Jump to content

Larys

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.thelab.gr

Larys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Larys

    Παράξενο πρόβλημα με το PC μου!

    EUROCASE 750W POWER SUPPLY, PFC, 14CM FAN Εικόνα: https://i.alza.cz/ImgW.ashx?fd=f4&cd=UD927d SPECIFICATION 4X 12V BRANCHES 140 mm blue-light cooling fan. active PFC. Termoregulation. Comply with EN 55022 and EN 60950-1. Black color AC input requirements Supply voltage : 230V ±10% Supply frequency : 50Hz Input current : 7A max Number of supply connectors Mainboard: ATX 20/24pin - 1x, FDD - 1x, DRIVES - 8X, SATA - 6X, 4pin - 1X, 6+2pin PCI EXPRESS -3x
  2. Καλησπέρα σας, Έχω ένα PC εδώ και 5 χρόνια το οποίο δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα... δεν έχω κάνει overclocking, γενικά δεν το έχω πειράξει, μόνο εσωτερικό και εξωτερικό καθάρισμα και κανά format. Τον τελευταίο καιρό, 1-2 μήνες τώρα... στα καλά καθούμενα τύχαινει όταν πάω να το ανοίξω να φορτώνει κανονικά να δουλεύουν όλα normal αλλά να σβήνει στα επόμενα 3-4 δεύτερα και να κάνει επανεκκίνηση και να ξανασβήνει είτε αμέσως είτε μετά από κάποια δεύτερα... κλείνω τον διακόπτη του τροφοδοτικού για να σταματήσει τις επανεκκινήσεις και το αφήνω. Μετά από κάποιες ώρες πατάω το κουμπί να ανοίξει και ανοιγεί κανονικά, δουλεύει κανονικά δηλαδή μπορώ να το κάνω shutdown και restart χωρίς πρόβλημα... Δηλαδή, μπορεί 1 βδομάδα να μην έχει πρόβλημα να ανοίγει κανονικά χωρίς σβησίματα και ξαφνικά μια μέρα να πάω να το ανοίξω και να μου σβήνει και ξανά τα ίδια... (μια φόρα μετά από σβήσιμο το άφησα να κάνει 3-4 επανεκκινήσεις μπας και συνέλθει και όντως σύνελθε μπήκε κανονικά στα windows.)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.