ενσύρματα δεν συνδεεται γιατι και ο διπλανός Η/Υ που συνδεεται ενσύρματα στην adsl δεν ειχε ιντερνετ. στο συγκεκριμένο υπολογιστή θα προσπαθησω αύριο να δω αν μπορω να τον συνδέσω ενσύρματα σε άλλο ρουτερ αν βρω καλωδιο δικτυου καποια μετρα γιατι κάρτα δικτύου wifi ο υπολογιστής δεν έχει Η Θύρα LAN έδειχνε να δουλεύει μια χαρα γιατί έβλεπα τα λαμπακια να τρέχουν αντίστοιχα, και κάποια στιγμή που έκανα ton adaptor on/off λειτούργησε αντίστοιχα! (με την πολύ ελληνική ορολογία θα ξεχάσω και εγώ τι λέω)
  11. εμενα ειναι στη δουλεια, και δεν υπάρχει καποιος να το πληρώσει, επίσης πάνω σε αυτό το ρουτερ είναι συνδεδεμένοι άλλοι υπολογιστές που παίζουν μια χαρά, κατι άλλο πρέπει να συμβαίνει με το λογισμικό γιατί μια βλαμμενη μπηκε σημερα με teamviewer να κανει μια δουλεια που δεν την εκανε τελικα γιατι της εφταιγε ο explorer o 11 και ηθελε να κατεβασει την εκδοση σε 8 η 10, κατι πρεπει να εκανε αυτη τη μ@##$α, γιατι απο εκει και μετα τα εφτυσε ο συγκεκριμενος υπολογιστης, επισης την προηγουμενη εβδομαδα ειχα ελεγξει ολους τους υπολογιστες και ειχα δει τα ip τους ολα δουλευαν μια χαρα (υπάρχουν 4 διαφορετικες adsl 4 διαφορετικα δικτυα & ποιος συνδεεται με ποιον) τωρα πηγα σε αυτη τη δουλεια και ψαχνω να δω τι γινεται γιατι κανεις δεν ξερει.
  12. Καλησπέρα, και εγώ σήμερα στη δουλειά έχω το ίδιο πρόβλημα εκεί που όλα δούλευαν μια χαρά ξαφνικά το ethernet τα επαιξε και εβγαλε το μήνυμα "μη αναγνωρισμενο δικτυο χωρις προσβαση στο internet" κλπ. τώρα σας γράφω από το σπίτι στο ipconfig εβγαζε μια κουλή διεύθυνση 167. κάτι δεν θυμάμαι τώρα προσπάθησα να του βάλω στατική δεν μπόρεσα από τα windows ανακάλυψα ότι δεν γίνεται όμως δεν ξέρω πως το έκανα αλλά το έκανα και έκανε και ping αλλά στο ιντερνετ δεν συνδεεται και στο ipconfig βγάζει μεταξύ των άλλων: ipv4 192.168.1.2 subnet 255. 255. 255. 0 defailt gateway 0.0.0.0 192.168.1.1 δηλ. δινει το default gateway 0.0.0.0 και στην επόμενη σειρά δίνει 192.168.1.1 στο άσχετο εννοείται ότι έχω κάνει restart to router, εβγαλα εβαλα καλωδια, επανεκινήσεις επανακτήσεις, ότι θέλετε έχω κάνει αλλά εκεί ανένδοτο, άμα μπορείτε βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.