Jump to content

Celebrintal

Members
  • Posts

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Celebrintal

  1. Celebrintal

    Συναρμολόγηση υπολογιστή

    Έγινε αγορινα, θα το στείσω και εγώ αντιστοιχα μιας και από ο,τι βλέπω έχεις βάλει καλά κομμάτια, το κουτί αυτό εδώ πως το βλέπεις? Μου φαίνεται πολύ ευρυχωρο συμφωνα με τις διαστάσεις που δίνει και πιστευω θα κάνει μια χαρά την δουλεια, Τι λές? Sorry αν σε πρίζω με τις ερωτήσεις μου αλλά δεν είμαι τοσο καλός στο τομέα hardware http://www.e-shop.gr/aerocool-xpredator-black-edition-p-PER.809491
  2. Celebrintal

    Συναρμολόγηση υπολογιστή

    Και που απάντησες σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά, να πώ την αλήθεια δεν περίμενα απάντηση δεδομένου της κίνησης που έΧΕΙ ΤΟ forum (κάποτε είχε πολύ) Πάντως αν μπορείς να έρθεις με καλύτερα κομμάτια δεν θα έλεγα όχι.. μέχρι 1200 μπορώ να τα δώσω, επίσης icore5 θα βγεί? Γιατί ο φίλος μου τον θέλει icore7.. ποια η γνώμη σου πάνω σε αυτό? τΟΝ θέλει αποκλειστικά γιΑ gaming τίποτα άλλο.
  3. Celebrintal

    Συναρμολόγηση υπολογιστή

    Σε ευχαριστώ πολύ αγορινα για το reply, θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει καμια περίπτωση όλα αυτά που μου έβαλες να αντιμετωπίσω καποια ασυμβατοτητα κατά την συναρμολογηση ?
  4. Παιδιά δεν γνώριζα που να κάνω το συγκεκριμένο θέμα, και το κάνω εδώ, αν σε περιπτωση το section είναι λάθος, παρακαλώ πολύ κάποιον moderator/administrator να το κάνει move στο section που ανήκει. Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα, θα ήθελα να φτιάξω ένα σταθερό pc αλλά δεν θέλω να το αγοράσω ολοκληρο , θέλω να αγοράσω ένα ένα τα κομμάτια, απλά επειδή δεν είμαι και τόσο καλός στο hardware, μήπως είναι ευκολο να μου φτιάξετε εσείς ένα pc που πάνω κάτω να βγαίνει στα 1000 με 1100 ευρώ? Το pc το θέλω κυρίως για gaming και συγκεκριμενα παιχνίδια καινουργια τύπου COD 5 advanced warface, total rome war 2, Assasin creed latest version, και όπως ήδη γνωρίζεται απαιτούν καλές κάρτες γραφικών. Τα κομμάτια θα ήθελα να είναι από το eshop.gr Ευχαριστώ παιδιά.!:111:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.