Jump to content

Raziel5

Members
  • Posts

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Raziel5

  • Γενέθλια 14/10/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    Οπτικός

Raziel5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. η λανθασμένη εστιάσει που αναφέρεις είναι η φυσική κουράσει που παθαίνουν τα ματια κατά την προσαρμογή. το παθαίνουν συνήθως αυτοί που έχουν είδει αμετρωπία (myopia η υπερμετρωπία). μην αγχώνεσαι όμως απλά ξεκούραζε τα ματια σου όπως εξήγησα και πριν με την μακρινή εστία! το κάρφωμα σε κάτι ποτε δεν έκανε καλο
  2. κοίταξε όσον αφορά την απόσταση θέλει ψάξιμο θεωρητικά είναι όσο θέλεις απλά πρέπει να προσεχεις την στάση σου στο να μην σκύβεις και τόσο μακριά όσο να μπορείς να διακρίνεις τα γράμματα χωρίς καμια αμετρωπία! από κει και μετά όσον αφορά τις επιβλαβείς ακτινοβολίες 2 οι λύσεις μέχρι τώρα (δυο αυτές που ξέρω) η φίλτρο οθόνης η γυαλιά με απορροφητικά φίλτρα (κοινός αντί-ανακλαστικές επιστρώσεις) όσον αφορά για τα φίλτρα monitor και διαφορα τέτοια ονόματα μύθος (δεν το μάθατε από μένα) απλά βοηθάνε γιατί έχουν απαλά χρώματα μον και μπλε τα οποια "βοειτηθανε" στην απορροφήσει τέτοιου είδους ακτινοβολία ! ττο κυριότερο θέμα που πρέπει να προσέχετε εσείς παιδιά μου που κάθεστε πολλές πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη είναι η δημιουργία λανθασμένης μυωπίας! ένας πολύ εύκολος και απλός τρόπος να το αποφύγετε είναι να έχετε ένα αντικείμενο να βλέπετε εκτος οθόνης το οποιο να είναι θεωρητικά στο άπειρο ! 5 μετρα και άνω απόσταση κάνουν ! 10 λεπτά οθόνη 2 λεπτά στο μακρινό τοπίο είναι μια καλή αναλογια! επίσης η λανθασμένη myopia είναι η κατάσταση μυωπίας που "διμιοργειτε" από την συνήθεια του ματιού στο να βλέπει κοντά με απλά λόγια οποτε σε όλες τις οθόνες μπορεί να δημιουργηθεί όπως και στις TFT όπως και το διάβασμα βιβλίων ελπίζω να βοήθησα κάπως!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.