Jump to content

Kadaz84

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Kadaz84

  • Γενέθλια 22/01/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα

Contact Methods

  • Website URL
    movies-series-anime.webs.com

Kadaz84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kadaz84

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Πολύ καλύτερο απ'οτι περίμενα. Μου θυμήζει πολύ το San Andreas.
  2. Kadaz84

    Batman: Arkham Knight (23/06/2015)

    Θα βγεί και άλλο patch κάποια στιγμή απο οτι έχω ακούσει. Κρίμα που ένα τόσο καλό παιχνίδι έχει τόσα προβλήματα. Ελπίζω στο killer instict να μην έχουμε τέτοιες εκπλήξεις.
  3. Kadaz84

    Diablo 3

    1000 paragon lever? Έχω μέλλον ακόμα...
  4. Kadaz84

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Diablo 3, witcher 3 και χτες ξεκίνησα λίγο το metal gear 5, καλύτερο απ'οτι περίμενα.
  5. Kadaz84

    RAW partition recovering tool

    Η βλάβη αποκαταστάθηκε. Έκανα format και ο δίσκος λειτουργεί όπως και πρίν.
  6. Kadaz84

    RAW partition recovering tool

    Καλησπέρα. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB στον οποίο καταλάθος προχτές βγήκε απο την θύρα usb ενω τον χρισιμοποιούσα για να κατεβάσω μια ταινία. Από τότε μου τον διαβάζει σαν raw ενο ήταν ntfs και μου πετάει το κλασσικό μύνημα για format. Δοκίμασα testdisk αλλα στο quick search μου βγάζει error για bad sector. Δοκίμασα και chkdsk το οποιο μου διαβαζει τον σκληρο σαν ntfs αλλα δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία και δεν μπορεί να συνεχείσει ο έλεγχος. Σαν τελευταία ελπίδα βρήκα αυτό το forum. Χρησιμοποίησα το icare data recovery( στην τελευταία του έκδοση) και ευτυχώς μου βρήκε όλα τα αρχεία που είχα μέσα. 9 ώρες για να σκανάρι(λογικό σε 1TB σκληρό). Έχω κάνει recovery τα περισσότερα σε άλλο σκληρό και ευτυχώς λειτουργούν τα αρχεία. Ψάχνω να βρώ αν γίνεται να κάνω τον δίσκο και πάλι λειτουργικό. Το task manager μου τον βγάζει healthy. Θεωρώ πως έχει ελπίδες. Επίσεις εντόπισα raw files μέσα στον σκληρό που πιάνουν στο σύνολο 5.5 TB. Πολύ κουλό μιας και ο σκληρός μου είναι 1TB. Δεν με πηράζει να χάσω τα δεδομένα στον σκληρό πλέον. Είναι ασφαλές να του κάνω low format για να μπορώ να τον χρησιμοποιώ πάλι? Διαβασα κάπου για ένα πρόγραμμα το flobo disk repair. Είναι καλό?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.