Jump to content

benzina

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About benzina

  • Γενέθλια 01/01/1971

benzina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. benzina

    Καινουργια οθονη στις 24"

    Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το εχω σκεφτει,μου φαινεται πολυ χαζο προβλημα. Τωρα,μετα απο 3περιπου μερες που ειχα δοκιμασει τα παντα,αρχισε παλι να δειχνει η εξωτερικη οθονη ετσι ξαφνικα. Με το προηγουμενο λαπτοπ δεν ειχα τετοιο θεμα. Δεν ξερω αν φταινε τα windows 8.1 που εχει,αλλα δεν τρελαινομαι να παω στα 10αρια. Ελεγα μηπως φταιει η dvi προς hdmi συνδεση,αλλα ουτε αυτο μου φαινεται λογικο. Παντως η οθονη κατα τ´αλλα μια χαρα δειχνει. Το λαπτοπ ειναι το y50-70,με διπλη καρτα γραφικων intel 4600 & nvidia860m,αν εχει καποια σημασια. Ποια ρυθμιση θα μπορουσα να αλλαξω,για να μην το ξανακανει? Να επαναλαβω,οτι αυτο γινεται μετα απο καμμια αναβαθμιση,οχι παντα ομως.
  2. Καλησπερα σε ολους. Μετα απο περιπου 5 χρονια συμβιωσης με την -τιμια για τα λεφτα της οταν την ειχα παρει- LG IPS231P, λεω να προχωρηςω στην αγορα μιας καινουριας οθονης. Να πω οτι η οθονη ειναι μονιμα συνδεδεμενη με το λαπτοπ με καλωδιο DVI-D >>HDMI. Τωρα τελευταια μετα απο σχεδον καθε αναβαθμιση των καρτων γραφικων και των windows, χανεται η εικονα στην εξωτερικη οθονη και ειναι ερωτηματικο ποτε ξαναεμφανιζεται,δεν ξερω τι φταιει. Οποτε λεω να παρω μια νεα οθονη,με hdmi βυσμα οπωσδηποτε (την παλια θα την στειλω σε ενα netbook) Η χρηση θα ειναι κυριως office-pdf,internet browsing-youtube, γενικα αρκετο διαβασμα οποτε θελω να ειναι αρκετα ξεκουραστη. Σχεδον καθολου παιχνιδια,λιγο photo editing. Επισης προτιμω matte,εστω antiglare,οχι glossy. Δεν εχω καταλαβει αν ειναι απαραιτητα τα παραπανω Hz,σε μια οθονη 75Hz που δουλευω στο γραφειο δεν καταλαβαινω καμια διαφορα. Επιθυμητη η δυνατοτητα ρυθμισης υψους,οχι ομως και απαραιτητη. Ιντσες ως 24-25, δεν χρειαζομαι παραπανω. Τελος budget, ιδανικα κατω απο 200€, αν υπαρχει ομως κατι που θα εχει ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα,αντε κανα 50αρικο παραπανω. Απο οσο εχω διαβασει,εχω βρει 2-3 προτασεις που μου εχουν αρεσει: HP 24es , στα 150€ περιπου,πολυ vfm,καλαισθητη,το μονο μειον που βρισκω ειναι η ελλειψη ρυθμισης υψους-μικρο το κακο. Dell P2417H , στα 190€, πιο πολλες συνδεσεις Dell U2417H, στα 260€ περιπου, σε σχεση με την προηγουμενη ειναι πιο bezeless κι εχει ρυθμιση υψους, ισως συνολικα πιο ποιοτικη,αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να δωσω τα παραπανω χρηματα που ζηταει. Καθε προταση και συμβουλη ευπροσδεκτη!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.