Jump to content

micron

Premium Members
  • Posts

    104
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About micron

  • Γενέθλια 04/12/1982

micron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. micron

    Watercooler's Gallery

    Παιδια thanks για τα καλα σας λόγια θα προσπαθήσω να το βελτιωσω λίγο ακομα... Στο πλαι σκεφτομαι να βαλω κατι τετοιο.Εννοειτα ότι θα ειναι σκετα γραμματα τι λετε αξίζει ή να σκεφτω κατι άλλο...
  2. micron

    Watercooler's Gallery

    Μερικες φωτο απο το δικό μου. Αποτελειται απο ενα μεγαλο κουτι απο plexi μεσα στο οποιο εχουν μπει όλα τα parts [pump/radiator/tank] η δεξαμενή[και αυτη απο plexi] ειναι μεγάλων διαστασεων και καθεται σ'ενα musketeer πανω στο οποιο εχω συνδεσει τους δύο ανεμιστήρες του ψυγειου. parts: Black ice pro dual fan Hydor L30 Elevens block tubes: αλφαδοσωλήνα ΑΑ Και για το χρωματακι εβαλα ενα uv reactive υγρο που εχει στο checkmate[Δε θυμαμαι μαρκα] Το μονο που μενει ειναι να μπουν και κατι αυτοκόλλητα ,στο πλαι και στο καπάκι του κουτιου[plexi] ετσι για να γίνει λίγο πιο ομορφο... Sorry για τη ποιοτητα των φωτο ,ειναι απο κινητο!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.